- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво смятате за секса на 13-14 годишна възраст
...xax verno lii,tq da ne e ciganka ,kak izglejda ;pПървоначално написано от magi29
А според теб на това дете кой трябва да му налее акъл, комшията ли? Не може да те спре майка ти, защото явно не е достатъчно корава. Я да си мое дете да видим дали няма да те спра. Под ключ ще те държа ако трябва пък после ако щеш ме мрази докато си жива - поне ще ми е чиста съвестта и ще знам, че съм те предпазила от грешки, за които е можело да съжаляваш цял живот.Първоначално написано от kikss97
П.П. Нямам спомени дали съм писала по темата: моето мнение няма да промени нищо, за съжаление. Разбира се, че съм против - не смятам че на възраст 12-16 са достатъчно дорасли за секс, но както казах... коя съм аз, че да зависи нещо от мен.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Човек трябва да прави каквото му се прави!Аз не мога да търся сламката в очите на хората,при положение че в моето око може да имам греда(образно казано)
☆ Addicted to Addictions
ХаАХАХахаХ кви са тия бабички на 12-13 ... проходи ли я сменяш с друга.... ебаси дробовете
13-14 години?! Те още не могат да решат с коя играчка да си играят .. пък тръгнали секс да правят
![]()
![]()
Съвсем се изгъзиха тия хора
![]()
тцт...
- only GOD can judge me !! ;]
Когато бях на 13-14, мислех, че ако не стане до 15-тата година, светът пропада!
Сега знам, че това е пълна глупост.
Толкова ограничени мнения прочетох, че не е истина.. Я кажете, вие като сте започнали на 15, примерно, да не сте били по-зрели? :О По-умни, по-интелектуално и социално развити? Нима за една година можеш да станеш едва ли не с интелекта на професор!? Пък и това си е някакъв шибан първи път, какво толкова.. Все някога се случва, има ли някакво значение с кого е.. Когато се почувстваме готови, го усещаме и после си го напомняме.. Тези, които реват за разни идиоти, дето са ги нае....ли и изоставили, сами да си правят изводите какви са. Познавам момиче, което е започнало да прави секс на 14, и е в пъти по-умно от половината от вас.. (: Пък и си ги съдете, те решават кога да го направят, не вие, че после да ги упреквате..
Saatana! Vittu! Perkele!
не мисля че това е нормално, защ0то организма на "детето" (така да се изразя) не се е развил достатъчно, което може да доведе до тежки последствия... моят първият секс беше когато бях на 16, в момента съм на 18... да си девствен не е срамно, при положение че съм виждала да се подиграват на 15-16 годишни (девствени) мацки... мисля че ако НЕ си девствен не е голямо постижение...Първоначално написано от LabilnaPsihika
![]()
+1Първоначално написано от Cucko0
По-добре неуспешен опит, от колкото пропусната възможност !
АБЕ ТВА СА ДЕЦА !!!!!!!!!!!!!!!!! КВО ми се изебват на по 12 и раждат на 13 ... младото поколение дрън дрън !!! Мисли преди да се изказваш !Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Gr0zDan0v може човек на 17 да е по-назад с развитие,мозък,цели и от 13-14 годишен/на...Ако е започнала да прави секс на 14,но с един кое я прави курва? Може да е малка,но не значи,че е недоразвита или слабомислеща.Всеки,който знае какво иска,разбира се,прави каквото иска!Годините не играят огромна роля.Сега и на 12 са мутирали (ако говорим за развитие на тялото),по акъл не мога да ги позная с поглед,но е ЛИЧЕН проблем това...не да го обсъждате тука.И да кажете неодобрявам мислите ли,че ще спрете някого,всеки може да изкаже мнение.Затова са темите,но една грешка правите.Курвата спи с много различни мъже в кратък период от време.Първоначално написано от rammstein123
хубаво бе я си помисли ... АКО твоето дете се ебе на 12 години какво ще изпаднеш във възторг ли ?Първоначално написано от xixixixi
![]()
Абе мамка му... много се дразня, като ми се изказвате, че всяка, която го е направила рано е к*рва ... Това, че се е*ала на 13 не значи, че е минала през 100. Не всички са к*ви, въпреки че не отричам, че има и такива... Но не можете да говорите за всички общо.
Да, рано е.. но всяка си знае какво върши ... Всяка си преценява риска и решава дали да го поеме или не.
Писна ми вече от такива теми ... Наистина.. научете се какво е "Търсачка" бе хора.
Незнам, дали има определена възраст, на която да изгубиш девственоста си ?? ?Но това, което знам е че всеки решава сам за себе си.
![]()
Първоначално написано от LabilnaPsihika
Котката ми започна къде-къде по-рано. И то наред.
К.
айде ПОЗДРАВ за малките К**ви !!!
http://www.vbox7.com/play:66ac1270![]()
Половината които са писали , че имат против секса на 13-14 са го правили на толкова кво се правят ...Не че нещо ама..
като ти гледам ника и ти си на 12 ?Първоначално написано от slynchicety98
![]()
помисли по-добре за себе си![]()
Ти за мен не се притеснявайПървоначално написано от Gr0zDan0v
![]()
Е , кво от тва ,че са почнали да правят секс на 13-14 години ? Това не ги прави курви ! Явно тогава са се почувствали готови или пък го правят ,за да не ги изостави гаджето им , но това кво ви бърка вас ? Те си решават , това е техният избор. И най-вероятно , като на всеки НОРМАЛЕН човек , на тях им е интересно какво представлява секса .. На който когато му е писано![]()
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...
Индивидуално е,някои на 13 са по-готови от други на 16.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3