.
Затворена тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 166
    Цитирай Първоначално написано от shugababe112
    Аз до сега не съм чула момиче да прави секс на 12,но сигурно и такива има.А имам един въпрос..защо какво мислим за тези Момичета според мен по-скоро момченце на 13 не е нормално да води полов живот.Момичетата попринцип съзряват по-рано,а в днешно време на 14 има случаи,в които са напълно подготвени за разлика от момчетата на тази възраст Не е ли също дразнещо да видиш момче на тези години да се прави на големия ебач...
    Точно момчетата съзряваме по-рано, ако може да ме извиниш.

Момчетата се правят още на по 10 години на ебачи, но това не ги прави такива, както знаеш . Едно е да се представяш за такъв, друго е да си и това е в кръвта ни, на някои по-изразено, на други не толкова.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не един път съм писала по подобни теми и колкото по-голяма ставам, толкова повече се затвърждава мнението ми за такъв тип поведение. И не ми пука дали е момче или момиче. Все тая. Сексът си е секс. Необходимо е да си достатъчно узрял и отговорен, за да правиш секс. Да не говорим, че трябва да бъде нещо повече от търкане на епидермиси. Не вярвам децата, които го правят на тази възраст, да осъзнават точно какво значи сексът. Едно на ръка са болестите, друго-бременността, но не по-малко се влияе и психиката не детето, психика, която се оформя именно в пубертета. Изгражда си само за себе си грешна представа за секса, за интимността, за любовта. В "Любов" непрекъснато се пише, че няма любов, всички момичета са к**ви, момчетата искат само едно...и то от момичета и момчета на 15-16 години. Какво са видели те от живота, какво знаят за любовта и истинските отношения между хората изобщо. За жалост всичко е секс и пари...няма ценности. А аз смятам, че трябва да ги има, за да не се самоунищожим. Ще ми се да възпитам моите ценности и в децата си един ден. Не знам какъв пример бих била за детето си, ако бях почнала със секса на 13-14. С какви очи бих му обяснила, че е вредно за тялото и психиката му, че може да му довлече 1 куп проблеми, че не е важно да търси в срещуположния пол секс, а интимност и обич...
    Аз започнах на 20 и все още съм със същия човек. Правя 26 след някой друг месец...

Цитирай Първоначално написано от LabilnaPsihika
    Цитирай Първоначално написано от shugababe112
    Аз до сега не съм чула момиче да прави секс на 12,но сигурно и такива има.А имам един въпрос..защо какво мислим за тези Момичета според мен по-скоро момченце на 13 не е нормално да води полов живот.Момичетата попринцип съзряват по-рано,а в днешно време на 14 има случаи,в които са напълно подготвени за разлика от момчетата на тази възраст Не е ли също дразнещо да видиш момче на тези години да се прави на големия ебач...
    Точно момчетата съзряваме по-рано, ако може да ме извиниш. На една девойка от класа ми и обяснявах, че най-вероятно при първия път ще боли и ще има кръв, което искам да отбележа не е константа- при всеки е различно.

Момчетата се правят още на по 10 години на ебачи, но това не ги прави такива, както знаеш . Едно е да се представяш за такъв, друго е да си и това е в кръвта ни, на някои по-изразено, на други не толкова.
    Ти може да си някакво изключение,но всички знаем какви дечковци са повечето до 15 години,някои даже на 17 им идва акъла.Биолози са доказали,че момичетата се развиваме по-бързо...И аз половината кокони,които гледам в училище се държат разкрепостено,но всъщност са девствени.Това държание е само за да са харесвани от момчетата и да се правят на готини и това не ги прави курви,както знаеш.

Град
    Свищов
    LabilnaPsihika, физически и психически момчетата узряват 2-3 години по-късно от момичетата. След пубертета се изравняват.

Добре де, познавам човек, на който родителите му от 13-годишни са заедно.. Има истинска любов, дори и на тези години (12-13-14). Не бива момиче, загубило девствеността си на тази възраст, веднага да се смятя за лека жена и ку*ва.. (Не говоря за тая 13-годишната, дето я досърбяло, апък нямала цикъл.. или пък тея, дето го правят, само щото е модерно) Естествено, всякакви ги има..
    Иначе бях на 15, като го направих за първи път.

Град
    София
    krem4et0,не бъди толко сигурна и уверена,че децата незнаели значението на думата СЕКС.Братовчедка ми ,дето е на 9г.ми обяснява какво значи точно значението на думата секс,така,e 14-одишните ли няма да знаят,според теб...Иначе,че нямат достатъчно,акъл,зада се пазят от неприятни изненади и болести,така е .Не го отричам,но за другото бих поспорила.Днешните деца са по-информирани от нас големите.

Град
    Свищов
    Нямам предвид дали се знае значението на дадената дума, а какво точно стои зад нея като действия, чувства, риск, удоволствие. Не вярвам дете на 14 и жена на 30 да речем да тълкуват понятието еднакво. Всеки си го натоварва с определен смисъл за самия него. Няма спор, че децата сега се по-информирани, отколкото да речем аз на времето. Пълна дезинформация, съчетана с това, че и изобщо не ме е интересувало. Поне не на 14.

Град
    София
    ^^Така е.
    Аз на 14 си играех с децата пред блока и не ме е срам да го призная.
    Сефтето ми беше на 18 и това не ме е срам да го призная.
    3ащото на 18 вече малко повече мислиш за последствията,от колкото на 14.

И защо такова момиче да е к***а ?? Всеки когато се чувства готов физически и психически, независимо дали на 13 или 18 .. Има момичета които израстват много бързо и са наистина влюбени и готови да започнат полов живот. Но разбира се има и такива които мислят, че са готови, а дори не знаят как да се предпазят и просто се правят на модерни, на големи "каки" и така .. такива момичета не одобрявам !

Мега фен Аватара на Hilary_
    Жалка работа ..

Ами.. мисля че не е много нормално
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Нямам предвид дали се знае значението на дадената дума, а какво точно стои зад нея като действия, чувства, риск, удоволствие. Не вярвам дете на 14 и жена на 30 да речем да тълкуват понятието еднакво. Всеки си го натоварва с определен смисъл за самия него. Няма спор, че децата сега се по-информирани, отколкото да речем аз на времето. Пълна дезинформация, съчетана с това, че и изобщо не ме е интересувало. Поне не на 14.
    +1

Че до няколко години ще бъде всекидневие

Разбира се , че не е нормално!!!
    Доколкото знам дори е вредно за момичета на тази възраст да го правят!!!

Принципно мнението ми много отдавна е НЕ.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Добре бе да Му Е*a майната (извинете ме за грубия език просто се чудя вече, как не съм си разбил монитора), АКО на по 12-13-14 започнете секс да правите, какво ще правите от 17-18 нагоре бе !?!?!?!? Абе какЪв Ви е филма не мога да разбера аз

Супер фен Аватара на Shia
    Защо всички сте на мнеnие,че като го направиш на 14 и ще има лоши или отрицателни последствия,какво Ви кара да го мислите?Рано е от гледна точка на по затвореното общеstво(но не казвам консервативно).Аз все мисля,че някои го правят с умисъл и не съжаляват,колкото и някой да им набутват тази идея в главите.
    Секс от тъпота не ми харесва-освен при 13г. и при 20г. тъпотата си е еднаква.
    Секс от желание и страст подкрепям,независимо от възраста.
    Първияt път е един път,а това как ще се развиеш сексуално po нататък е по-големияt проблем за мен.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от TooRareToDie
    Добре бе да Му Е*a майната (извинете ме за грубия език просто се чудя вече, как не съм си разбил монитора), АКО на по 12-13-14 започнете секс да правите, какво ще правите от 17-18 нагоре бе !?!?!?!? Абе какЪв Ви е филма не мога да разбера аз

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia
    Попринцип темата е безмислена !

Против съм от тази гледна точка, че за всичко си има време и само за едната "мода" е тъпо.. А и според мен трудно може да се обичаш истински на тези години, не е изключено да има такива случаи, дори май се сещам за такъв, но са едно на милион.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Град
    Hueco Mundo
    Цитирай Първоначално написано от 6sense
    нищо чудно след 10 години на 7г възраст да правят секс
    Само защото с годините възрастта на която изгубват девствеността си спада, не значи, че ще стигне до там. Напротив, аз мисля, че ще се вдигне даже, или ще си седи така поне. Главната причина, поради която бушуват толкова много хормони в младите момчета/момичета е прекият досег до сексуална култура (интернет, примерно)

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    възмутени били
    на повечето не ви пука 100%
    просто автора се е ядосал че някоя малка ''к*рвичка '' не му е пуснала
    познавам много момичета на 14-15 години които са напълно наясно със себе си и правят секс с гаджетата си - не виждам кво толкова има
    иначе познавам и доста малки гнусни мастийки на по 13,които и с брат си биха се изчукали (буквално)

13години секс?!?!?! Какъв секс бе? Я ходете си играйте с куклите, пък когато ви порасне поне малко акъла мислете за секс!!!

Е тия дето го праят на такава възраст са едни шиб*ни шибан***и.

Цитирай Първоначално написано от ZaicheNaXeroin
    възмутени били
    на повечето не ви пука 100%
    просто автора се е ядосал че някоя малка ''к*рвичка '' не му е пуснала
    познавам много момичета на 14-15 години които са напълно наясно със себе си и правят секс с гаджетата си - не виждам кво толкова има
    иначе познавам и доста малки гнусни мастийки на по 13,които и с брат си биха се изчукали (буквално)

Мяй се опита да мислиш, ако е така - не ти се получи. Нито търся к*рвичка, която да ми пусне, нито бих го направил просто ей така, защото "ТРЯБВА". Нито ме познаваш, нито си ми в главата.

Има любов на 13-14, но тя в повечето случаи или не издържа дълго време или не е истинска. Това е моето мнение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си