- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос за суха кожа..
Напоследък кожата на лицето ми стана много суха и груба.Винаги съм си харесвала кожата,била ми е чиста и никога не съм се притеснявала,но от 1-2 седмици е някак странна.По-суха е от обикновено и не знам какво да използвам,за да се оправи.Бихте ли ми казали някакъв продукт,с помощта на който да се справя с този проблем?
![]()
Хидратиращ крем, на Билка е хубав, или пък си направи пилинг от захар и мед, така излишната кожа (изсъхналата) ще се махне
Humans need fantasy to be human.
^ ще пробвам пилинга от горния пост, че цялото ми лице се бели.На нищо не прилича![]()
Може да пробаш и на Garnier един червен крем за суха кожа
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...Q7DA-uJM3z&t=1
И аз имам същия продлем в последните седмицище следя темата
![]()
Използвай някакъв овлажняващ крем+нещо за измиване ии незнам не съм имала такъв проблем![]()
+1!Първоначално написано от ValLoveYa
Това е добър избор!
![]()
Хидратиращият крем на Гарниер е хубав.
To infinity and beyond.
Да, вземи си този - вълшебен е. Имам малката опаковка от месец и не е мръднала! Супер бавно свършва.Първоначално написано от Infinity
Един съвет от мен. Използвай малки опаковки, не големи, въпреки че излиза по-изгодно. Така пазиш крема от микроби - все пак ги внасяш всеки път като бръкнеш, независимо дали си си измила ръцете. Неслучайно всички скъпи кремове са в микроскопични опаковки![]()
ами прави си домашни маски, аз от тях имам най-голяма полза. Търси в интернетИма толкова мноОоого :P
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33