.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Повече от фен Аватара на SemperArdens
    [vbox7]http://vbox7.com/play:b77bf9df[/vbox7]

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    абсолютно с!!!

и черинка е права - детето съвсем не е най-страшната последица
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Със.

Детето наистина ви е най-малкия "проблем".
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Определено С презерватив !
    Забременява се, и двамата не са готови за дете още, и кво тва дете си губи шанса за живот ...Щото еди кои си тряя да си начешат половите органи без да мислят за абсолютно никви последствия.
    И да, после идват всичките му не знам-си-колко си болести, които се хващат.
    Абсолютно не ги разбирам тия, които не искат да използват кондоми(пак казвам, ако и двамата не са готови да бъдат отговорни за дете, най-малкото)
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Град
    Blondeland
    Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
    Забременява се, и двамата не са готови за дете още, и кво тва дете си губи шанса за живот ...Щото еди кои си тряя да си начешат половите органи без да мислят за абсолютно никви последствия.
    Абсолютно не ги разбирам тия, които не искат да използват кондоми(пак казвам, ако и двамата не са готови да бъдат отговорни за дете, най-малкото)
    Добре, бе - имаш сериозна връзка - месеци.. година ...две. Спирате да позлвате презерватив. Знаеш - гафове стават и при най-добрите. И тогава? И двамата сте да кажем още ученици или студенти. Нямате кой знае какви доходи - разчитате на семейството или на някоя почасова работа.... И какво ? Тати няма цял живот да ти ходи подир ... , нали знаеш? И плюс това, на детето ти си длъжен да му осигуриш добър живот. Тук отново можем да говорим за безотговорност - кой ще го гледа? Кой ще учи, кой ще сменя памперси?
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Със задължително. Когато с партньора ми навлезем в етап-а на пълно опознаване и доверие - тогава, да!
    Остави хилядите инфекции, ами всеки месец да изпадам в пълен ужас, ако ми закъснее дори с един ден - мерси
    и новият ти коментар.
    Като навлезее в такъв етап, има и други контрацептиви. Всеки си избира на кой вид ще му търпи минусите.

В този ред на мисли в България продават ли по аптеките женски кондоми? И ако не, тогава как се правят безопасни тройки с две момичета без да си предадат двечките някои нежелани болести?

^У нас не се продават, само по поръчка са от чужбина дамските презервативи.

А за тройки - не презервативи са нужни. За контакт жена-жена се ползва http://en.wikipedia.org/wiki/Dental_dam (безопасен секс частта).
    активизъм/превенция; писане; музика

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Не питам за контакт жена-жена, а мъжът от едната в другата. Вариянт е сменяне на презерватива всеки път, но тогава не се ли губи идеята. Както и да е, де, да му мисли, който практикува.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
    Добре, бе - имаш сериозна връзка - месеци.. година ...две. Спирате да позлвате презерватив. Знаеш - гафове стават и при най-добрите. И тогава? И двамата сте да кажем още ученици или студенти. Нямате кой знае какви доходи - разчитате на семейството или на някоя почасова работа.... И какво ? Тати няма цял живот да ти ходи подир ... , нали знаеш? И плюс това, на детето ти си длъжен да му осигуриш добър живот. Тук отново можем да говорим за безотговорност - кой ще го гледа? Кой ще учи, кой ще сменя памперси?

Да така е, но аз говорех да си 'готов', за тези които са над 22 да речем и са самостоятелни и имат доходи и всичко. То всеки си решава за себе си кога де.И точно щото както казваш е голяма отговорност и всичко трябва да му се осигури, оттам идват и решенията за аборт и така на практика детето не получава шанс за живот. Тва са последствията от взети грешни решения. И не разбирам за кво е нужно да става така щом може да се предотврати като се използва кондом.Nvrmnd
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Мега фен Аватара на babity
    Много ми става смешно като чета по разни женски сайтчета как и свирката се прави с презерватив... Трудно ми е да опиша отчаянието си от това. Твърдо съм на мнение със, обаче според мен е пълна гавра да правиш свирка с презерватив. По - добре да не правиш.

Тцтц...

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Не питам за контакт жена-жена, а мъжът от едната в другата. Вариянт е сменяне на презерватива всеки път, но тогава не се ли губи идеята. Както и да е, де, да му мисли, който практикува.
    Женския презерватив не пази от болести предавани по полов път. Пак има контакт на лигавиците.

А колкото до оралния секс мога да кажа, че в доста голям процент се практикува незащитен такъв (и от двата вида) сред проституиращите в Германия. Няма раздухани случаи на епидемия. И гарантирам, че таблоидите щяха да я раздухат моментално.
    ...

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Вариант е и диафрагма/цервикална шапчица. Обаче точно тя не предпазва от инфекциите.

Дамският презерватив, Канисе, предпазва от инфекции. Мисля, че се бъркаш с друг контрацептив. Не предпазва от HPV, да речем, но и мъжкият не предпазва от него.
    активизъм/превенция; писане; музика

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Със докато не си намериш постоянен партнъор в живота, а после без разбира се

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Винаги със. Без значение дали с постоянен партньор или не. Без значение колко се познаваме и какво доверие си имаме. Не искам да си рискувам здравето и не ми е дошло времето за потомство.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на NomNomNom
    С моя - както дойде.
    С чуждо - със , рабира се.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...