- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Със или без?
абсолютно с!!!
и черинка е права - детето съвсем не е най-страшната последица
Със.
Детето наистина ви е най-малкия "проблем".
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Определено С презерватив !
Забременява се, и двамата не са готови за дете още, и кво тва дете си губи шанса за живот ...Щото еди кои си тряя да си начешат половите органи без да мислят за абсолютно никви последствия.
И да, после идват всичките му не знам-си-колко си болести, които се хващат.
Абсолютно не ги разбирам тия, които не искат да използват кондоми(пак казвам, ако и двамата не са готови да бъдат отговорни за дете, най-малкото)
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Добре, бе - имаш сериозна връзка - месеци.. година ...две. Спирате да позлвате презерватив. Знаеш - гафове стават и при най-добрите. И тогава? И двамата сте да кажем още ученици или студенти. Нямате кой знае какви доходи - разчитате на семейството или на някоя почасова работа.... И какво ? Тати няма цял живот да ти ходи подир ... , нали знаеш? И плюс това, на детето ти си длъжен да му осигуриш добър живот. Тук отново можем да говорим за безотговорност - кой ще го гледа? Кой ще учи, кой ще сменя памперси?Първоначално написано от StolenBliss
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
и новият ти коментар.Първоначално написано от Jeuelle
Като навлезее в такъв етап, има и други контрацептиви. Всеки си избира на кой вид ще му търпи минусите.
В този ред на мисли в България продават ли по аптеките женски кондоми? И ако не, тогава как се правят безопасни тройки с две момичета без да си предадат двечките някои нежелани болести?
^У нас не се продават, само по поръчка са от чужбина дамските презервативи.
А за тройки - не презервативи са нужни. За контакт жена-жена се ползва http://en.wikipedia.org/wiki/Dental_dam (безопасен секс частта).
активизъм/превенция; писане; музика
Не питам за контакт жена-жена, а мъжът от едната в другата. Вариянт е сменяне на презерватива всеки път, но тогава не се ли губи идеята. Както и да е, де, да му мисли, който практикува.
Първоначално написано от Jeuelle
Да така е, но аз говорех да си 'готов', за тези които са над 22 да речем и са самостоятелни и имат доходи и всичко. То всеки си решава за себе си кога де.И точно щото както казваш е голяма отговорност и всичко трябва да му се осигури, оттам идват и решенията за аборт и така на практика детето не получава шанс за живот. Тва са последствията от взети грешни решения. И не разбирам за кво е нужно да става така щом може да се предотврати като се използва кондом.Nvrmnd
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Много ми става смешно като чета по разни женски сайтчета как и свирката се прави с презерватив... Трудно ми е да опиша отчаянието си от това. Твърдо съм на мнение със, обаче според мен е пълна гавра да правиш свирка с презерватив. По - добре да не правиш.
Женския презерватив не пази от болести предавани по полов път. Пак има контакт на лигавиците.Първоначално написано от shadow4e
А колкото до оралния секс мога да кажа, че в доста голям процент се практикува незащитен такъв (и от двата вида) сред проституиращите в Германия. Няма раздухани случаи на епидемия. И гарантирам, че таблоидите щяха да я раздухат моментално.
...
Вариант е и диафрагма/цервикална шапчица. Обаче точно тя не предпазва от инфекциите.Първоначално написано от shadow4e
Дамският презерватив, Канисе, предпазва от инфекции. Мисля, че се бъркаш с друг контрацептив. Не предпазва от HPV, да речем, но и мъжкият не предпазва от него.
активизъм/превенция; писане; музика
Винаги със. Без значение дали с постоянен партньор или не. Без значение колко се познаваме и какво доверие си имаме. Не искам да си рискувам здравето и не ми е дошло времето за потомство.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
С моя - както дойде.
С чуждо - със , рабира се.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Години наред съм с един, но винаги със презерватив