.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Неприятна миризма от бяло течение.

Значи аз по принцип си имам бяло течение,зная че не е нормално,но пък си казах какво толкова.И днес като ми дойде пак такова течение,но имаше неприятна миризма.Преди не е имало.Водя полов живот от няколко месеца и в началото не ползваме предпазни мерки,но напоследък да.Спазваме много добра хигиена .Всеки ден се къпя и подмивам,но не ползвам интимен гел за интимните части,а най-различни душ гелове.Предполагам имам гъбички,но е абсурдно да ида на гинеколог.Изключете този вариант.Ако някой е имал подобен проблем да каже нещо?За начало си взех интимен душ гел.Ако искате пишете и на лично.Да отбележа ,че не ме пари,не ме сърби,нито боли,нито щипе,нито има зачервяване или нещо друго.Пишете и мерси
    на 18 съм.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Така напосоки не бива да стреляш. Не се знае какъв е причинителя и дали е кандидоза, дали бактериална вагиноза или нещо сексуалнотрансмисивно. Има да се луташ и налучкваш, от което процесът може само да хронифицира.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София
    но е абсурдно да ида на гинеколог.Изключете този вариант
    3ащо?
    Като се налага ще идеш.
    Тебе ще те оправят 2-шамара.
    Може да се стигне до по-сериозна инфекция.
    Това твойто,'няма да ходя на гинеколог',са детинщини.
    Се едно да имаш подут зъб и да не отиваш на зъболекар.
    Еми естествено,че ще стане много сериозна зъбната инфекция,и може и да умреш от зъб,както знаеш предполагам.
    Още в понеделник тичай на гинеколог.

Град
    Пловдив
    Дори в книжките за момиченцата, които ВЛИЗАТ в пубертета пише, че ако бялото течение има лош мириз, цитирам ''Кажи на майка си, или друг голям, на когото имаш доверие и те ще се посъветват с гинеколог''

Смятай ... Имаш 18, какво толкова, САМА отиди ако е нужно, не с мама

Решила съм да не ходя на лекар.Не ме съветвайте да ходя,макар че знам че така е най-правилно,но искам да отида в краен случай.
    Ако някой ще ми каже нещо полезно-ОК,ще съм много благодарна,ако ли не ,темата може да се закрие.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Айнщайн хубаво си го е казал човекът-2 неща са безкрайни-вселената и човешката глупост.За първото не съм сигурен

Ти какво искаш да те излекуваме с телепатия? Няма да стане с душ гел-даже може да се влоши ,не е препоръчително такива неща да отиват там,но пф едва ли знаеш.Има промивки със сода-но не смятам да ги споделям.За мен решението е лекар,но уви
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Айнщайн хубаво си го е казал човекът-2 неща са безкрайни-вселената и човешката глупост.За първото не съм сигурен

Ти какво искаш да те излекуваме с телепатия? Няма да стане с душ гел-даже може да се влоши ,не е препоръчително такива неща да отиват там,но пф едва ли знаеш.Има промивки със сода-но не смятам да ги споделям.За мен решението е лекар,но уви
    Ок

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Бялото течение само по себе си не е заболяване, за да питаш как да го лекуваш. То е симптом на редица заболявания, някои от които доста сериозни. За да се установи какво причинява течението и да се вземат мерки трябва консултация с лекар.

Не разбирам защо възпремаш ходенето на гинеколог за "абсурдно". И кое за теб е краен случай?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Принципно варианта да ходиш на гинеколог не е за изключване , но щом толко неискаш ... се консултирай с някой . Прави си промивки с смрадлика .Използвай само интимен гел ,защото в сапуните и душ геловете има високо PH и може да се промени средата на влагалището , което води до неприятности. Изчакай малко и ако продължава така мисля ,че трябва да се видиш с някой гинеколог

А как точно се правят тези промивки???
    Ако искаш пиши ЛС

Държиш се като дете.Отиди на гинеколог - друго не мога да те посъветвам.
    Обичам !

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Шматка...
    Не стига, че сама си го предизвикваш с тия душ-гелове, не стига, че и правиш секс като си с инфекция, а било абсурдно да ходиш на гинеколог.

А промивки не се правят, освен ако не ти каже гинеколог да ги правиш, защото вагината се самопочиства. И защото просто прикрива симптома.

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Шматка...
    Не стига, че сама си го предизвикваш с тия душ-гелове, не стига, че и правиш секс като си с инфекция, а било абсурдно да ходиш на гинеколог.

А промивки не се правят, освен ако не ти каже гинеколог да ги правиш, защото вагината се самопочиства. И защото просто прикрива симптома.
    Патко тъпа,къде видя да съм написала,че съм го правила,при положение че имам инфекция??? Абсурдно е даже да си го помисля.
    Не стига ,че не си прочела темата,както трябва ,ами и си позволяваш да обиждаш.Изчезни!

Цитирай Първоначално написано от emotionss
    Патко тъпа,къде видя да съм написала,че съм го правила,при положение че имам инфекция??? Абсурдно е даже да си го помисля.
    Не стига ,че не си прочела темата,както трябва ,ами и си позволяваш да обиждаш.Изчезни!
    Къде съм видяла да си написала? Тук:
    "Водя полов живот от няколко месеца и в началото не ползваме предпазни мерки,но напоследък да."

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Къде съм видяла да си написала? Тук:
    "Водя полов живот от няколко месеца и в началото не ползваме предпазни мерки,но напоследък да."

А къде пише,че когато сме го правили без предпазни средства ,вече съм имала ифекция или съм знаела за съществуването и и въпреки това съм го правила?Ако беше така,щях да пиша още тогава.Не съм толкова малоумна да правя секс,при положение ,че знам,че съм здравословно нестабилна.

Град
    пространството на Дисе
    Кофтито е, че може и да не се стабилизираш от промивки със сода и подобни бабешки лекове.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

А къде пише,че когато сме го правили без предпазни средства ,вече съм имала ифекция или съм знаела за съществуването и и въпреки това съм го правила?Ако беше така,щях да пиша още тогава.Не съм толкова малоумна да правя секс,при положение ,че знам,че съм здравословно нестабилна.
    Не пише, може би трябваше да го напишеш значи?

А и явно си достатъчно малоумна, че да не идеш на гинеколог. Той хора не яде. Сещам се за три причини, поради които не искаш да идеш - пари, срам и родители. Ако е за парите - взимаш си направление и плащаш само за лекарствата, което няма да ти излезе много скъпо най-вероятно. Ако е заради срама - това му е работата на човека, виждал е 3223287 преди теб. Ако е заради това, че не искаш родителите ти да знаят, че правиш секс - той няма да им каже, защото това му влиза в задълженията.

Ще ми навреди ли,ако опитам вътрешна промивка със сода??

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Промивките трябва да са ти препоръчани от гинеколог.
    А ако пробвам с дамски душ промивка,но не много навътре...?

Град
    пространството на Дисе
    Заключвам темата. Не искам да ми тежи на съвестта хорска глупост.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си