- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Неприятна миризма от бяло течение.
Значи аз по принцип си имам бяло течение,зная че не е нормално,но пък си казах какво толкова.И днес като ми дойде пак такова течение,но имаше неприятна миризма.Преди не е имало.Водя полов живот от няколко месеца и в началото не ползваме предпазни мерки,но напоследък да.Спазваме много добра хигиена .Всеки ден се къпя и подмивам,но не ползвам интимен гел за интимните части,а най-различни душ гелове.Предполагам имам гъбички,но е абсурдно да ида на гинеколог.Изключете този вариант.Ако някой е имал подобен проблем да каже нещо?За начало си взех интимен душ гел.Ако искате пишете и на лично.Да отбележа ,че не ме пари,не ме сърби,нито боли,нито щипе,нито има зачервяване или нещо друго.Пишете и мерси![]()
на 18 съм.
Така напосоки не бива да стреляш. Не се знае какъв е причинителя и дали е кандидоза, дали бактериална вагиноза или нещо сексуалнотрансмисивно. Има да се луташ и налучкваш, от което процесът може само да хронифицира.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
3ащо?но е абсурдно да ида на гинеколог.Изключете този вариант
Като се налага ще идеш.
Тебе ще те оправят 2-шамара.
Може да се стигне до по-сериозна инфекция.
Това твойто,'няма да ходя на гинеколог',са детинщини.
Се едно да имаш подут зъб и да не отиваш на зъболекар.
Еми естествено,че ще стане много сериозна зъбната инфекция,и може и да умреш от зъб,както знаеш предполагам.
Още в понеделник тичай на гинеколог.
Решила съм да не ходя на лекар.Не ме съветвайте да ходя,макар че знам че така е най-правилно,но искам да отида в краен случай.
Ако някой ще ми каже нещо полезно-ОК,ще съм много благодарна,ако ли не ,темата може да се закрие.
Айнщайн хубаво си го е казал човекът-2 неща са безкрайни-вселената и човешката глупост.За първото не съм сигурен![]()
Ти какво искаш да те излекуваме с телепатия? Няма да стане с душ гел-даже може да се влоши ,не е препоръчително такива неща да отиват там,но пф едва ли знаеш.Има промивки със сода-но не смятам да ги споделям.За мен решението е лекар,но уви![]()
ОкПървоначално написано от britzy
Бялото течение само по себе си не е заболяване, за да питаш как да го лекуваш. То е симптом на редица заболявания, някои от които доста сериозни. За да се установи какво причинява течението и да се вземат мерки трябва консултация с лекар.
Не разбирам защо възпремаш ходенето на гинеколог за "абсурдно". И кое за теб е краен случай?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Принципно варианта да ходиш на гинеколог не е за изключване , но щом толко неискаш ... се консултирай с някой . Прави си промивки с смрадлика .Използвай само интимен гел ,защото в сапуните и душ геловете има високо PH и може да се промени средата на влагалището , което води до неприятности. Изчакай малко и ако продължава така мисля ,че трябва да се видиш с някой гинеколог![]()
А как точно се правят тези промивки???
Ако искаш пиши ЛС
Държиш се като дете.Отиди на гинеколог - друго не мога да те посъветвам.
Обичам !
Шматка...
Не стига, че сама си го предизвикваш с тия душ-гелове, не стига, че и правиш секс като си с инфекция, а било абсурдно да ходиш на гинеколог.
А промивки не се правят, освен ако не ти каже гинеколог да ги правиш, защото вагината се самопочиства. И защото просто прикрива симптома.
Патко тъпа,къде видя да съм написала,че съм го правила,при положение че имам инфекция??? Абсурдно е даже да си го помисля.Първоначално написано от WaterLilly
Не стига ,че не си прочела темата,както трябва ,ами и си позволяваш да обиждаш.Изчезни!
Къде съм видяла да си написала? Тук:Първоначално написано от emotionss
"Водя полов живот от няколко месеца и в началото не ползваме предпазни мерки,но напоследък да."
![]()
А къде пише,че когато сме го правили без предпазни средства ,вече съм имала ифекция или съм знаела за съществуването и и въпреки това съм го правила?Ако беше така,щях да пиша още тогава.Не съм толкова малоумна да правя секс,при положение ,че знам,че съм здравословно нестабилна.Първоначално написано от WaterLilly
Кофтито е, че може и да не се стабилизираш от промивки със сода и подобни бабешки лекове.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Не пише, може би трябваше да го напишеш значи?Първоначално написано от emotionss
![]()
А и явно си достатъчно малоумна, че да не идеш на гинеколог. Той хора не яде. Сещам се за три причини, поради които не искаш да идеш - пари, срам и родители. Ако е за парите - взимаш си направление и плащаш само за лекарствата, което няма да ти излезе много скъпо най-вероятно. Ако е заради срама - това му е работата на човека, виждал е 3223287 преди теб. Ако е заради това, че не искаш родителите ти да знаят, че правиш секс - той няма да им каже, защото това му влиза в задълженията.
Ще ми навреди ли,ако опитам вътрешна промивка със сода??
А ако пробвам с дамски душ промивка,но не много навътре...?Първоначално написано от miminko
Заключвам темата. Не искам да ми тежи на съвестта хорска глупост.