.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Течност след като се изхвърля

Здравейте,
    Когато мастурбирам и се изхвърля нямам проблеми но след 10-15мин от пениса ми потича някаква лепкава течност, която е прозрачна в минимални количества. Но има мирис на сперма. От доста време ми е така. Иначе нямам други оплаквания. чакам отговори и въпроси

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Просто е. Останала семенна течност по каналчетата...Изпикай се след тва, ще ти е по-добре.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

И при мен е така. Просто го изтискай като го дръпнеш от края към главичката.

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia
    Напълно нормално,само като клецаш гледай ако ще правиш 2-ри тек веднага и си без презерватив,да изтръскаш патката да има минимално от това количество че и от това има шанс да хване :P Иначе всичко е ок

След секс / мастурбация, иди и се изпикай. Хем ще ти е яко, хем няма да лепнеш.

Голям фен Аватара на xinfamous
    аве брат може ли да си толкова прост бе,честно?! аз дори без да съм питал някой или да поствам по форуми ми дойде на акъла че пишката ми не е като 9мм с точно 1 патрон. и преди да свършиш искача и след.. нормално е,айде стига глупости!
    Can It All Be So Simple ?

Re: Течност след като се изхвърля

Цитирай Първоначално написано от didkosv
    Здравейте,
    Когато мастурбирам и се изхвърля нямам проблеми но след 10-15мин от пениса ми потича някаква лепкава течност, която е прозрачна в минимални количества. Но има мирис на сперма. От доста време ми е така. Иначе нямам други оплаквания. чакам отговори и въпроси
    дебил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си