.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Малка реклама на последното ми парче :D

Днес завърших последния си проект и реших да го пусна тук, за да кажете какво мислите. Парчето е електронно и мога да го дам с добро качество, ако някой иска да си го слуша и занапред И... да, просто коментирайте

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t1EYeaaxa_A[/youtube]
    Audio ergo sum

Град
    София
    Като цяло песента не е лоша.Началото не ми хареса много,но за сметка на това след 4.20 издивява

Началото е малко постно, на моменти е дори скучно(леко дразнещо).
    Убягва ми "сюжета" на трака.Т.е. въведението трябва да е по-"слабо", после развитието да се усеща,да е по-грабващо, за да може като свърши да си го пускаш пак, и пак. Нищо изключително и запомнящо се, но като цяло бива. Ако се стремиш към нещо наистина добро ти трябва още доста практика. Нищо лично, надявам се не се обидиш.
    Мислиш ли сериозно да се занимаваш с това, или го правиш за удоволствие?
    Bring your love,baby, I can bring my shame
    Bring the drugs,baby I can bring my pain

Какъв софт е това?
    активизъм/превенция; писане; музика

Само за удоволствие го правя - нито имам музикално образование, нито имам амбиции да си изкарвам с това парите в бъдеще.
    С FL Studio 9 го направих с помощта на Nexus
    Audio ergo sum

Съвет - вкарай се в bg-sonic.com. Щом имаш време да пишеш парче, ще намериш и там да участваш в разните им дела, за да се учиш. Представлява къмюнити от слабо- или безизвестни аматьори, полупрофесионалисти и професионалисти композитори, музиканти, етц. Две години там доста неща научих за компютърното генериране на музика.
    активизъм/превенция; писане; музика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си