- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обичате ли да ядете сладки неща?
Обожавам е меко казано...най-много съм издържала 6 дена без сладко![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Първоначално написано от Monnie
делее много ясноооодаже май-малко прекалявам
![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Обижавам! Немога да живея без сладко!![]()
...
Обичам, даже прекалено много.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Аз не обичам толкова много сладкото , ям само по поводи - рожденни дни и т.н.![]()
Passion is Fashion ;]
естествено![]()
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Не мога без сладко
The3 Vamp!re3 D!aR!3sS :*:*:*
Много ясно .. на ден изяждам сигурно по 2-3 шоколада .. като изляза на вън ще си купя вафла или нещо сладичко![]()
предпочитам солени,но да.
![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Дааааа!![]()
![]()
"I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor.
If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that." <3333
Естествено
обичам , ест![]()
На света може да има толкова много хора, но понякога човек се нуждае само от един.♥
Гледам да се ограничавам откъм сладко..![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Обожавам сладко.Ммм....
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Не не и пак не. Повръща ми се ,ако хапна повече от 1 бонбон,но ако говорим за солени изкушения - тогава съм във вихъра си ...![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Обожавам всичко свързано със сладките неща, голяма слабост са ми. Мога да изям планини от бонбони и шоколади.![]()
![]()
![]()
I intend to live forever. So far, so good.