- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учителите, на които сме благодарни и които уважаваме
Класната ми от 5 до 7 клас. Невероятна жена е, просто страхотна.
От старото училище има още мното учители, на които трябва да
благодаря, но наистина ще е нужно голямо изброяване![]()
Бифшата ми класна.Научи ме наистина на много неща.
на всички си класни досега много наистна много печени са ми се падали досега исъщо така на учителя и учителката си по испански тези хора толкова ме подкрепят и ми помагат че просто няма кака да не съм им благодарна![]()
Уважавам си учителката по немски най-много от всичките в момента като че ли. Вярно, че не е много добра като учителка, т.е. прави прекалено много компромиси, не всява респект и не може да ни контролира, но е наистина добър и мил човек и винаги е добронамерена.![]()
Госпожата по Биология.Правя и ОГРОМЕН реверанс!
От сегашните учители все още нямам трайни впечатления,за сега почти всички ми се струват много добри.
Класната ми от 5 до 7 клас-Върл респект за тази жена.Много ни мърмореше,че сме слаб клас,но като ни раздаваше бележниците,се разплака за нас.Най-милото нещо,което съм виждал учител да прави.
Госпожата ми по руски от 5 до 7 клас-На тази жена ще съм и благодарен цял живот.Супер разбран човек,преподаваше по такъв начин по който можеш да го разбереш.А да,пеехме песни при нея.![]()
В гимназията са доста малко учителите,на които съм благодарен.
Госпожата ми по руски от 9ти клас-жената държеше задължително да бием А клас по успех и ни обясняваше по супер разбираем начин,но се пенсионира.
Госпожата ми по БЕЛ от 8ми до 10ти клас-Тази жена беше като лъч надежда за нашия изпаднал клас.Не се предаде дори когато ни видя какви сме чучела.
Госпожата ми по БЕЛ от тази година-Въпреки,че ще сме заедно само 2 години,тя просто спечели уважението ми.Много готин и позитивен човек,който смята нас за големи образи и много си ни харесва.
Госпожата ни по руски от тази година-Жената е пред пенсия,но държи да ни подготви за матурата.Готин и също толкова позитивен човек,както и г-жата по БЕЛ.Усмивката не слиза от лицето и.Плюс това ни оставя да се подготвим за следващия час 15 минути преди края на часа.
Госпожата ми по география-Тази госпожа е причината да чакам петъка с нетърпение.Сравнително млада,тя винаги търси начин да ти пише 6,стига да правиш това,което ти каже.
Ето това са учителите,които успяха да спечелят моя респект.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Всички учители уважавам, все някой е казал нещо с което съм запомнил и е полезно, друг е въпроса , че на повечето не им пука.