- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво смятате за секса на 13-14 годишна възраст
100000000000% съм сигурен че повечето в този форум приятелките им са на тази възраст и са го правили вече.
Така че моля ви спрете да се правите на светци!!!!![]()
Мисля, че почти всички са на мнението, че е много глупаво, защото те са още малки и не знаят как да поддържат връзка. Ще скъсат много бързо и после ще им е гадно, че са провалили първия си път..
Не е правилно да подбираш всички под общ знаменател.Първоначално написано от u3BpaTeH
Аз лично познавам изключения. Още са заедно, още са щастливи, още си правят секс редовно.
аз лично изгубих девствеността си на 18 и като гледам обстановката в момента, направо се гордея, че се опазих. не мисля, че на 13, 14 години което и да е момиче е съзряло достатъчно, за такова нещо. работата не е просто да се из*укаш с първото срещнато момче. зная как разсъждавах тогава и знам, че щеше да е грешка. радвам се, че и тогава мислех ранният секс за грешка. и да ви кажа много повече ми хареса в момент, когато вече имах достатъчно информация какво и защо правя а не после да се панирам за глупости![]()
Определено - не. За какво ти е да правиш секс на 13, при положение че нямаш елементарна сексуална култура само за да се изфукаш, че е модерно. Аз съм на 13, да, и следя кое е модерно, но преди да направя нещо.. Мисля 'малко' какво ще стане, а не се нахвърлям на всяко 'модерно' нещо, без да помисля дали то не би навредило на здраве и др. Не съм овца от стадото, когато едната тръгне в гьола да се дави, всички след нея. Гъзария било. Глупости. Сега гъзария, след години дано се срещнем да ги питам какво го наричат.![]()
I MISS YOU . . . ;[
Това,че на 13 са правили секс не ги прави к*рвиПървоначално написано от TeodorKoichinov4ever
И аз на 13 имах достатъчно голяма сексуална култура(но не съм правила секс ;д )
Зависи... За всеки е различно... Някои искат по- рано... Аз на 13!!! Не се смятам за курва и не смятам тези, които го правят толкова малки за такива!!!! Всеки намира подходящия човек по различно време... не съжалявам и не бих съжалявала, че на 13 вече съм отворена... :P :P :P
+ това винаги съм смятала че 1- вия път си е проваллл... Колкото и голяма секс. култура да имаш пак незнаеш какво да правишш... Така, че...![]()
![]()
![]()
![]()
на 12 ще ми правят секс ... аз на 12 зъбите си губех, те девственоста .... казвам ви хора това е заради чалгата!![]()
![]()
![]()
Женско съм
Първоначално написано от zooyork
![]()
![]()
уби ме
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Лапешка работа...мислят се за много големи ама някой ден може и да съжеляват.Пффф 13-14 годишни пикли ще се ебат...те половината са недоразвити и незнаят дали им се пикае или им се ебе :X Нямам думи просто![]()
Слагам си го в профила товаПървоначално написано от zooyork
![]()
Eми против сам да ама винаги ги е имало и винаги ще ги има![]()
Във всяка жена се крие звяр. Лошо за този, който го събуди и прекрасно за този, който го обуздае.. <3
наивни кифли ,иначе и аз ако 15-16![]()
sleda ot lubovta
Такааа.. представете си едно момиче на 12.. примерно.. съвсем нормално момиче, не се държи нагло, нито пък е задръстена, облича се хубаво (не много предизвикателно), умна е, красива, свястно момиче.. И това момиче на 12 години намира подходящото за нея момче и ... ''тръгват''.. След една година, решават че достатъчно се познават и достатъчно си имат доверие за да го направят... ии пак, и пак, иии пак.. И в продължение на години връзката остава здрава... И са ще ми кажете че малката е лека и е курвентия щото се е ебала на 13 ??? \/
Абе зависи си от човека. Аз познавам едно момиче, което изгуби девствеността си на 13.
Направи го с приятеля си, в момента е на 16 и те все още са заедно, щастливи. И не, не бих казала че е курва.
Те курветата си личат отдалеч дали са такива.
Това кога си се нае*ал не те показва като човек какъв си, въпросът е след сефтето накъде ще избереш да тръгнеш.
Всеки си губи девствеността когато реши и когато осъзнае, че е готов.
Щом срещнете човека и сте сигурни както в него, така и във връзката ви, какъв е проблема?..![]()
Всичко е въпрос на лична преценка. Аз лично ще си почакам още, така реших.
Първоначално написано от gret4ety
Да, ще го кажа.. На 12 не знае кво прави и поне тогава няма как да знае, че е с подходящия, щото няма акъл за 2 стотинки.И честно ако съм и родител, най-много да си изяде боя.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Май е "на мода", една моя позната в момента е бременна в 7-мия месец, а е 94 набор...
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
еми такива момичета .. повечето както виждам ги наричаме К*рвички.. доста са ми безразлични но не мога да разбера как не съжаляват за действията си!
както всички явно виждате всяко момиче на което му се прави си го излъчва! та те излъчват секс.. и започват да предизвикват момчета на 16-17-18 които само това и чакат! Доста безрасъдно според мен!
но е факт имаги и явно ще продължи и да ги има.. щото те се прукват все по тъпи и по тъпи парчета![]()
![]()
Една кенза ми се изчайка
на прозорения отворец
и аз я пушнах с гръмаката!
Първоначално написано от K_O_L_E_V
Боже.. и ще ражда??Надявам се е от ромски произход, че за тях е нормално тва.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Айде , не ви ли писна от 6-7г. да си дъвкате една и съща тема.
Да се чукат всички когато си искат.
Ебала съм ги ( т.е. не ми дреме , нищо не мога да направя, ама няма и да злобея ) .
Блаа.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Първоначално написано от gret4ety
НА СЪЩОТО МНЕНИЕ СЪМ!!!!![]()
Да, ще го кажа.. На 12 не знае кво прави и поне тогава няма как да знае, че е с подходящия, щото няма акъл за 2 стотинки.И честно ако съм и родител, най-много да си изяде боя.[/quote]
И к'во като си изяде боя... Можеш ли да я спреш!!! майка като знае за мен и иска, но не може да ме спре!!! Затова според мен не е въпроса до родителя, а до детето!!!![]()
Защо пък да не знае, какво прави ? Познавам подобно момиче, което го е направило на 12 и въпреки това не съжалява. Това не я определя като к*рва, поне според мен. За разлика от други, тя има много по-зряло мислене от хора, дори на по 18. Годините не са безпрецедентно мерило за зрялостта на човек. Дори на 25 не е гаранция, че всички са зрели и знаят, какво правят, а и да не говорим, че хора на по 35 се хващат точно с неподходящите, защото нямат "акъл за 2 стотинки" ..Първоначално написано от mrazqkindergarten
Вярно, такива изключения са рядкост в днешно време и повечето дори и след пълнолетие си остават на същото дередже, на което са били от началното...
По темата: Мисля, че си готов да правиш секс едва тогава, когато си запознат с рисковете и отговорностите, знаеш, какво правиш и най-важното, да го направиш за себе си, а не защото искаш да си "като другите"...
(мойте 2 стотинки)
.xax taka si e,ima6 li skype ;pПървоначално написано от kikss97