- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво да правя ? Много и се дразня !
Значи имам една фр където всеки път с нея харесваме едни и същи момчета. (а сме бфф) И последните 2 пъти когато стана така ще прозвучи много надуто но момчетата харесваха мен и аз ходих с тях. (но тя това не го приема. Със всяко едно момче с което аз съм ходила тя ми вика че преди това постоянно се е закачал с нея и я е харесвал и тя го е харесвала обаче ТЯ е спряла да го харесва и той е почнал мен и така като ми го казва излиза че аз съм резервата сега сигурно се питате от къде знам че не е така.) Ами знам защото съм постоянно с нея и сме винаги заедно и винаги след като аз и кажа че харесвам някого тя започва с тези изтории. И сега има един от нашето училище . И аз и казах че го харесвам и всеки път като минава той покрай нас двете и тя се смее и като ни подминат ми вика : Лелеее видя ли колко сладко МЕ погледна...На следващия ден пак така. .. :Оуууу тойй ме гледаа... ..
Много се нерва защото тя винаги така прави дори и да не гледат нея.
Не знам дали наистина не е гледал в нея но защо трябва да го казва след като знае че аз го харесвам.И имаше един път в който като се разминахме аз тя и той тя вика нали : Той ме гледаше.... и аз и казвам от къде знаеш че е гледал теб ...и тя ми вика еми знам сигурна съм защото аз го погледнах в очите. Много се дразня като почне така моля ви кажете ми какво да правя .
![]()
![]()
![]()