- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- За или против за бойовете с кучета
Аз съм твърдо ПРОТИВ
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
против
За
против.. тва е не човешко.
И аз съм ПРОТИВПървоначално написано от hotxxmess
I'll never be alone, be alone ,be alone
Cause you are in my soul ,in my soul ,in my soul
I'll never make you cry, make you cry ,make you cry
You give me sunrise with your smile ...
за !
това си е вид забавление...това че на някой не му харесва е др. въпрос...
Против. Това е подлагане на животните на мъчения... Никак не одобрявам. Не намирам за нужно и полезно... Нито пък за забавно.![]()
+2Първоначално написано от GD
The love is like a wind.. You can't see it but you can feel it
+2Първоначално написано от GD
The love is like a wind.. You can't see it but you can feel it
ПРОТИВ!!!!
пише се боеве, не бойове!!! научете българския език!![]()
всеки здравомислещ човек би отговорил против.
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ ! ПРОТИВ !![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
ПРОТИВ!
Don't let go
don't run away love
still got feelings you are my passion
don't let go
don't run away love.
You are the one for me.
На всички питбул - териери, умрели в кучкарници и изолатори; приспани само, защото са родени от нарочената порода; прекарали живота си, оковани навън само с варел като дом; размножавани в клетки само, за да бъдат вързани и изоставени в пусти сгради, когато вече не са необходими; дрогирани, за да издържат; умрели в битка, разкъсани на парчета; оставени да умрат сами мъчително; хвърлени смъртно наранени върху купове с тела, за да умрат; използвани като примамка; с извадени с клещи и без упойка зъби, за да не наранят титуляра за битки; жертвани, защото не могат или не искат да се бият; застреляни; промушени; хвърлени през прозореца и обесени, защото не са достатъчно борбени; простреляни в гръбнака или изоставени да умрат от жажда, глад и терор; всички вие, хвърлени в огъня - простете на нас хората...Почивайте в мир! ;(( ;@@
--------------------------------
мн забавно нали![]()
Don't let go
don't run away love
still got feelings you are my passion
don't let go
don't run away love.
You are the one for me.
Против
Срещнах те,без да знам,че ще се влюбя!
Намерих те,без да знам какво чувствам!
Влюбих се,без да знам,че така ще боли!
Промених се,без да знам,че ще е зареди теб!
Обикнах те,без да знам,че съм могла да обичам така.!”
1. пише се боЕве
2. Напълно против съм. Тва да се забавляваш и да печелиш пари върху страданието на живо същество е супер долно.
Първоначално написано от Emin3m
Първоначално написано от purple00
+3
Момиче съм!
Болката никога не спира, спира да ти пука че те боли...
Шофирай разумно - стигни жив!
Shalalalalaaaa
cherrygloss - мама
RageAgainstTheMachine - тати
awesomesheepy - леля
Братчета:
DaNGeRousLy
Discard
Сестрички:
tonie_
xNymphetamineGirlx
polssa