- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво би направил/а ако(игричка)
Първоначално написано от mrazqkindergarten
Ще се обърна и ще обърша два шамара на този,който ме следи![]()
![]()
![]()
Какво ще направиш, ако разбереш,че си болен/-на от неизлечима болест?
Ще се постарая да изживея пълноценно времето което ми остава ...и докато умра ще се надявам да оздравея .
Какво ще направиш , ако докато си вкъщи влязат крадци (няколко и въоръжени) ?
Веднага ставам нинджа ;dd ... в интерес на истината сигурно бих взела нож или нещо тежко иии .. нека силата бъде с мен ;D
Какво ще направиш, ако вървиш вечер сам/а по улиците и те нападнат група непознати?
Ще почна да викам силно,ако ме чуе някой да помогнеще се съпротивлявам,ще ритам,ще се опитам да докопам телефона си и да звъня на полиция... дано никога не ме нападат,а ако се случи,да не изпадам в паника и да успея да се спася от тази ситуация.
![]()
Какво ще направиш,ако си поканил/а приятели вкъщи на нощен купон и са счупили мн ценни и скъпи неща,като са се напили,а скоро вашите се прибират?![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Олеле![]()
ми най-вероятно е да почна да ги лепа. Ако се паникьосам много направо ще ги изхвърла .
![]()
Може и просто да ги зарежа и да си понеса последствията
![]()
![]()
Какво ще направиш , ако видиш момчето което харесваш да се целува и прегръща с друга ?![]()
Не признавам системата големи-малки,
има два вида хора - достойни и жалки.
Ще ги пребия и двамата
Какво ще направиш ако си на купон у приятел и си по нужда в тоалетната но кранчето се е развалило , а от вън има опашка чакащи![]()
Не си падам по момчета .Първоначално написано от munikutt
Какво ще направиш, ако на вратата звъни някой репортер от ТВ, а ти си по хавлия или халат ( току що излязъл/а от банята ) ? ..![]()
eми ще кажа '..ъъ,момент' и се гримирам набързо и обличам нещо
какво би направил/а,ако днес беше последния те ден?(:
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
като за начало , бих се извинила на най-добрата ми приятелка с която сме скарани от 2 седмици някъде , бих се извинила на родителите ми за всичко нередно което съм направила и казала .. бих им разкрила че пуша от 3 години вече ... бих казала на брат ми че колкото и да го мразя си го обичкам и не мога без негои още много други неща
Какво ще направиш ако си счупиш токчето на обществено място ..
оо,ми ще ходя босичка.
dgaf (:
какво ще направиш,ако се окаже,че всичките ти приятели са лицемери?
You just have to live.'
Ще съм адски разочарована от себе си ,че не съм го разбрала по-рано и разбира се ще им тегля една майна.
Малко е гадно , но все пак какво ще направиш , ако разбереш че един от родителите ти има извънбрачно дете ?
ще съм мнг разочарована и ще ми е супер гадно.![]()
ще излезна от нас,ще се напия,ще се видя с приятели,ще плача и ще се прибера късно.няма да искам да съм вкъщи..
какво ще направиш,ако разбереш,че си застрашен/а да останеш на поправка по някой предмет?
You just have to live.'
ами аз и без това на там отивам .. тая тъпа математика
какво ще направя ... каквото правя сега :d земам учебника , тетрадка и започвам да си затормозявам мозъка
какво ще направиш ако те спрат по пътя btv и земат интервю от теб , но през това време ти си хапваш нещо .. вечерта се виждаш по телевизията с остатъци от храна по лицето ти![]()
Ще сме смея като невидяла,но след като осъзная падението си ще ме хване малко срам,честно![]()
Какво би направил/a ако ти кажат,че имаш 1 ден за изхарчиш 1 милион долара ?
Шопинг за всичко, което ми е необходимо и като останат пари, защото със сигурност ще останат, ще зарадвам някой близък човек, хората от семейството и т.н. 1 млн долара са много, така че има да си харча... Може даже да инвестирам в бъдещето ми - курс, уроци, нещо такова.
Какво би направил/а, ако получиш подарък на вратата си с отрязана пишка вътре в него? АХхахаха
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
![]()
Не знам. Ще я опека и е я дам на някое бездомно псе да я изяде![]()
Какво би направил/а, ако .. разбереш, че си болен/на от .. някаква нелечебна болест /не дай Боже/![]()
ще ми се сбъдне един от най-големите страхове..да знам че ше умраа..ужас...Иначе предполагам ще си кажа на всички близки колко ги обичам..бля бля и все сълзливи работи..
Какво би направил/а ако се събудиш 3 год. назад във времето ?!
Ще променя някои неща, за които може би малко съжалявам... или просто смятам, че можеше да бъде по-добре в момента.
Какво ще направиш, ако докато пишеш със спрей по някой блок, излезе една бабичка от там и почва да ти чете конско?![]()
![]()
![]()
Ще и кажа " знам накъде върви днешната младеж , моля те спести ми го"
Какво ще направиш , ако си купиш баница и намериш парче от парцал в нея ?![]()
ще я изхвърля.
какво би направил/а,ако срещнеш любовта на живота си,обаче той/тя не отговаря на чувствата ти?
You just have to live.'
Ще се гледам да се опознаем възможно най-добре и след време ще с проличи дали ще станем много повече приятели!
Какво бе направил/а, ако най-добрият ти приятел/ най-добрата ти приятелка ти каже, че досега те е лъгал/а през цялото време и те е използвал/а?
ще му отмъстя, разбира се ;д
какво ще направиш, ако ти пуснат отрова в устата, обвита с парцал, докато спиш ?
ще умра.
какво ще направиш,ако останеш без компютър?
You just have to live.'
ще се гръмнаааааааааааааааааааа ааааа![]()
![]()
![]()
![]()
ами ти ?