- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ви имат ли ви доверие?
Имат ми огромно доверие, даже при нас отношенията ни не са родител - дете.. като приятели сме. Много сме си близки, когато имат проблем, или са пред дилема.. винаги се допитват до мен. Изключително много се радвам, че мнението ми е важно за тях![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
ами не защото много съм ги лъгала..ама общо взето те си го направиха,тъй като малка бях доста ограничавана и за да направя това което исках,доста трябваше да послъгвам![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Честно казано не съм много сигурен дали ми имат голямо доверие, защото ако ми нямат то вината си е моя. Например докато съм на даскало и се прибера все ме питат дали имам някаква оценка а аз ори и да имам никога не им казвам дори и да е 6-ца( е в редки случаи изкарвам такава оценка де :Д) Но по отношение за алкохол, цигари,дрога и тем подобни съм обеден, че ми имат доверие, защото никога не са намирали останки от кутии за цигари в стаята ми или пък да съм смърдял на алкохол и цигари. Или пък понякога дори и да съм пил най-много една бира да съм изпил с приятели и дори да ме питат вкъщи какво сме правили им казвам: ем нищо бяхме там и там забавлявахме си изпихме по 1 бира и това е.
наще отново ми нямат никакво доверие понеже вчера пак се прибрах " напушен като негър " в нас .![]()
Горе долу ми имат доверие, ама май не ми вярват много.По-скоро се притесняват прекаленооо.
не..мислят,че съм безотговорна.
..донякъде съм..де :Д
Винаги са ми имали доверие. Но и аз винаги съм показвала, че го заслужавам!
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Да!
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain
Да имат ми, майка ми постоянно ми го казва и ми показва, че има![]()
По принцип да но имам някои постъпки от които губя доверие.Гледам да не права глупости но някои път хаха...
Всъщност съм много изненадана колко доверие ми имат наще. Винаги съм мислила, че ще са много предпазливи, но уви. Да, имат ми доверие и то голямо. Отгледали са ме така, че да знам какво да правя и ако направя грешка, то си е за мен. Много се радвам, че нещата седят така![]()
+1Първоначално написано от letmetellyou
![]()
Като цяло ми имат, но се случва да ме проверяват ..
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
не или поне така ми казва... коет малко ме дразни ,но на дете под 18 какво доверие да имаш?
Да, имат ми доверие. Много съм ВИП![]()
Да, като изключим някои дребнави неща, за които ми нямат доверие, понеже често правя, каквото си искам.
Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .
Първоначално написано от SmilezZz
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..