- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Проблем с коляното.
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Имам един огромен проблем с коляното,който ме притиснява....преди 1 година се появи при по-голямо натоварване на коляното точно отстрани, по-средата,болка..и колкото по-силно тичам толкова повече боли ...все едно игла ми се забива в коляното.И не знам на какво се дължи през целия си живот спортувам активно.Дали не е някое износване на нещо .. ? Ще се радвам да дадете съвети

ако си под 50-60 години няма да е износване (поне според мен) иначе отиди на лекар най-добре

Щом е коляното отивай на лекар
И аз бях така цяло лято,отидох на лекар и се оказа,че имам хондромалация,демек-износване на хрущяла(и на мен ми беше трудно да повярвам,на 16г. съм ебати,при това девойка
).Ама аз много се натоварвах-тичане,танци,баскетбол,кат рене ии тъй.Изписаха ми някакви хапчета за ставите,дето трябва да ги пия 2г. с почивки през 3 месеца+трябваше да си взема ортопедични стелки.И все пак,иди на лекар

You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.
Е,как може да седиш толкова време и да пташ в форум!Егати мърлявщината!
Ако си спортист и за най-малкото трябва да ходиш на ортопед!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз ако за всяка болка отивах на ортопед, щях да живея в болницата...
Иначе да, отиди на лекар, щом не минава...
Първоначално написано от LadyV
Не съм отишъл защото....не ми се е налагало ....сега имам възможност за почване на тренировки и то на сериозно ниво ....а с това коляно няма как ..и както а написали ако е трябвало да ходя на ортопед за всяка болежка нямаше да излизам от болницата!
Коляното не е болежка!А важна част ,без която и до тоалетната няма да можеш да отидеш,ако скъсаш някоя връзка!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ

Като дижаш големи тежести ставите се износват.
Не съм скъсал връзка...ходя по няколко пъти на изследвания през годината защото ми се налага....но никога крака ми не е бил така ..сега на края на месеца съм отново на изследвания и ще провериме тези работи...Първоначално написано от LadyV

Предполагам си футболист съдейки по снимката тиАко е така (може и да греша) най-добре отивай сега, а не се прави на мъж. Бившия ми треньор сега заради такива работи не може да се състезава вече

Мда футболист съм.Сега ходих да тичам натоварих се достатъчно,нямаше проблем с крака ми.Но на края на месеца ще ида на ортопед задължително

Да.Отивай,че сетне може да ходиш на даскало с бастуни и патерици като стар дядо