- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гледате ли се при секс?
Обичам да го гледам, одобено като видя възбудата в очите му, моята също се покачва... Обожавам да виждам удоволствието и погледа му, когато сме едно цяло .. Наистина безценно!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Да,обичам да наблюдавам движенията му и ми носи удоволствие.
Русото не е модерно,всеки тарси палаво но черно!
Night is my daay .. [!]
Стар ник osichKa19
оо аз обожавам да го гледам в очите когато му правя френска и когато сме пред огледало също...възбужда ме на мах.
към авторката стелке ако сте от скоро заедно е нормално да се чувстваш така,и аз бях така в началото,но със времето се преодолява, и той спира да те кара,а ти сама почваш да се сещаш какво иска и кое ще му хареса най-много да му правиш.
Като нещеш,недeй.
Аз като правя свирка,си затварям очитеи лапам до гърло.
Слушаме се. Взимаме си комплект докторски слушалки и започваме![]()
Have no fear, 'cause I am here
Не, чоплим си в нослетата и си правим топченца с които после се замеряме![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Винаги!!!
Нито ми се иска да извъртвам на някъде поглед,нито да изглежда,че ме е срам от секса с него.При свирка го поглеждам,но не мога постоянно,защото е леко неудобно.
Предполага се щом спиш с този човек да можеш и да го гледаш в очите,явно не си пораснала достатачноПървоначално написано от Stela94
![]()
sleda ot lubovta
Той й го набил до мъдете у заднийо портал, тя се прай на светица, че се притеснявала да го гледа...Първоначално написано от Stela94
![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Не се правя на светица,просто попитах.Ако няма какво да кажеш по темата просто не пиши само да се ядеш с мен.Има лични за тази цел!Първоначално написано от Mr_Crowley
Fashion and Styling
приятелят ми обича да го гледам по време на секс, това гу възбужда още повече. приятно му е като ме вижда до какво сустояние ме докарвакакто и на мен
![]()
Унизително?Първоначално написано от Stela94
![]()
приятелят ми обича да го гледам по време на секс, това го възбужда още повече. приятно му е като ме вижда до какво състояние ме докарва
Ами нормално е да се гледате в очите все пак се разбирате без думи дали всичко е наред.Иначе за случайните лупкай като куче на задна после бий шута и тфа е![]()
The time's for sobieski
гледаме се в очите винаги ... като му правя орална си затварям очите по принцип,но го поглеждам от време на време
по очите лесно може да се разбере на кой му е кеф и колко му е кеф![]()
(>O_o)>
Приятно ми е да я гледам, да следя всяка емоция, понякога ме гледат мръсно, понякога настървено, понякога миличко... голям кеф![]()
Аз мисля,че е прекрасно.
Лично аз и приятеля ми винаги се гледаме,пък и зависи от колко време сте заедно.Особено ако се обичате..безценно !![]()
Когато се изкушиш и вкусиш от изкушението,не прекалявай,защото то губи своята изящност.
Той гледа наляво аз надясно и изучаваме околността![]()
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
Като му духам ,го поглеждам,при вагинален също,но предимно премижавам и се гърча от кеф.А аналния не съм ,щото двата пъти дето го правихме бях на кучешката.
що бе.. има някои вестници четат докато правят секс![]()
everybody lies !