- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво би направил/а ако(игричка)
ще отнеса да ми го поправят![]()
Какво би направил, ако спрат фейсбука и скайп .. ?
Ще продължа да живея,какво толкова.
Какво ще направиш,ако намериш много пари на улицата?
ще ги вземаняма да ми се разминат
какво ще направиш ако си сам у вас за цяла седмица ?
ОО.. ами най-вероятно това:
Ще ги взема и ще седна на някоя пейка в близост до мястото и ще чакам да си ги потърсят.
Ако не ги намерят.. ще си ги взема най-вероятноИли ще ги занеса вкъщи и заедно с другите ще обсъдим какво да ги правим.
Ако си ги потърсят.. Ще им ги дам и после, докато вървя към вкъщи, ще проклинам добротата си![]()
![]()
хохоо... каквоо ли нееПървоначално написано от LoveChocolate
![]()
какво ще направиш , ако вашите те хванат напушенн..
"Every song ends but that's not a reason not to enjoy the music!" (One Tree Hill)
Еми те знаят,че от време на време пафкам.Най-вероятно ще ми се накарат и ще почнат да ми четат лекции,че от тревата се почва и т.н
Какво ще направиш,ако се събудш в някво напълно непознато мазе,заключено отвсякъде ?![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Ще си помисля какво съм направила, за да попадна в някои от капаните от Saw..![]()
Какво ще направиш, ако разбереш, че всъщност мъжете са жени, а жените са мъже![]()
![]()
![]()
Ъм,ще ми отнеме време,за да го възприема.![]()
Какво ще направиш,ако разбереш,че си бременна? И за ако следващия е мъжко - Ако разбере,че приятелката му или бившата му е бременна?
Оуу... ами това не е възможно..Ноо.. все пак щях да кажа на мама.. и зависи в кой месец съм щях да реша какво да правя с плода
![]()
Какво ще направиш, ако разбереш, че в огледалото има друг свят, в който всичко е огледално /вкл. и лошите мисли и неща/.. Щеше ли да решиш да заживееш там?![]()
Не съм много сигурно какво точно ще направя![]()
Какво ще направиш, ако разбереш че можеш да вдигаш предмети във въздуха![]()
Ще се радвам и ще смая останалите.![]()
Какво ще направиш,ако стане така и всички на планетата умрат,с изключение на теб?
ще си говоря с манекените като в i`m a legend ( или както там се пише)
какво ще направиш ако някой мн скъп приятел се окаже влюбен в теб?
ще й обясня по много деликатен начин, че я обичам само като приятелка..
ако разбереш, че имаш способността да се самолекуваш и нищо не може да те нарани
Ъъъъъ, ще се самолекувам?Също така това трябва да значи, че не ме боли, което значи, че ще бия цигани
Какво ще направиш ако ти кажат, че ще трябва да учите и цялото лято (без ваканция)?
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Ще се уговоря кога да ми е ваканцията, че иначе тая няма да я бъде :_)
Какво ще направят вашите ако те трябва да те изкзарват от ареста, затова, че катастрофирал по влияние на алкохол? :_)
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
Ще бъдат мнооооооого шокирани.
Какво ще направиш, ако разбереш, че си осиновен? (обикновен въпрос, но реакциите биха били интересни)
More days to come
New places to go
I've got to leave
It's time for a show
Here I am, rock you like a hurricane!
Ще се почувствам малко кофти, но ще знам, че тези които са ме отгледали ме обичат...Така де...И ще потърся истинските си родители..
Как ще се чувстваш, ако в съседната стая родитерите ти е забавляват (на друг езикк -- ебът )
Невъзможно - разведени са, а и са на възраст вече, което го прави още по-странно, така че ще помисля, че сънувам някакъв кошмар и ще бъда наистина много учуден!
Какво ще направиш, ако гаджето ти изнасили друго момче пред очите ти, докато си завързан и перверзен гей... Сеш се...![]()
Мне, сеш се?
Какво ще направиш, ако те обара преподавател?
Ще му фрасна един шамар и после ще го изнудва за оценки. Ако не ми пише 6 - ще го издам, че е мръсен перверзник.![]()
Ако на улицата те спре непознат и ти каже, че знае бъдещето ти и ще ти го каже, ако му дадеш 5 лева?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Няма да обърна внимание.
Какво ще направиш, ако чуеш полицейски сирени и хеликоптери и някакви маскирани ти дадът черен сак пълен с пари.![]()
Ще се учудя какво става и ще кажа, че не съм аз човека, на когото трябва да ги дават ;dd
Какво ще направиш, ако една сутрин се събудиш в противоположния пол?
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Ще обясня на гаджето ми, че съм аз и ще му кажа да си наемем момиче, защото много искам да опитам и да видя как е. И ще направим една тройка хаха. Може би само тва ме вълнува![]()
Предлагат ти да учиш и работиш(пълна стипендия + квартира и т.н.) в друга страна, но тя е расово различна - разбирай чернокожи или азиатци... Би ли отишъл, при положение че виждаш какво е развитието в България? Ако не, защо не би?
Не се знае. Може би по-скоро не, не защото съм расист, просто не искам да се отделям от близките и приятелите ми, там все едно започвам нов живот. Но може и да отида. Ще трябва да го обмисля наистина сериозно обаче!
Какво ще направиш, ако най-грозното и тъпо момиче в класа/даскалото те целуне.![]()
Ами сигурно бая ще ми се подиграват.
Какво би направил , ако се събудиш сутринта и до теб лежи гол негър.