- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ви имат ли ви доверие?
Ако ми нямаха доверие нямаше утре да ме пуснат с 600 лв. на 400 км от дома съвсем сам за 1 месец![]()
![]()
+1Първоначално написано от unknown0inlowe
и баща ми ми има доверие .. но сякаш не го показва![]()
No dejes que este amor morir ..
Първоначално написано от ivcheto0o
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не... макар че ... мисля че съм го заслужила много отдавна![]()
![]()
Пфууу, не, никакво!Колко щуротии съм правила, лъгала съм, но си признавах! .. Понякога
Напоследък доста се дъня ии....
![]()
ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ!!! Да ви е*а майката! Благодаря за вниманието.
Майка ми ми има доверие ,,долу-горе,, .За баща ми не знам,за 1 контакт на 2 седмици не ме поглежда много-много...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
да, мама има много в мен ,баща ми също- ама не го показва![]()
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
Абе викат ми,че ми имат а па колко имат?!![]()
Имат ми ужКато се почнат дългите, скучни разговори с баща ми винаги се споменава за това, какво голямо доверие ми имал.
вече не ..
не знам дали е правилното място, но имам нужда да си излея душата..
Принципно родителите ми ме обичат, но напоследък не се разбирам изобщо с тях..влязох в най-добрата гимназия в София, може би и в България, та и затова ще се местя да живея в София (в момента живея на 1 час от София). Често се карам с нашите, особено с баща ми..мечтата ми беше да се махна от тях-така и стана-след 1 месец няма вече да съм при тях. Проблемът е, че скоро ми заявиха, че в София няма да имам интернет![]()
![]()
Майка ми заяви, че съм била като дрогирана пред компа, нямала съм граници и ми нямат доверие-пращали ме там, за да уча
Съгласна съм с това, че трябва да уча, но как по дяволите ще се сприятеля ?! Как ще си намеря приятеля в новия град, как ще се чувам с брат ми, който е в чужбина ?
.. Не мога да го повярвам .. казаха ми, че ако се справя добре накрая на учебната година, ще ми позволят интернет... Досега не съм била ограничавана в нищо и тази новина ме потресе... какво да правя, за да върна доверието им ? Ще говоря с брат ми, сигурна съм, че той ще ме разбере и ще ми помогне, но все пак .. мога ли сама да си го пусна ? Тоест без да имам 18 ? ... Уфф .. не знам защо стана така..никога не съм ги разочаровала..сърдят ми се неща като това, че не съм измила чиниите, не съм изчистила и т.н...
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.