снощи нищо не стана, а сутринта го подминах без дори здрасти да му кажа и, когато се видяхме вечерта пак всичките се държа пак мн тъпо и нещо само взаимно се заяждахме, но този път и аз отговарях. Каза ми, че съм станало нещо мн отворена и, че мн добре знае, че всеки може да се ебава с мене, аз му казах, че като храни хората явно се мисли за мн готин...така един казва нещо и другия отговаря...каза ми нещо, което обаче мн ме обиди...каза ми, че АЗ съм се мислила за нещо повече!! ОМГ...защото нали днес не съм му казала здрасти и така съм го гледала все едно е нещо по-зле или и аз нз каквоо...аз му казах, че си мислих, че сме приятели и той каза, че и той така мислил, на което аз му казах, че не може така да се държи с приятелите си и той ми обесни, че така си говори вместо \"здрасти\" викал \"кво правиш копеле\" и некви такива...и аз му казах, че явно сме просто прекалено различни...след тва той си тръгна и нали казах на другото момче, което му е най-добър приятел, но и аз с него се разбирам, че как можел да си мисли, че се мисля за нещо повече....и той ми отг, че и той така мислил!! не направо ще падна...единия ден ме мисля за някво дето няма грам самочувствие, а сега съм се мислила за нещо повече....off нз но ми пука за тези хора и просто ме наранява, че на тхя явно не им пука за мене...