- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- във колко си лягате попринцип?
аз винаги към 4,5![]()
![]()
![]()
Обръщам се , зад мен лицемер . Поглеждам напред боklук , ляво - дясно "приятел" ! Долу нищожества , горе СЕБЕ СИ !
Както във всичко останало, и тук съм крайно недисциплинирана и си лягам, когато ми скимне. Не по-рано от 12 обаче, което хич не ми влияе добре.
Ами ако съм на даскало 1-1:30. Но иначе попринцип си лягам между 6-7 часаОсобено ако е лято, като свикна да си лягам в толква и после спа до 5 часа, ама то без т'ва к'во да правиш по тея жеги
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Около 11, обикновенно. Ако имам няква работа може и по-рано, може и по-късно. Сутрин ставам към 8, ако съм на училище, 7![]()
![]()
![]()
Когато съм на училище- 11 и половина, 12..
а когато не съм- различно.. към 12 и нещо, 1, 2..![]()
Ваканциите стоя до 3-4, ама когато сме на училище към 11, щото ми е малко зор да ставам сутринта..![]()
You are beautiful, like a dream come alive, incredible
A centerfold miracle, lyrical
You've saved my life again...
Към 3 - 4 :P
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Лягам си рано-към 10, защото сутрин ми е трудно да ставам за училище. През ваканциите, когато ми се доспи!
Еми през учебнатя лягам към 10, 10.30, 11. А през ваканциите и лятото към 2, 3, 4 зависи когато ми е доспи![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Към 1-2,ако съм 2ра смяна или ваканция,ако съм първа 11-12 часа..
зависи от биологичният ми часовник....всеки път си лягам по различно време![]()
![]()
22.30-23.30![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
+++ И аз съм такаПървоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
ZaicheNaXeroin
хората са открили кафето
аз снощи си легнах в 1 и днеска станах като пич в 9болен съм, не ходя на даскало, ама не ми пречи да се наспя за 8 часа.. даже и за по-малко, когато не съм болен.. просто ми стига, не знам защо
![]()
Първоначално написано от danibebi
![]()
Добре че са бъзиците, да си казваме истината.. =]]
Ако сме 1-ва смяна - 10..10:30..11.... Втора смяна към 1..2.. зависи..
А ваканциите най-рано 3..Мога цяяла нощ да чатя..
![]()
ами когато сам първа смяна към 10:30 11:00 а ако сам втора около 1:00 2:00
как се наспивате беаз ако легна в 10 сутринта ми е мнннннннн гадно ставането ама ако легна в 9 или по рано сутринта съм бомба
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Попринцип когато ми се доспи... като съм първа се опитвам да съм в леглото до 2-3, а като съм 2ра даже понякога не лягампък има и дни в които ми се приспива към 19-20 часът
![]()
през седмицата между 23-24ч. А през останалото време 1-2-3ч.Като това е само,ако мога да заспя!Имам нередовен сън
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ