.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

Подбор на дрехи в гардероба

Днес си подреждах дрехите и ми направи впечатление,че нямам голям ред -акви дрехи трябва да имам,колко на брой,за какви случай и т.н.
    Вие имате ли?
    Тъй като доста пораснах и чисно нови дрехи ми станаха къси.Много ме е яд. Сега трябва да се оборудвам основно
    Даваите предложения Вие какво правите? Примерно колко чифта дънки,блузи с къс ръкав и дълъг имате,потници и т.н. за даден сезон или нямате такива.Според случаите ли си купувате?Например,ако повече се носите спортно или по-официално,ако в ежедневието си имате по-натоварена програма и трябва да спазвате определен начин на обличане.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Честно казано, бедничка съм на панталони, а на блузи.. вече не знам къде да ги слагам.. Още си ми седят в разни найлонови торбички..
    Иначе тази темичка ще ми е от полза, дано видя още мнения.

I ♥ machoka Супер фен

Re: Подбор на дрехи в гардероба

Попринцип и аз нямам ред,но много ме е яд...ако днес го подредя,до утре ще е бомба с закъснител!

Имам много нови дрехи,който всъщност съм обличала по 1 път и си стоят в гардероба..

Попринцип дънките които нося в момента са около 6-7 модела.Блузите с къс и дълъг ръкав незнам колко са,но трябва да минават 10 модела и от 2те. (които нося естествено.)

За сезоните си правя такава сметка:
    1-2 якета за зимата (палто,или някакво късо якенце)
    1 за есента нещо средно,но не много тънко.
    1-2 за пролетта от по-тъничките.

Попринцип имам всякакъв стил дрехи така,че не ми се налага за всеки повод да копувам по нещо ново.

Ако ходя на по-специално събитие се обличам по-елегантно.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Ами аз пък имам много чифтове дънки и по-малко блузки Но пък за да разнообразявам имам много аксесоари
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Аз имам 4 чифта дънки (2сини,бежови,сиви), доста жилетки, туники, блузи.И няколко анурака. Обичам да съчетавам дрехите, докато се получи нещо
    Моя гардероб се разхвърля за отрицателно време, така че не се хабя особено. Колкото да има някакъв ред, ищо особено - блузи при блузи, панталони, жилетки отделени и така.Преди се носех спортно, сега вече намалих анураците и маратонките. Нося повече дълги ботуши, пантофки, боти, понякога кецове.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    имам 4 чифта дънки и 1 черен панталон
    доста блузи ( 10-12 )
    някъде и толкова тениски
    4-5 потници
    3 анцузи ( горнище и долнище )
    1 зимно яке
    1-2 пролетни
    1 за есента
    1 чифт къси панталонки ( тънки с много яко коланче )
    1-2 чифта къси дънкови панталонки

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Ох, блузи имам мноого, трябва да си купя дънки (но никога не си харесвам, което е проблемът) и някой друг суитчер/анорак, че или са ми окъсяли ръкавите, или са се разтегнали/раздърпали.
    Имам 4 чифта дънки и 2 панталона, 2 поли, които почти не нося и 3 чифта дънкови къси панталонки.
    Току що преброих в гардероба си 12 блузи с дълъг ръкав и 18 тениски, но това са без дрехите, които са за пране. Имам и 2 потника (трябва да си взема още, но винаги успявам да си харесам само моедли на тениски).
    1 зимно яке, 3 дънкови (които почти не нося). Зимата и пролетта ходя със суитчери и анораци, които съм почнала да подменям изцяло.
    А, и съм голям фен на ризите - засега съм с 4, но си издирвам зелена <3.
    За обувки - зимата се налага да ходя с ботуши, иначе съм с кецове и гуменки.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Аз имам много дрехи и се нервя много, защото нямам място в гардероба

Имам 15 чифта дънки..
    Около 20 блузи о.О.. нося само 10-15 от тях.. другите просто не ми остава време и нерви да ги търся къде са..
    10 тениски..
    10 потника
    3 чифта къси панталони
    5 клина
    3 зимни якета, 1 палто
    3 кожени якета за есента/пролетта
    2 къси якета за пролетта
    6 суичера (бедна съм на суичери)
    обаче имам мноооооого шалове около 30, 40 са буквалноо ...
    4 кецове, 4 ботуши, 2 чифта обувки, 4 сандали.
    Еми горе долу това са ми работите...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    имам по-малко дънки и панталони (2-3)
    имам 2-3 поли
    и адски много блузи,тениски,жилетки,суит ърти,пуловери
    дрехите в гардероба (който е доста подреден от 5-6 месеца) са ми разделени. На горният рафт са ми домашните дрехи (анцузи,леко пораздърпани пуловери,стари дънки,които не нося навън и т.н.) , а отдолу са ми дрехите за навън (те са и на закачалки, някои от тях де).

ии това е общо взето
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Аз имам най-различни дрехи. От нежни и красиви до спортни и обратно! Винаги си копувам дрехи такива каквито ми харесват. Спортните ги избягвам. Когато естествено трябва да ходя на някакво по-специално място си копувам точно за случея. Имам дрехи за всеки сезон, но най-много са ми летните. Те преобладават в гардероба ми! За мен е важно винаги да имам поне 3-5 чифта дънки (къси, дълги) и 2-3 поли (дънчени, от плат...няма значение). Не съм голяма фенка на роклите и затова доколкото си мисля сега имам 1-2. Попринцип много обичам да си копувам тениски и потничета и затова както казах имам повече летни! Това е!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Пф с дрехи съм пълна ама не ги нося,нося определени,които са ми най-най удобни.Иначе дънки 2-3 чифта и един черен панталон по офоциален,почтниците ми са много има няма 20-25,тениски не нося,имам 3-4 само,къси панталонки имам 3-4 чифта,якета за зимата 2(едно спортно и едно палто),пролетни якета тънки не нося,само кожено,и блузи имам много 10-15,от които нося само 5-6.И роклички имам,ама съм отвикнала да нося.

емм имам дрехии и много обичам да си купувам нови хихи ;д
    амм имам 5-6 чифта дънки
    амм досто блузи не съм ги бройла
    мм 3-4 якета =]
    тениски много
    3 анцунга
    2-3 грейки
    10-12 шала
    20 горници
    потници 10
    поли 5
    къси панталонки 5
    2 елечета
    2-3 клина
    едно палто
    а обуфки много =]

Супер фен Аватара на katericArofl
    около 6 чифта дънки(малко са,защото като отслабнах вече са ми широки), панталон
    3 ризи, над 20 тениски и потници, пак около 20 блузки и пуловерчета, 5-6 поли, много много обувки.. 3 палта, кожено яке, 2 тънки пролетни якета и едно дънково късичко, 1 зимно дебело.. рокля, 3 суитчера... ами това в общи линии, другото са аксесоари, елеченца, глупости..

При мен е нещо такова...
    6-7 чифта дънки, 2 анцуга, 3 клина
    3 поли,
    3-4 рокли,
    блузите са мноооого, но нося 10на от тях, 3 - 4 суитшера, 3-4 горнища, 3 жилетки,
    около 20 тениски, 10на потника, 3 ризи.
    Якета - 2 зимни (едно дълго, и едно късо), 2 кожени, 4 пролетно-есенни.
    Това е общо-взето.
    Bring your love,baby, I can bring my shame
    Bring the drugs,baby I can bring my pain

Имам повече пантално за сметка на блузите. Около 10 чифта в различни цветове, като от тях примерно 6-7 чифта са само дънки. Съветвам те и ти да си накупиш.
    Според мен трябва да си купиш примерно около 10 фанелки с къс ръкав, по-дългички. С различни щампи и цветове вземи пет, а другите пет нека са по-изчистени. Блузки също си накупи, примерно и те да са десет, в бяло, в черно, според мен тях без щампи ги вземи, но както ти си искаш .. :]]
    Задължително си купи да имаш поне 4-5 суичъра в яки цветове, свежички, топлят .. Чудни са.
    Един екип анцунг със сигурност няма да ти е излишен.
    За зимата вземи дебело яке с гъши пух за планина или супер-студ и едно по-изящно якенце за излизане в тон, който ще се връзва с обувките ти, които пък за мен трябва да са съответно:
    Лято - балеринки, римски сандали и/или къси красиви маратонки
    Есен - кецове, ботуши до коляното, но без ток, боти
    Зима - ъкс, космати апрески, страшните Nike-овски апрески
    Пролет - кецове, ток, ботуш ;и тука вече според времето всичко можеш ..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Пффф аз пък имам с2 чифта дънки, които нося и толкова много, с които не се харесвам...
    2 чифта къси панталони, които нося през топлата зима с дебел чорапогащник
    2 палта 1 кожено яке и 1 шушлеково, което нося, когато е мн студено
    7-8 горнища сред които има и жилетки и във вид на ризи и по-тънки
    5-6 ризи, които намразих след като ни въведоха униформа
    10тина блузи с дълъг ръкав, толкова с къс и толкова потника
    2 зимни туники, които са като рокли
    Няколко летни рокли и няколко поли и няколко чифта къси панталонки
    и няколко шала
    иии мисля, че извода е, че нямам сако, а искам...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си