- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво да правя ? Много и се дразня !
Rosy.
1. Темата е чужда но ...(тоест моя и би трябвало ти направиш НОВА ТЕМА по своя проблем. )
2.Относно ревнивите пикли.. където си търсят боя вечее и много ме дразнят. ...офф не знам и аз много й се чудя как може да не разбира че не всички ще я харесват Ау и знаете ли какво още.
Цялата история е много дълга. въпроса е в това че за тези 2-те моята и твоята... (''приятелка'') момчетата са по важни от приятелството. Например сега в даскало с този дето аз И тя харесва се случи следното:
В началото на срока госпожата избира кой да носи дневника и да го пази.
И Тя понеже ще обикаля по стаите и може да го вижда напира тя.. да го носи и хубаво айде ...избраха нея.- както и да е.Всеки ден всяко междучасие тя ме разиграва като се 1 съм и .....някакво кученце.
И нали идва ни ПЪРВОТО междучасие и тя АЙДЕ ИДВАЙ (така ми говори)
И аз и казвам примерно НЯМА и тя се сърди и ВИКА някоя друга да ми демонстрира че не съм и само аз фр или нещо такова (че е най-великата) И така първия път не и огаждам ма после примерно ми се яде нещо и искам до лавката И ВТОРОТО междучасие излизаме аз и тя и тя знае дори в коя стая имат час и ми вика айде да минем оттам (оттам-където е стаята му) и аз и казвам че не искам защото от другата страна е по близко лавката. Ама не отиваме оттам откъдето тя каже. (Ма щот и аз съм тъпа то и аз искам да го видя но не бих обикаляла даксалото за да търся момче като първата к**ва)И отиваме до неговата стая обаче него го няма и се връщаме по другите да надничаме вътре да видим къде има час.. ТЯ е обсебена от едно тъпо момче и както и ти казваш Постоянно вика как я гледал как искал да говорат ма се спрял явно това че преди и ТИ и АЗ сме ходили с момчетата КОИТО ТЕ двете (твоята и моята фр) са харесвали и сега някак се опиттва да ти го върне. и знаеш ли как се кефи като я хареса някой . И цяло лято ми разправя как някакви които аз не познавам са я харесвали и са тичали след нея. И такива разни безсмислици за които даже не съм сигурна че са истина. аз не съм от тея момичета дето постоянно се бутат на момчетата и се правят на голямата работа само защото им е ниско самочувствието и се чудят вече как да си го вдигнат. Аз просто си седя спокойно нито ги преследвам като .обезумяла нито нищо Пък и + това момчетата трябва да тичат по нас не ние по тях но ...това е 21 век... И така по някое време те сами идват при теб без ти да правиш и почвате да се забивате и ако стане нещо Супер ако не Има и други.
ТАКАЧЕ ИЗОБЩО НЕ И СЕ ВРЪЗВАЙ НА ТАЯ ПРАВИ СЕ ЧЕ И ВЯРВАШ НА ТЪПИТЕ ИСТОРИИ ДЕТО ТИ ГИ ПРОБУТВА И НЕДЕЙ ДА И ОБРЪЩАШ НИКАКВО ВНИМАНИЕ > Живей си живота там ,прави си квото искаш без да ти пука за тя пикла!!!!!!!!![]()
![]()
![]()