- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс на абитуриентската (към момичетата)
^ така е , най-хубавия секс в живота ми съм правила леко подпийнала , но на бала ми просто ще се смажасекса ми се вижда скучен пред тва да се забавлявам с приятели,да направим някоя простотия
![]()
Никой не е казал, че след това няма да се забавлявате и по друг начин.Не си само ти, пияната мацка е класика в секса.
![]()
Welcome to the Jungle...
класика е пияната,не МЪРТВО пияната жена ! ако съм в такова състояние най-много да ти разкажа някой мръсен виц,да те потупам по рамото и да си легна![]()
Който не може да носи, си е негов проблем.На абитуриентската ми изпих бая, всичко си спомням и до последно си бях адекватен. Иначе щях да прасна една съученичка, но ми вкарваше правежи и накрая отнесе наредбите. После си допих като пич с най-близките в стаята ми. Култова вечер си беше.
![]()
Welcome to the Jungle...
ти спецялно не никъв шанс толкова си зле че задаваш такива въпроси във този форум.... земи се стегни и спри да спамиш и се земи в ръце и почни да се занимааш с момичетата а не да задаваш въприс за шансофе ако продължаваш да седиш тука шанса ти е 0% !
Без подпис без дата
напрао ти го слагам в устата...
пълен ретардПървоначално написано от MarkKnight
и девствен![]()
(в което няма лошо де...но в неговия случай...xd)
кажи му бе бате,той си мисли,че като е абитуриентска,всичко му е позволеноПървоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
100% ще се смажа много , за секса ако е някой случаен - НЕ.![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
ААаа, най-правилно.Първоначално написано от iLovePussyJuice
Ако изобщо възнамерявах да ходя на бал и т.н. - сигурно бих се чукнала с някой пич, ако изобщо се намери .
Ама не ми се прави отново и отново обучение на ретарди .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...