.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Азиятски проблем при мен :(

Добър вечер, баща ми е от Виетнам (Азия) Което ще рече, че и аз съм Виетнамец на половината Виетнамец на половината Българин. Имам проблем с брадата ми. Мисля, че знаете на азитците брадите им. На бакембардите им има косми на муцуната, но има някакво място където няма. Така съм и аз само на бакембардите си имам и муцуната но нямам както обичайните хора има ли шанс. Да се оправя и ако може да ми препоръчате нещо за да го оправя искам се нормален ;( Радвам се, че очите не са ми дръпнати колкото се може! Ами много леко са ми дръпнати. Това е добре. Надявам се да сте ме разбрали!

Супер фен Аватара на radeberger
    На всеки се развива различно окосмяването на лицето. Ако си под 18 е напълно нормално да имаш само при бакенбардите.

Не мисля че имаш някъв огромен , нерешим проблем. Аз също съм полувиетнамка и адски много се гордея с това, а като гледам теб май не ти се иска да си такъв. За мен това е богатство, дар от природата, различни красиви черти, екзотика. Адски много се радвам ,че нося и азиатско във себе си ! А и колкото и странно да звучи теб те знам от Фейсбука. Писали сме си. По ник-а те познах.

Нее! Напротив гордея се, но искам просто окосмяването на лицето да си ми е нормално. А не да съм като на азиатците . Бих се радвал и някой друг да пише в темата. И да под 18 съм преди 2 дни навърших 14. Но пък почти всички приятели имаме на бакембардите, но аз не чак толкова много.

Град
    София
    Малък си още....
    Има време...
    А,и аз лично,не съм виждала азиатци с брада и мустаци.
    За разлика от турците тях дори и веждите им са окосмени поне 2пръста.
    При всички народи е различно.
    Аз,лично обожавам момчета с катинарчета.
    И е готино изживяването като се целуваш с момче,със катинарче.
    Направо пощурявам по такива момчета.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от HuKowe
    Нее! Напротив гордея се, но искам просто окосмяването на лицето да си ми е нормално. А не да съм като на азиатците . Бих се радвал и някой друг да пише в темата. И да под 18 съм преди 2 дни навърших 14. Но пък почти всички приятели имаме на бакембардите, но аз не чак толкова много.
    Къде си се разбързал ти си само на 14 къде е твойта!?

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    оо аз обужавам азиатците... много са хубавии
    Да ти кажа честно да не ти пука... съмнявам се да искаш да си пускаш брада и мустаци.. просто ще махаш дразнещите косъмчета и всичко ще е наред а пък си още на 14 .. има време
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

в миналиат си живот аз съм бил азиатка
    Когато ти развалят настроението, вземи ударна доза "3аебин"..!!! /Жоро Рапа ft Алекса Съжалявам (music) ;p......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си