- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой според вас е най-тъпият филм, който сте гледали?
Не мога да разбера какво сте се заяли с тва Дисни и High School MusicalТея филми са направени за по малките пък и след като не харесвате Дисни,защо за Бога въобще сте гледали и HSM ?! Аз съм на 18 години и въобще не ми пука от факта,че харесвам всички филми на Дисни и обожавам Майли Сайръс...Хана Монтана за тея който не знаят...
Според мен пък най глупавия филм е Здрач и тоя втория дето пак излезе от тая серия.... няква супер безмислица ... кво някви ученици се запознават в дск и момичето се влюбва на първия ден още и разбира от Гогъл,че момчето е вампир....после Дисни ми били тъпи...............
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Mission London
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Fatso - ужасно тъп филм ,а и Date movie![]()
Hostis Honori Invidia
Харесвам доста от филмите на Дисни и други пак по-детски,но HSМ,вероятно е една от най-големите простотии излизали на екран,някога ;х Сюжета и музиката са ми ааадски неприятни,както и лигавите актьорчета.Първоначално написано от SlowDownBaby
Не го казвам,просто за да хейтвам ей така 'за спорта' - просто е гаден
Който не е харесал "плюя а гроба ти" значи не му достига достатъчно акъл за да го разбере и проумее !
Не целя да убидя никой,просто искам да ви кажа,че това,което цели да покаже този филм не е само бруталност и насилие![]()
Както и да е,всеки има право да няма вкус![]()
този филм показва реалността, няма нищо гнусно и чуждо в него и в България в днешно време се случват такива неща, знам за жена изнасилена от цяла група момчета и захвърлена гола насред нищото, но да не изпадам в подробности, пазете се и мислете!Първоначално написано от UNITED2
Именно, много точно казаноПървоначално написано от UNITED2
(beer)
Kick-Ass - няма кво да се каже...
оня батман.. ко беше, черния рицар ли.. голяма тъпотия, а много го хвалеха..
Аватар - тоооолкова прехвален филм, чак се чудя с къв акъл отидох да го гледам... бляя
сигурно има и други, ама не се сещам.. whatever
Ъъъ, точно тези High School Musical, Camp Rock и т.н. се водят TEEN филми. Анимациите на Дисни са насочени към по-малките, но по ирония на съдбата са по-интересни от горепосочените.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Тийн е доста широко обхващащо годините понятиеПървоначално написано от Eliii
![]()
Audio ergo sum
мда, доста - 12-19... интересно как филмите за малки деца, включително и Том и Джери, са по интересни от тия "тийн" филмиПървоначално написано от ArrowsOfDeath
ся се сетих за няколко тъпи филма, който даже няма да гледам.. Twilight... както и поредицата SAW.. гледах 1 филм и не ме грабна ама грам!
++ ..Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Толкова много съм гледал,че вече забравих.Но мога да кажа,че 85% от страшните филм са една голяма бозъъъъъъъъъъ.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Мисия Лондон ..
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Това си е една от най-добрите комедии създавани някога, но за да го разбере човек, трябва да е гледал много филми щото този е изцяло пародия на други филми.Първоначално написано от tanch3t093
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101