.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен

Много ви моля за отговор

Търсих подобна тема,но не намерих Искам да стегна корема си,но бях чела,че колкото и коремни преси да се правят на ден,преди това трябва да се изгорят мазнините.Наистина си нямам идея как ще стане това.Много ви моля за отговор Мерси предварително

яко кардио , подходящ хранителен режим и най вече много воля и търпение.

кардио, каране на колело, скачане на въже има и много други упражнения

Повече от фен
    Мнооогоо ви благодаря .. какво точно представлява "каридото" също така съм чувала и за водата-че трябва да се пие по 1.5-2 литра. И ест за волята и търпението ! А какъв точно хранителен режим? Съжалявам,че толкова много въпроси,но просто не съм запозната с тези неща

тичане и да трябва да пиеш най-малко по 2 литра вода на ден ) помага и за целулита :P

Повече от фен
    Благодаря. Бтв сега ми казаха,че с въже също се горят мазнините в областта на корема.Вярно ли е ?

Въжето стяга цялото тяло.Мазнини се горят с Кардио сутрин преди хранене директно се горят мазнини от тялото,аз го правя преди училище,когато съм първа смяна.После вечерта също го правя.От 2 седмици го правя цялото(40 минути) и резултати има вече.Коремът ми се е прибрал,а краката ми са доста по-стегнати.Изтегли си го от замунда.По време на тренировката не пий вода.Също не яж мазно,пържено,сладко и тестено,или поне се ограничавай до минимум.Така мазнините по корема ще намалеят и ще можеш да си стегнеш корема и да се прибере.
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Повече от фен
    Аз тренирам танци и дори мряза,че краката ми са толкова стегнати .. но все пак по-добре така отколкото мазнини.. Коремът ми също беше стегнатт .. ии нямаше мазнини .. обаче сиг съм яла много ии така хаха .. блгаагодаря ви за отговорите Сега ако ми отговорите и на тозии въпросс .. ( за учениците ) Вие какво закусвате сутрин ? В мойто училище няма абсолютно нищо,което да е ЗДРАВОСЛОВНО!! Всичките неща са толкова вредни .. аз например съм си купувала Активия ( дори и за нея нз колко е здравословна,май изобщо не е ) но все пак това ще ти омръзне всеки ден .. трябва малко разбообразие .. ( а изключено вкъщи преди училище да закусвам ! ) и за този вариант си мислех по едно време .. Е вашите мнения ?

може друго кисело мляко не активия ако можеш да си го набавиш в района на училището и към 10ч. някакъв плод но не прекалявай с плодовете защото съдържат захар

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от xdennyx
    Въжето стяга цялото тяло.Мазнини се горят с Кардио сутрин преди хранене директно се горят мазнини от тялото,аз го правя преди училище,когато съм първа смяна.После вечерта също го правя.От 2 седмици го правя цялото(40 минути) и резултати има вече.Коремът ми се е прибрал,а краката ми са доста по-стегнати.Изтегли си го от замунда.По време на тренировката не пий вода.Също не яж мазно,пържено,сладко и тестено,или поне се ограничавай до минимум.Така мазнините по корема ще намалеят и ще можеш да си стегнеш корема и да се прибере.
    Задължително ли трябва да е сутрин на гладно? Когато си чуя алармата в 6:40 едвам отлепвам от леглото.. Пробвала съм да си лягам по-рано, обаче не мога да заспя или спя много леко и се будя от най-малкото, например ако ми стане топло или котката бутне нещо, а по принцип аз спя много дълбоко..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен
    Град
    София
    Ама под "преди ядене" имаш предвид "преди закуска" или "преди обяд"? Аз принципно не закусвам, само пия нещо примерно прясно мляко и не ми е проблем това за тичането, обаче сега съм 2ра смяна, а пък уча сутринта пък и още не съм оздравяла, че бях болна та майка ми не ме пуска навън много-много... Тааа... имате ли някакви други идеи извън тичането (бтв, тренирам тенис, вторник и четвъртък от 9 до 10... )
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Задължително ли трябва да е сутрин на гладно? Когато си чуя алармата в 6:40 едвам отлепвам от леглото.. Пробвала съм да си лягам по-рано, обаче не мога да заспя или спя много леко и се будя от най-малкото, например ако ми стане топло или котката бутне нещо, а по принцип аз спя много дълбоко..

По принцип и аз едва,едва ставам от леглото и то не в 6 и 40 а в 5,защото рейса ми е в 6 и 30 Ставам и си го пускам и почвам да правя веднага и постепенно се разсънвам и на мен ми е много трудно,но просто трябва воля и това е всичко.И като го направя до към 6 се оправям и обикновено съм си приготвила нещо от вечерта и го взимам и го изяждам в училище.На мен поне ми помага не само за стягане ами и за събуждане.Отначало е много кофти ама после ти тръгва целия ден енергично.

аз примерно си ходя на фитнес 2 пъти седмично .. танцувам .. не се ограничавам във видове храна и мисля ,че така е правилно .. Коремните преси Мими не са полезни особено когато са по много една след друга .. Доказано е, че водят до проблеми с гръбнака след време така че .. Движи се ходи на фитнес примерно тичай на пътека .. и в фитнеса си има специални уреди за корем !

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    http://zamunda.net/details.php?id=15...#startcomments
    за това ли става дума?

Цитирай Първоначално написано от blueberryyy
    http://zamunda.net/details.php?id=15...#startcomments
    за това ли става дума?

Не точно.Ето това е моето - http://zamunda.net/details.php?id=110669&hit=1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си