.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Писане на Critical analysis за Университет

Здравейте, въпросът ми е отправен към студентите във форума - писали ли сте някога Critical analysis ? Какво трябва да представлява ? Аз имам да пиша на тема : Write a critical analysis on Salman Rushdie's ''Good advice is rarer than rubies''’. Comment on Miss Rehana's choice and reasons for it.
    Аз лично съм коментирал поведението на Miss Rehana. Мислите ли,че е правилно или трябва да включа и нещо по-общо за самия разказ ? Който знае нещо по темата да пише. Утре рано сутринта го предавам,така че мненията ви ще са валидни до тази вечер.
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ммм,писала съм психоаналитичен анализ,което пак си е вид критически анализ.
    Зависи как си коментирал поведението.Ако си го направил като есе,не мисля,че ще стане.Критически литературен анализ писахме посредством методите на херменевтиката,психоанали ата и други,които за жалост не запомних.
    Ще е хубаво да има цитати,които да подкрепят твърденията ти,като по принцип да се цитира по чикагския метод и да е от релативна към проблема научна литература.
    За каква дисциплина ти трябва това? (любопитно ми е )
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си