.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Супер фен Аватара на tanch3t093
    Обичам да го гледам, одобено като видя възбудата в очите му, моята също се покачва... Обожавам да виждам удоволствието и погледа му, когато сме едно цяло .. Наистина безценно!
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Да,обичам да наблюдавам движенията му и ми носи удоволствие.
    Русото не е модерно,всеки тарси палаво но черно!
    Night is my daay .. [!]
    Стар ник osichKa19

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Обичам да гледам партньора ми по време на секс. Това ме възбужда още повече.

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    оо аз обожавам да го гледам в очите когато му правя френска и когато сме пред огледало също...възбужда ме на мах.

към авторката стелке ако сте от скоро заедно е нормално да се чувстваш така,и аз бях така в началото,но със времето се преодолява, и той спира да те кара,а ти сама почваш да се сещаш какво иска и кое ще му хареса най-много да му правиш.

Град
    София
    Като нещеш,недeй.
    Аз като правя свирка,си затварям очите и лапам до гърло.

Град
    Варна
    Слушаме се. Взимаме си комплект докторски слушалки и започваме
    Have no fear, 'cause I am here

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Не, чоплим си в нослетата и си правим топченца с които после се замеряме
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Супер фен Аватара на Shia
    Винаги!!!

Нито ми се иска да извъртвам на някъде поглед,нито да изглежда,че ме е срам от секса с него.При свирка го поглеждам,но не мога постоянно,защото е леко неудобно.

Re: Гледате ли се при секс?

Цитирай Първоначално написано от Stela94
    Въпросчето е заглавието на темата.Питам защото ,когато правя секс с едно момче - най-вече орален и анален/анален в мисионерската/,момчето иска да го гледам в очите.Обаче ми е някак странно,той казва,че му било яко кеф така,а намен като ,че ли по някакъв начин ми е малко унизително?Вие какво мислите,случвало ли ви се е това?
    Предполага се щом спиш с този човек да можеш и да го гледаш в очите,явно не си пораснала достатачно
    sleda ot lubovta

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!

Въпросчето е заглавието на темата.Питам защото ,когато правя секс с едно момче - най-вече орален и анален/анален в мисионерската/,момчето иска да го гледам в очите.Обаче ми е някак странно,той казва,че му било яко кеф така,а намен като ,че ли по някакъв начин ми е малко унизително?Вие какво мислите,случвало ли ви се е това?
    Той й го набил до мъдете у заднийо портал, тя се прай на светица, че се притеснявала да го гледа...
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Град
    Пловдив

Цитирай Първоначално написано от Mr_Crowley
    Той й го набил до мъдете у заднийо портал, тя се прай на светица, че се притеснявала да го гледа...
    Не се правя на светица,просто попитах.Ако няма какво да кажеш по темата просто не пиши само да се ядеш с мен.Има лични за тази цел!
    Fashion and Styling

Повече от фен Аватара на valll
    приятелят ми обича да го гледам по време на секс, това гу възбужда още повече. приятно му е като ме вижда до какво сустояние ме докарва както и на мен

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Гледаме се, разбира се..

Е, ако ни наближава.. може и да се затворят очи за малко и т.н. , но не ни е проблем да се гледаме.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Град
    Golden sands

Унизително?

приятелят ми обича да го гледам по време на секс, това го възбужда още повече. приятно му е като ме вижда до какво състояние ме докарва

Ами нормално е да се гледате в очите все пак се разбирате без думи дали всичко е наред.Иначе за случайните лупкай като куче на задна после бий шута и тфа е
    The time's for sobieski

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    гледаме се в очите винаги ... като му правя орална си затварям очите по принцип,но го поглеждам от време на време

по очите лесно може да се разбере на кой му е кеф и колко му е кеф
    (>O_o)>

Приятно ми е да я гледам, да следя всяка емоция, понякога ме гледат мръсно, понякога настървено, понякога миличко... голям кеф

Град
    Sofiq
    Аз мисля,че е прекрасно.
    Лично аз и приятеля ми винаги се гледаме,пък и зависи от колко време сте заедно.Особено ако се обичате..безценно !
    Когато се изкушиш и вкусиш от изкушението,не прекалявай,защото то губи своята изящност.

Обожаваааммм
    Малък град,големи филми ....

Той гледа наляво аз надясно и изучаваме околността
    'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!

Град
    Пловдив
    Като му духам ,го поглеждам,при вагинален също,но предимно премижавам и се гърча от кеф.А аналния не съм ,щото двата пъти дето го правихме бях на кучешката.

що бе.. има някои вестници четат докато правят секс
    everybody lies !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си