- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ученици,вземате ли стипендия?
Мисля,че въпроса е ясен.
Айде аз първа:Не вземам стипендия,понеже се оказва,че доходите ни са високи..според изискванията за стипендия минималния доход трябва да е 240 лв. май беше на човек от семейството..Както каза баща ми,според изискванията ние сме едва ли не богаташи..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
За стипендия за отличен успех до колкото знам,не е нужен дохода на родителите..Просто това няма значение,защото взимаш стипендия за отличен успех,а не социална стипендия..
За "Социалната стипендия" е нужен успех над 4,50 и дохода на родителя да е между 180-220.. (Доколкото знам)..
Аз не взимам стипендия,тъй като съм осми клас..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
аххааха няма шанс да имам 5.50 за стипендия![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Аз взимам за отличен успех. 21 лева е при нас. Не е много ама и 10 лева да ми дават ей тъй пак няма да ги откажа. От доста време са около 20 лева тъй че няма да ги увеличат
. Стипендията за успех не зависи от доходите на семейството.
Колкото повече, толкова повече казал Мечо пух и умрял от свръх доза xD
Ами той моя успех е 4,50..
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
от де успех за стипендия![]()
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Не взимам, още не съм завършила основното образование, в подготвителен клас съм.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
взимам, но честно казано не изкарвам отличния успех, заради някакви си 21 лв на месец (тя само картата ми за автобуса струва толкова), ами заради дипломата
Да,взимам.Успехът ми от първи срок е 5.50 ;д
Неприлично Щастлива .. : )
Ами трябва да е 5,50 и тогава няма да ти искат доход от родител..Първоначално написано от Sisito941
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първия срок получавах, но сега - не, защото успехът ми падна точно на 5.00
Не ми пука особено, защото тези 21 лева няма да ме оправят в живота, а и не са версатилни за това, което уча.
+ това се готвя и за кандидат-студентски изпити под химия и биология, което ми отнема останалото за учене време.
Да, със сигурност има хора, които се справят и с двете, но аз не съм такъв човек, който да си дава зор за подобни неща.
Не получавам по простата причина, че съм 9 клас в езикова гимназия.
Получавам ^^
Хубаво е някой да оцени труда ти, макар и със скромните 21 лева![]()
Е, поне при нас ни ги дават наведнъж за няколко месеца и така ми изглеждат повече, а и мога да си взема нещо, а не като ми дават всеки месец по 21 лева да се чудя как да ги опазя или кво да си взема ;Д![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Ми аз преди взимах нещо като заплата около 600 лв на плаване (учех в Морската Гимназия) и беше кеф голям![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Да, взимам.
Дават ни ги на всеки два месеца в тлъсти пачки от по 2лв.
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Аз взимам по 21 лева на месец (за успех над 5,50). Дават ми я наведнъж за три месеца- 63 лева. Хич не се оплаквам.
Чудя се дали да кандидатствам за 1001 стипендии. Уж се водело само за социално слаби, а нашите са над средната класа. Е, ще опитам все пак. 500 лева, кой ти ги дава...![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Взимам 21 лева всеки месец.![]()
Взимам някви пари за успех в Университета... Ако трябваше да се надявам те да ми плащат таксата...
Първия срок вземах, но сега 5,333333333 размина ми се стипендията на косъм![]()
Ти да не си в НТБГ.Щото аз уча там и моята стипендия също е 21 лева на месец...Първоначално написано от LoVeLiFe