- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво би направил/а ако(игричка)
Това не може да се случи, след като съм се напила на гъз надали ще ме пуснат в общината.
Какво ще направиш ако разбереш, че родителите ти не те обичат, даже искат да се оттърват от теб?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ами,ако искат да се отърват,поне да ме пратят на някое по-хубаво място.
Какво ще направиш,ако вървиш по улицата с приятел и приказваш,че ММА е нещо тъпо,гадно и се практикува само от говеда,а същият момент зад теб стои някакъв 2 метра,115 кила от ММА,който те е чул какво приказваш?
Бих му казал,че всеки си има мнение,все пак в свободна държава сме ... и ще му го повторяМоже и да не оживея след т'ва,ама т'ва е за каузата (която е напълно безсмислена и тъпа,ама нека да има шоу)
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво би направил,ако ти кажат,че трябва да се откажеш завинаги от нещото,което най-много обичаш (независимо дали е човек,хоби и т.н.) ?
Страдам от синдром на придобита Еуфория!!![]()
ще обясня кратко и ясно ,че няма да стане и че никога няма да се откажа> - няма да стане ..по добре да умра ..майната ти. < бих добавила и това.
![]()
Какво ще направиш ако се скараш с най-добрата ти приятелка / най-добрия ти приятел ?![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Ако наистина сме най-добри приятели ще се сдобрим. Ще потърся каквато и да е вина в мен и ще му/й се извиня.
Какво ще направиш ако си спестявал много време за дадена дреха и като я облечеш за първи път някой те олива/оцелва с нещо, което не може да се изпере.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Аз никога няма да спестявам за дреха.
Какво ще направиш ако ченгетата те повалят на земята и те арестуват по обвинение,че продаваш наркотици?
Ще поискам обяснение и доказателства...
Как ще реагираш,ако някой ти допре нож в гърлото и ти каже дай парите и не ме лъжи,че нямаш,а ти всъщност нямаш и пукнат грош![]()
Хах... Миии ще си изсипя всичките джобове, чанти, якета... Няма начин да съм без мангизи, все ще имам 1-2 стотинки![]()
![]()
![]()
![]()
Какво ще направиш ако ти кажат, че ще те водят в лудницата, защото са те сгащили да бъркаш в кенефа и си дал обяснението, че вадиш извънземно от канала?(дай боже да не ви се случва (rofl))
JusT SmiLe anD LeT ThE WoRLD WonDeR WhY!
Ще им кажа, че съм прекалил с халюцигенните гъби.Първоначално написано от mim4enceto00
Какво би направил/а ако имаше право на 1 желание (какво би било то).
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Предполагам мога да измисля къде къде по-велики желания, но най-много ще се зарадвам на концерт на Pantera в оригинален състав (от 1989 до 2003).
Същото ;Д
Вие хора не сте,добре да си пропилеете едното желание за концерт![]()
Аз бих искал да стана велик човек![]()
Какво би направила,ако ти се скъсат дънките точно на задника в даскало ?![]()
За концерта..Аз казах, че не е най-практичното, но е това, което ще ме направи най-щастлива.Първоначално написано от Greennight
Иначе по твоя въпрос - Бих се преобула с анцуга ми за физическо (седи в шкафа в даскало) и бих пратила една приятелка, която живее супер близо да ми донесе дънки :Д
Ако можеше да участвап в някой филм, в кой и като какъв герой?
Уестърн,военен или приключенски.Искам да съм или лошият или добрият-главна роля![]()
Какво би направил/а,ако видиш военни изтребители с чужд флаг да кръжат над града ти![]()
Ще се моля да са румънски,защото това означава,че са се объркали.
Какво би направил/а ако си намислил/а числа за тотото,ама си забравил/а да ги пуснеш и те се окажат печелившите числа?
Като си знам късмета нищо чудно ;dd
Какво би направил ако се събудиш чисто гол/а на центъра на града??
Имала съм такъв случай и си помислих боже,какво съм направила.
Какво би направил, ако знаеш, че утре няма да те има?
Е как ще знам,че няма да ме има.Иначе бих се отдал на всичко дето не съм правил.Първоначално написано от bubkaa93
Какво би направил/а,ако родителите ти намерят вибратор в стаята(важи и за двата пола).
![]()
![]()
ше кажа,че е на сестрата
какво ше напрайш ако буквално ти се изплюят в лицето![]()
Ами зависи кой е-ако е някой моя размер и е момче,ще има дясно кроше.Първоначално написано от BGboyche
Ако е момиче-тя ще получи шамар.
Ако е някакъв 2 метра,105 кила-ще си избърша лицето.![]()
Какво ще направиш,ако някой/някоя ти се нахвърли да те целува?![]()
Ще се избърша и ще отвърна... по същия начин
Какво ще направиш ако те отвлекат извънземи?
JusT SmiLe anD LeT ThE WoRLD WonDeR WhY!
Ще се кефя,защото знам истината.Първоначално написано от mim4enceto00
![]()
Какво ще направиш ако пътуваш в автобуса и до тебе седне най-гадният ти даскал?![]()
Ще превърна живота на наще в кошмар.
Какво ще направиш ако псуваш даскала си( яко) и той внезапно се оказва зад теб.![]()
Ами то се е случвало![]()
, ами мандахерцам се по-далеч от него и се прая , че не го познавам
------------
Какво би направил/а , ако майка ти и баща ти те хванат , че пушиш... (моля без отговори - "аз не пуша" , ако пушеше какво щеше да направиш ?
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Ем майка ми намери преди няколко седмици цигара в джоба ми, но аз си бях и дръпвала тогава :Д:Д Тя разбира се нямаше да ми повярва, затова не се заех да и обяснявам, само се разхилих и казах "Спокойно не пуша" те съшо се разхили и каза "Хмм, внимавай“ и това беше.
Какво ще направиш ако си загубиш чисто новия телефон?