- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Червени устни
Пффф няма да го обиждаш ,щото не се виждаш ти!
С всеки следващ твой пост се убеждавам все повече, че си престъпно тъпа.Първоначално написано от xxKiFlAxx
chemicalX ♥
I would go through all this pain. Take a bullet straight through my brain. Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same.
Мажи ги с фон дьо тен. Не знам колко е полезен и дали няма да ти ги изсуши, но със сигурност ще ги обезцвети.
фдт изгаря устните и следователно стават още по-червени...
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
внимавай ква ме наричаш защото 1000 пъти си под мен !!!Първоначално написано от mentirahermosa
![]()
тъпата си ти защото с мен Не може да се сравняваш ..няма начин
айде
Скъпи съфорумнициПървоначално написано от xxKiFlAxx
Моля,игнорирайте трола.
Благодаря за вниманието.
По темата:
Зависи какъв тен е кожата ти (извинявай,може да си споменала,но не съм видяла).Но с различен цвят червило би трябвало да се оправи това.В youtube има много полезни клипове с идеи за гримове.Погледни там,съветите са наистина добри.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Моля пръдлата..да си мълчи!Първоначално написано от Extremescream
--> http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#8420309 <---
пххахх тази xxKiFlAxx как обижда хората без причинаа.. наистина си много тъпа.. лелелелеееПървоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
"роди ме мамо тъпа,аз сама ще се изруся"![]()
точно като за тебее.. аре дърпайй..![]()
тебе пък кой те пита бе....тъпи сте всички вие!Първоначално написано от bibss
ти с мен не може да се сравняваш...ясно ти е нали?
тогава Не пиши!!! --->под мен си
Няма ли кой да банне това противно детенце?
моля те,пръдло....баннвана съм поне 20 пъти.тва не ме плаши.. нямам постоянен IP и след минути пак съм в форума !Първоначално написано от Extremescream
ясно ли ти е?
Моля някой да ми каже ,че тая се ебава или е на бело![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хайде чао
изизам да вечерям..навън.
а вие си стойте в къщи... :P
Ох, противно лапенце... д***а и непостоянния IP адрес.
Впрочем, Ревлон имат много готини червени нюанси![]()
и аз това се питам...Първоначално написано от britzy
![]()
иначе слагай някакво бледо червило :P
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Силно се надявам поне да си хубава,защото ум и възпитание определено ти липсва.Първоначално написано от xxKiFlAxx
И аз пак се съмнявам,че това е Насето :Pа иначе по темата-аз казах-телесни тонове
охх не искам да се заяждам, ама всеки, който ти каже нещо на въпреки ии ти веднага "под мен си"Първоначално написано от xxKiFlAxx
Мм.. извинявай много, но не мога да разбера това твое изказвание.. повтаряш го във всяка 1 тема.. БАНАЛНО е !! Не мислиш ли така..?!![]()
абеее пръдло... знаеш ли на колко състезания и олимпиади съм била??? така че за ум не ми говори защото имам 1000 пати повече от теб ! Колкото За външен вид..аз съм от най харесваните в училище ...за разлика от теб :PПървоначално написано от Extremescream
Сега ако ще си мерим ухажорите и интелектуалните постижения....
Между другото,проява на лош вкус и възпитание е да се фукаш как какво ти било по-добро от другите.То и затова трябва ум,не само да се минават състезания.Колкото до това 'под мен си'....Драга,бих се възмутила от себе си,ако поемах такава необоснована критика от детенце на 14.Отивай на училище,че като гледам ти е необходимо.
xxKiFlAxx...
Наистина, не се ли усещате, че троли много успешно?
Това го отбелязах в една друга тема,ама просто е толкова забавно да гледаш такова яко тролене,че няма как да се сдържа![]()
божееееее не става въпрос за такова състезание бее![]()
![]()
![]()
малеееееееее да плача ли вече нзззззз тоооолкова сте ми тъпи всички...рабирам даже е че е излишно да се занимавам тук с вас ---> под мен сте!
айде пишете си в темата с глупаци не се занимавам
чаоо
Всъщност щом спрем да ѝ обръщаме внимание ще спре и тя.. Май мисли, че е заела мястото на слънцето и всичко и всички се въртят около нея, ама не е така.. Та както една публикация във фейсбук, тя е точно като прокариотна клетка - супер мъничка и елементарна .. И това, че разбираш от Химия, не значи че си умна нали ? Пак си си на същото положение в обществото, 21 век сме и малко хора уважават това, и май повечето са възрастни които след години и тях няма да ги има ..
Но всъщност ме кефиш. Ставаш за актриса.. Яко си се вкарала във филмчето, жалко че май ще съм първата оценила таланта ти ..
А по темата - толкова ли са червени? Сигурна ли си, че не са напукани ?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
А въъ ... ;D като чета коментарите на кифлатаа и направоо се чудя да рева ли да се смея лиии особено с товааа "----> под мен стее"
Не много над теб сме.....
![]()
Съжалявам аз спама аама ...![]()
![]()