- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво да правя ? Много и се дразня !
Така аз имам почти същия проблем като пъровото момиче, което видях , че е коментирало. Така значи имам една приятелка. С нея винаги си харесваме едно и също момче. Харесам ли си аз някой и покажа ли и го и тя го харесва. Така всичко започна в началото на годината. С Маги още от първи клас харесваме едно момче. И в началото проблемите бяха малки и незначителни обаче тая година стана много лошо. Начи да речем ние седяхме във час. И видях по едно време че ме гледа (момчето). Помислих че гледа прозореца защото ние бяхме до него и не обърнах внимание. После отново го видях и отново не обърнах внимание. На третия път обаче ми стана интересно защо ме гледа и започнах и аз. Погледите ни постоянно се засичаха. Един ден се похвалих и на Маги и тя също почна да го зяпа. И всеки път като го гледам и тя изведнъж : Видя ли го как ма гледа самооооо.. И аз много почнах да се нервя защото той гледаше мен. В началото забравих да спомена че сички момчета които са били на нашите години са предлагали на мен. Та нали дразних се ии един ден бяха направо глупости . тва би сичко до момента. Седим в час нали и Маги вика малее Роси найш ли как ме погледна и ми се изплези после ми намигна и ми напрай въздушна целувка. Аз разбирасе и се усмихнах защото не искам да обидя чуствата и обаче знаех че не е така защото той не би намигнал или се изплезил на момиче с което почти не говори. Та следващия час същата работа. Накрая вече ми омръзна и нали и го казах тва че той не би намигнал се разплаках от яд заради нея. Отидох в тоалетните с още едно момиче и след малко дойде тва момче и нали ми каза че харесвал мене и че нямал смелост и т.н.т . Така после обаче Маги тва го чула и ми вика : Как може да ми го крадеш?! Кво му се мазниш на момчето и се скарахме. Минаха месеци и се сдобрихме. На рожденния ми ден обаче беше просто ужасно. Семейството ми беше заминало на почивка в Америка ( беше Лято Юли месец ) и си празнувах рожденния ден в къщата ни. Беше мн хубаво докато момчето не реши да ми предложи. Тогава аз приех понеже го харесвам от 1 клас а сега съм 6. Та аз приех и се похвалих на Маги. Тя обаче отиде да "говори" с него от мое име понеже "ме било срам" и нали тя отиде да говори с него и се връща и вика Роси ще ти кажа нещо ама не се сърди и аз ок кажи и тя вика : Ами той ми предложи да станем и да се целуваме. И аз направо се разплаках и се скрих. После той дойде и каза че нямало нищо вярно в тва и Маги си тръгна. Толкова я беше срам че съм разбрала ква лъжкиня е.а това стана в 5 клас и сега ходим още и Маги незнам какво и стана обаче откакто съм гадже с момчето тя секи ден мисли някви глупости. Например в понеделник след като станахме в неделя маги идва и вика малее видя ли Саймън и Александър и половината "г" как ма зяпааат. И аз не не съм и тя разправя че някъв отишъл и и казал Малеее много си сладка а този го познавам от детската и е мн срамежлив и не би казал на момиче такова нещо ама аз на Маги нищо не и казах та така. И днес вика че един Тодор от "г" клас и казал : Ей Бейби и я обарал . Та сега като стана дума за обарване се сещам че тя ме лъжеше че гаджето ми на рожденния и ден отишал и я целунал
![]()
аз отново нищо не и казах и така продължаваме до днес. И се чудя дали тя не е почнала да ме лъже за сички тия момчета само защото не се е добрала до момчето което харесвахме??
![]()
![]()