.
Затворена тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 166
    Автора прави форума на чат!
    Down with the creator of the thread!

Фен Аватара на Tennnnn
    Град
    Майна city
    Неупесуемо проста картинка е , да видиш как едни недоразвити деца правят секс.

Е няма лошо , важно е да се обичат младите. Жалкото е , че някои не могат да се възпроизвеждат ...
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Супер фен Аватара на tanch3t093
    За мен е напълно недопустимо ... Но те си знаят, да си трошат главите, като искат.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Сексът не е за всеки. Жалко, че все по-малко хора го осъзнават.
    Welcome to the Jungle...

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    Цитирай Първоначално написано от LabilnaPsihika
    Цитирай Първоначално написано от ZaicheNaXeroin
    възмутени били
    на повечето не ви пука 100%
    просто автора се е ядосал че някоя малка ''к*рвичка '' не му е пуснала
    познавам много момичета на 14-15 години които са напълно наясно със себе си и правят секс с гаджетата си - не виждам кво толкова има
    иначе познавам и доста малки гнусни мастийки на по 13,които и с брат си биха се изчукали (буквално)

Мяй се опита да мислиш, ако е така - не ти се получи. Нито търся к*рвичка, която да ми пусне, нито бих го направил просто ей така, защото "ТРЯБВА". Нито ме познаваш, нито си ми в главата.

Има любов на 13-14, но тя в повечето случаи или не издържа дълго време или не е истинска. Това е моето мнение

ами нормално е вика му се детска любов и недей да я подценяваш,защото въпреки че не трае дълго може да бъде много силна !
    не ми харесва че наричаш момичетата '' к*рви '' не че защитавам някой ,просто е грозно да се изразяваш така ... не че и аз не го правя но все пак не можеш да наричаш 13 годишно ДЕТЕ по този начин

въпросът ти е принципен значи някога момичетата са правили секс във първата брачна нощ но днешно време момичетата го прават само и само да неги съдат приятелките че били девсени или момчетата но това него осъзнават момичетата че е по добре за тях а не да почнат да се праскат на 13-14 години и да се говори после за тях че са малолетни курви извинявам се за изказването... но малко моммичета оценяват девсвенноста си това е един вид невинност и като момче го казвам че девсвените момичета които са рядкост на мойта възраст 19-20 години са ми по интересни от курволяка които се е проебал от 14 годишна възраст и е минал през толкова преди мен...
    Без подпис без дата
    напрао ти го слагам в устата...

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от YkRaIn3ca
    въпросът ти е принципен значи някога момичетата са правили секс във първата брачна нощ но днешно време момичетата го прават само и само да неги съдат приятелките че били девсени или момчетата но това него осъзнават момичетата че е по добре за тях а не да почнат да се праскат на 13-14 години и да се говори после за тях че са малолетни к**ви извинявам се за изказването... но малко моммичета оценяват девсвенноста си това е един вид невинност и като момче го казвам че девсвените момичета които са рядкост на мойта възраст 19-20 години са ми по интересни от курволяка които се е проебал от 14 годишна възраст и е минал през толкова преди мен...
    Абе сдържах се само с четене до сега в този форум,ама си направих една регистрация.Абе YkRaIn3co,може да звучи банално,обаче земи се научи да пишеш.Най-простото нещо е да използваш google като не знаеш нещо?!Така като те гледам-казваш че си на 19-20.Акъла ти явно не е на толкова,за друго не знам.
    Е по темата-не мисля,че има какво ново да се каже-всяка "мацка" която се такова не тези години си е чиста к*рва...

Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    знаеш ли ..има едно нещо търсачка му се вика ...има 100000 такива теми и в тях всеки си изказва мнението ...и като ти направи поредната тема какво ?!
    Аре малко по-спокойно! Нали се сещаш, че ако напише нещо в тема преди 3-4 месеца всички ще му кажат "Абе не видя ли тая тема е от 3-4 месеца" и т.н. Ако пусне нова, ще му се каже "Има мнооо...оооого такива теми". Хем боли, хем сърби. И вие не знаете кво искате! Не може от сумати и теми, все да се пуска различна. За 1 месец знаеш ли колко неща се променят?!

Не месеци, ами години няма да ви стигнат да поумнеете.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Не месеци, ами години няма да ви стигнат да поумнеете.
    Не всеки път това е глупост , хора много - характери различни. Някои са много загорели падат им задръжките (и хоп нова тема в тийн проблем) , докато други чакат да узреят добре. Пример някои слушат чалга , други метъл и рок , вкусовете са различни , понякога противоположни и контрастни. Всеки сам избира как да си живее живота , няма как да ги съдиш...

Съдя ги заради глупостта и безотговорността им, съчетани с навици на мрънкало. Всеки в тоя живот прави глупости, но после трябва да си поеме отговорността, а не да плачка пред форумното общество тук. Честно казано хич не ми пука дали правят секс, кога и защо го правят, но и най-търпеливият човек би се подразнил като чете едни и същи неща през 1-2 дни.

За личния избор си прав.
    Welcome to the Jungle...

Ти очакваш нещо по-различно ли ? Чети заглавието - форум за пубери нещастни . Точно и ясно е изписано тийн-проблем , проблемите на тийнейджърите , все пак това ги вълнува , това ги гризе. Целта тук е да помагаме , а не да обиждаме , съдим и т.н. Донякъде и ти си прав , но гледаме по различен начин на нещата...

Когато мога - помагам, да ги храня не е основната ми цел. Но ми става зле като видя разни неграмотно написани теми и мнението на някой/я пикльо/пикла, написано с тон, който едва ли не задължава другите да му/й решат проблема... скандално е.

Иначе има и качествен сеир понякога, тва не може да се отрече.
    Welcome to the Jungle...

Еми някои момичета нямат акъл за 14 годишни. Ако имат някой сериозен защо да не го направят .. няма да правят секс, а любов хах Ако пък просто им се прави нас к'во трябва да ни засяга ?!
    Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Когато мога - помагам, да ги храня не е основната ми цел. Но ми става зле като видя разни неграмотно написани теми и мнението на някой/я пикльо/пикла, написано с тон, който едва ли не задължава другите да му/й решат проблема... скандално е.

Иначе има и качествен сеир понякога, тва не може да се отрече.
    Е това вече си е силен аргумент , затова тук те подкрепям , но когато видиш такава тема просто я подминаваш...

А до тази дето е писала преди мен : Въпроса на темата е такава не се чуди защо го обсъждаме и затова ни засяга

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Аз още съм тийн (последна година,йес) , обаче теми от рода 'Свърши ми на корема, бременна ли съм?' не съм пускала. Всичко си зависи от акъл.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Аз още съм тийн (последна година,йес) , обаче теми от рода 'Свърши ми на корема, бременна ли съм?' не съм пускала. Всичко си зависи от акъл.
    И отново ти казвам - не е всичко до акъл , макар и той да е един от факторите, голяма роля играе и характера , тъй като той се изгражда точно през тези години (и доста комплекси се избиват ). Отскоро съм регистриран във форума , но отдавна го чета - нападате някои с проблеми , е вярно е , че понякога ти идва отвътре да се избъзикаш , но да го обиждаш е просто меко казано "грубо". Друго , което ми направи впечетление е , че казвате "ползвай търсачката" , понякога проблемите не са идиентични , а просто са приблизително еднакви и се получава объркване , също така всеки иска да обърнат отделно внимание на неговия проблем , а не да чете други теми в които пише "ползвай търсачката ...
    Извод 1 - Който не яде халва , няма да гледа телевизия...
    Извод 2 - Всички сме един дол дренки , макар и с някои по-забележими разлики , но в крайна сметка всички сме пубери

Град
    гр.Русе
    Амии .. какво мисля за тях ли?Че определено не им достига достатъчно акъл и че просто хормоните надделяват в тях,както и желанието да пробваш нещо ново и непознато!Също така влияе и обстановката-ако всички твои приятелки говорят за своите секс преживявания,момичето се амбицира и нахъсва ии то да опита това ново и чудновато нещо
    Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Добре де,и аз бях прекалено малка като започнах,но не питах забременява ли се от свирк,въпреки че тогава нямаше интернет... Едно е да почнеш да правиш секс,друго е да си мислиш че правиш секс и да нямаш никаква сексуална култура.
    Говорим за "тогава", времената се променят. И тогава е имало такива , но просто не е имало тийн проблем да се оплакват... Пък и е по-интересно да експериментираш...

Така е винаги ще има такива , но просто няма какво да направим (или да ги храним) , но понякога и ние постъпваме доста некоректно и съм напълно сигурен , че си попадала на такива теми в форума...

Не мога да разбера защо всички са толкова крайни...Едно 14 годишно момиче да прави секс с приятеля си я прави курва ли?Има разлика между това и някоя,която води редовен полов живот със сумати младежи...

tttcctct

И кое ви кара да си мислите,че момиче,което почва секс на 14 е к***а?
    Ранният секс е нормален на днешно време.
    Повечето от вас имат много ограничено мислене.
    Аз нямам нищо против.
    Секи си има глава на раменете и тя служи за мислене,не за украса.
    аз съм на същото мнение, какво странно в това има ?!!? ., НЕ ВАЖНО НА КОЛКО ГО ПРАВИШ, ВАЖНОТО Е ДА ГО ИСКАШ И ДА СИ ГОТОВ

Град
    Варна, моретоо :)
    Еми курвентия, но като се загледаш преди да ги женили и по-млади и са правили секс така че има прогрес в нашето общество
    хЪх...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не е задължително всяко момиче на тази възраст, което прави секс да е к***а. К***а за мен е жена, която води безразборен полов живот, т.е. често сменя партньорите и го прави общо взето с всеки 2-ри. Има момичета, които си имат сериозни приятели, не мислещи само за секс, и в това няма нищо лошо. Но като цяло съм против секса на тази възраст - според мен организма не се е доразвил все още и повечето са страшно необразовани на тази тема и не знаят нито какво правят, нито какви може да са послдствията. Но в крайна сметка всеки си има глава на раменете и би трябвало сам да си преценява кога, с кого и защо. Аз същ имах една "приятелка", която беше започнала да води полов живот още на 13. На 18-тия й рожден ден една друга позната я избъзика и я накара на 1 лист да напише имената на всички момчета/мъже, с които е спала - излязоха някъде към 28-29 и каза, че само за тези си спомня.А не мисля че лъжеше, защото самото й поведение крещеше, че наистина си ляга с доста и различни типажи. И лошото беше, че не подбираше - българи, роми, турци... всякакви и беше дошъл един момент, в който като някой нов се присъединеше към компанията и я позаглеждаше останалите момчета му подхвърляха реплики от сорта на "Черпи я една кола и е твоя", "При нея няма нужда от много трудене и навиване" и прочие. В интерес на истината в момента нямам идея какво се случва с нея, но не вярвам да се е променила особено много Не бих се учудила и ако е болна от СПИН или някоя друга гадна болест, защото много пъти е казвала, че не ползва предпазни средства, а това да си лягаш с почти всеки без да се пазиш си е вече висока степен на невежест и незаинтересованост от собственото си здраве.

Единственият съвет, който мога да отправя към девойките е: правете секс, когато се почувствате готови и усетите, че наистина го искате. Не заради приятелки, не заради нуждите на гаджетата ви, изобщо не заради никой друг - мислете първо за собствените си желания и чувства, а след това за тези на останалите
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си