- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво би направил/а ако(игричка)
скачам и се моля да уцела дюшека![]()
к'во ше направиш ако човек от твоя пол ти каже,че има чувства към теб![]()
Сори пич,ама не съм педерас.
Какво би направил/а ако докато си вървиш по улицата от банката изкачат двама обирджии и те вземат за заложник?
Ще се държа спокойно и ще се оглеждам за безопасни начини за бягство.
Как ще реагираш,ако както си вървиш по улицата затупа градушка с големината на орех ?
аз с тоя parkour бих се покатерила някаде или ще влезна в някой двор .. зависи от ситуацията .![]()
Какво би направил/а ако изневерят?![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Най-вероятно ще ги подкарам с бухалката,дето ми стои под леглото.Първоначално написано от GD
![]()
Ако видиш комшията/комшийката да те гледа,докато се преобличаш?
Ще откажа. Не си падам по медийните изяви![]()
Какво ще направиш ако както си седиш в някое заведение, непознат/а от съседната маса дойде и те целуне?
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
...
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
еми малко шашнато ще гледам и;дд надявам се да не стане
![]()
ако се спънеш по най смешния начин и паднеш по средата на центъра и си с гаджето си![]()
Продавам ръчно изработени бижута :]http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403305
ще умра от срам ..
Какво ще направиш , ако момчето от мечтите ти те целуне ?
Какво би направил/а,ако вашите те хванат да чертайш или да свиваш.. ?
По-добре края да е ужасен,от колкото ужаса да няма край !
Виждате ли какво става с тази на аватара ми.Предвиждам същото.Първоначално написано от DoKToPa
Какво би направил/а ако си вървиш по коридора в даскало и храниш някой даскал/ка много жестоко,а той се оказва зад теб?
случвало ми се еИ започнах да вървя бързо и изчезнах от погледа и.
.. ако можеш да заминеш да живееш в Париж?
Е много не харесвам Франция,ама със сигурност е по-хубаво от тука,така че заминавам.
Какво би направила,ако разбереш,че си обвинен/а в изнасилване?
.
Ми незнам,ако са мои наистина, ще си призная може би.![]()
Мм.. какво би направил/а ако те хванат пиян/а, ама до такава степен,че да не можеш да си кажеш името?![]()
![]()
Баща ми ще ме скъса от подигравки,а майка ми.......направо не ми се мисли!
Какво би направил/а ако повърнеш върху труп по време на погребение?
Понеже не видях някой да е отговорил ще отг аз. Ами ще продължа целувката доколкото се може по-дълго. Жалко, че се съммнявам да стане :/Първоначално написано от iiordanova
Какво би направил/а ако повърнеш върху труп по време на погребение?
Или щего избърша без никой да види, или ще избягам. Но едва ли може да стане!
Какво би направил/а, ако майка/баща ти те видят да шмъркаш?
I hate cold-blooded people !!!
Ще се стъписам ужасно много!И може би ще седя докато...някой не каже нищо и докато не избягам
![]()
Какво би станало, ако разбереш, че гаджето ти от мъка е спало с най-добрата ти приятелка/най-добрият ти приятел?
това едва ли ще стане,защото ако на него му е мъчно за нещо аз ще разбера и ще се опитам да му стане весело. ;ddd
Какво ще направиш , ако момчето което харесваш се е самоубил. (знам,че е гадно ама не можах да измисля друго )
Е аз момчета не харесвам,така че няма да ми пука.
Обаче ако е момиче,ще ми е гадно,но няма и аз да се самоубия.
Какво би направил/а ако те ухапе отровна змия?(това с изсмукването на отрова работи само по филмите,а не в истинският живот).
Като ме питат к'во става, ще им кажа, че заминавам на кастинг при Св. Петър..![]()
Какво би направил\а ако свариш най-добрата си приятелка и гаджето ти да се натискат в твоята стая?![]()
Ще ги напердаша,после ще им изкрещя ,,Тъпаци!,, и ще ги убия.![]()
![]()
![]()
Какво би направил/а,ако те подгонят безмилостни убиици?
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥