.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Не мога да разбера какво сте се заяли с тва Дисни и High School Musical Тея филми са направени за по малките пък и след като не харесвате Дисни,защо за Бога въобще сте гледали и HSM ?! Аз съм на 18 години и въобще не ми пука от факта,че харесвам всички филми на Дисни и обожавам Майли Сайръс...Хана Монтана за тея който не знаят...
    Според мен пък най глупавия филм е Здрач и тоя втория дето пак излезе от тая серия.... няква супер безмислица ... кво някви ученици се запознават в дск и момичето се влюбва на първия ден още и разбира от Гогъл,че момчето е вампир.... после Дисни ми били тъпи...............
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Повече от фен
    Mission London
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Fatso - ужасно тъп филм ,а и Date movie
    Hostis Honori Invidia

Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Не мога да разбера какво сте се заяли с тва Дисни и High School Musical Тея филми са направени за по малките пък и след като не харесвате Дисни,защо за Бога въобще сте гледали и HSM ?! Аз съм на 18 години и въобще не ми пука от факта,че харесвам всички филми на Дисни и обожавам Майли Сайръс...Хана Монтана за тея който не знаят...
    Според мен пък най глупавия филм е Здрач и тоя втория дето пак излезе от тая серия.... няква супер безмислица ... кво някви ученици се запознават в дск и момичето се влюбва на първия ден още и разбира от Гогъл,че момчето е вампир.... после Дисни ми били тъпи...............
    Харесвам доста от филмите на Дисни и други пак по-детски,но HSМ,вероятно е една от най-големите простотии излизали на екран,някога ;х Сюжета и музиката са ми ааадски неприятни,както и лигавите актьорчета.
    Не го казвам,просто за да хейтвам ей така 'за спорта' - просто е гаден

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Който не е харесал "плюя а гроба ти" значи не му достига достатъчно акъл за да го разбере и проумее !
    Не целя да убидя никой,просто искам да ви кажа,че това,което цели да покаже този филм не е само бруталност и насилие
    Както и да е,всеки има право да няма вкус

Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    Който не е харесал "плюя а гроба ти" значи не му достига достатъчно акъл за да го разбере и проумее !
    Не целя да убидя никой,просто искам да ви кажа,че това,което цели да покаже този филм не е само бруталност и насилие
    този филм показва реалността, няма нищо гнусно и чуждо в него и в България в днешно време се случват такива неща, знам за жена изнасилена от цяла група момчета и захвърлена гола насред нищото, но да не изпадам в подробности, пазете се и мислете!

Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    Именно, много точно казано (beer)

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Kick-Ass - няма кво да се каже...
    оня батман.. ко беше, черния рицар ли.. голяма тъпотия, а много го хвалеха..
    Аватар - тоооолкова прехвален филм, чак се чудя с къв акъл отидох да го гледам... бляя

сигурно има и други, ама не се сещам.. whatever

Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Еми филмите са насочени към по-малките деца. Какво очаквате, да ви привлекат вниманието?
    Ъъъ, точно тези High School Musical, Camp Rock и т.н. се водят TEEN филми. Анимациите на Дисни са насочени към по-малките, но по ирония на съдбата са по-интересни от горепосочените.
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Супер фен Аватара на iPurple
    Hard Candy!
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Цитирай Първоначално написано от Eliii
    Еми филмите са насочени към по-малките деца. Какво очаквате, да ви привлекат вниманието?
    Ъъъ, точно тези High School Musical, Camp Rock и т.н. се водят TEEN филми. Анимациите на Дисни са насочени към по-малките, но по ирония на съдбата са по-интересни от горепосочените.
    Тийн е доста широко обхващащо годините понятие
    Audio ergo sum

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    Таванът....
    6б3З10

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от Eliii
    Тийн е доста широко обхващащо годините понятие
    мда, доста - 12-19... интересно как филмите за малки деца, включително и Том и Джери, са по интересни от тия "тийн" филми

ся се сетих за няколко тъпи филма, който даже няма да гледам.. Twilight... както и поредицата SAW.. гледах 1 филм и не ме грабна ама грам!

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Epic Movie държи фронта години наред...
    ++ ..
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Толкова много съм гледал,че вече забравих.Но мога да кажа,че 85% от страшните филм са една голяма бозъъъъъъъъъъ.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Не с иправя труд да ги помня...

Град
    Blondeland
    Мисия Лондон ..
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Epic Movie държи фронта години наред...
    ++ ..
    Това си е една от най-добрите комедии създавани някога, но за да го разбере човек, трябва да е гледал много филми щото този е изцяло пародия на други филми.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    Дружба
    не, по-скоро е пародия на комедия..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си