.
Затворена тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 166
    Цитирай Първоначално написано от magi29
    Имам една приятелка ,която няма и 12 години ,а вече го е правила с момчета на по 18-19 години.Мисля , че това е напълно безотговорно.Правя 16 след няколко месеца и още не съм го првила. Предпочитам да съм достъчно готова за това преди да дествам.
    ...xax verno lii,tq da ne e ciganka ,kak izglejda ;p

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kikss97
    И к'во като си изяде боя... Можеш ли да я спреш!!! майка като знае за мен и иска, но не може да ме спре!!! Затова според мен не е въпроса до родителя, а до детето!!!
    А според теб на това дете кой трябва да му налее акъл, комшията ли? Не може да те спре майка ти, защото явно не е достатъчно корава. Я да си мое дете да видим дали няма да те спра. Под ключ ще те държа ако трябва пък после ако щеш ме мрази докато си жива - поне ще ми е чиста съвестта и ще знам, че съм те предпазила от грешки, за които е можело да съжаляваш цял живот.

П.П. Нямам спомени дали съм писала по темата: моето мнение няма да промени нищо, за съжаление. Разбира се, че съм против - не смятам че на възраст 12-16 са достатъчно дорасли за секс, но както казах... коя съм аз, че да зависи нещо от мен.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Човек трябва да прави каквото му се прави!Аз не мога да търся сламката в очите на хората,при положение че в моето око може да имам греда(образно казано )
    Addicted to Addictions

ХаАХАХахаХ кви са тия бабички на 12-13 ... проходи ли я сменяш с друга .... ебаси дробовете

13-14 години?! Те още не могат да решат с коя играчка да си играят .. пък тръгнали секс да правят Съвсем се изгъзиха тия хора тцт...
    - only GOD can judge me !! ;]

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Акселерация, кво да правиш.
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на Emilen
    Когато бях на 13-14, мислех, че ако не стане до 15-тата година, светът пропада!
    Сега знам, че това е пълна глупост.

Голям фен Аватара на rammstein123
    Толкова ограничени мнения прочетох, че не е истина.. Я кажете, вие като сте започнали на 15, примерно, да не сте били по-зрели? :О По-умни, по-интелектуално и социално развити? Нима за една година можеш да станеш едва ли не с интелекта на професор!? Пък и това си е някакъв шибан първи път, какво толкова.. Все някога се случва, има ли някакво значение с кого е.. Когато се почувстваме готови, го усещаме и после си го напомняме.. Тези, които реват за разни идиоти, дето са ги нае....ли и изоставили, сами да си правят изводите какви са. Познавам момиче, което е започнало да прави секс на 14, и е в пъти по-умно от половината от вас.. (: Пък и си ги съдете, те решават кога да го направят, не вие, че после да ги упреквате..
    Saatana! Vittu! Perkele!

Бой , Секс и Сръбска музика

Re: Какво смятате за секса на 13-14 годишна възраст

Цитирай Първоначално написано от LabilnaPsihika
    въпроса ми е "Какво мислите за момичетата, които правят секс на по 12-13-14 и защо смятате така. Вие на колко години го направихте"

П.п. Момче съм и съм възмутен от размаха, с който действат малките к*рвенца.
    не мисля че това е нормално, защ0то организма на "детето" (така да се изразя) не се е развил достатъчно, което може да доведе до тежки последствия... моят първият секс беше когато бях на 16, в момента съм на 18... да си девствен не е срамно, при положение че съм виждала да се подиграват на 15-16 годишни (девствени) мацки... мисля че ако НЕ си девствен не е голямо постижение...

Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    знаеш ли ..има едно нещо търсачка му се вика ...има 100000 такива теми и в тях всеки си изказва мнението ...и като ти направи поредната тема какво ?! Ще спреш някоя 13 годишна пикла да прави секс с приятеля си койтооо страшно мноооого обича
    +1
    По-добре неуспешен опит, от колкото пропусната възможност !

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    И кое ви кара да си мислите,че момиче,което почва секс на 14 е к***а?
    Ранният секс е нормален на днешно време.
    Повечето от вас имат много ограничено мислене.
    Аз нямам нищо против.
    Секи си има глава на раменете и тя служи за мислене,не за украса.
    АБЕ ТВА СА ДЕЦА !!!!!!!!!!!!!!!!! КВО ми се изебват на по 12 и раждат на 13 ... младото поколение дрън дрън !!! Мисли преди да се изказваш !

Цитирай Първоначално написано от rammstein123
    Толкова ограничени мнения прочетох, че не е истина.. Я кажете, вие като сте започнали на 15, примерно, да не сте били по-зрели? :О По-умни, по-интелектуално и социално развити? Нима за една година можеш да станеш едва ли не с интелекта на професор!? Пък и това си е някакъв шибан първи път, какво толкова.. Все някога се случва, има ли някакво значение с кого е.. Когато се почувстваме готови, го усещаме и после си го напомняме.. Тези, които реват за разни идиоти, дето са ги нае....ли и изоставили, сами да си правят изводите какви са. Познавам момиче, което е започнало да прави секс на 14, и е в пъти по-умно от половината от вас.. (: Пък и си ги съдете, те решават кога да го направят, не вие, че после да ги упреквате..
    Gr0zDan0v може човек на 17 да е по-назад с развитие,мозък,цели и от 13-14 годишен/на...Ако е започнала да прави секс на 14,но с един кое я прави курва? Може да е малка,но не значи,че е недоразвита или слабомислеща.Всеки,който знае какво иска,разбира се,прави каквото иска!Годините не играят огромна роля.Сега и на 12 са мутирали (ако говорим за развитие на тялото),по акъл не мога да ги позная с поглед,но е ЛИЧЕН проблем това...не да го обсъждате тука.И да кажете неодобрявам мислите ли,че ще спрете някого,всеки може да изкаже мнение.Затова са темите,но една грешка правите.Курвата спи с много различни мъже в кратък период от време.

Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от xixixixi
    Цитирай Първоначално написано от rammstein123
    Gr0zDan0v може човек на 17 да е по-назад с развитие,мозък,цели и от 13-14 годишен/на...Ако е започнала да прави секс на 14,но с един кое я прави к***а? Може да е малка,но не значи,че е недоразвита или слабомислеща.Всеки,който знае какво иска,разбира се,прави каквото иска!Годините не играят огромна роля.Сега и на 12 са мутирали (ако говорим за развитие на тялото),по акъл не мога да ги позная с поглед,но е ЛИЧЕН проблем това...не да го обсъждате тука.И да кажете неодобрявам мислите ли,че ще спрете някого,всеки може да изкаже мнение.Затова са темите,но една грешка правите.Курвата спи с много различни мъже в кратък период от време.
    хубаво бе я си помисли ... АКО твоето дете се ебе на 12 години какво ще изпаднеш във възторг ли ?

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Да правят к'вото си искат.. да не сме им родители да им слагаме катинари на п*тките или да ги линчуваме? После те ще си съжаляват..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Абе мамка му... много се дразня, като ми се изказвате, че всяка, която го е направила рано е к*рва ... Това, че се е*ала на 13 не значи, че е минала през 100. Не всички са к*ви, въпреки че не отричам, че има и такива... Но не можете да говорите за всички общо.
    Да, рано е.. но всяка си знае какво върши ... Всяка си преценява риска и решава дали да го поеме или не.

Писна ми вече от такива теми ... Наистина.. научете се какво е "Търсачка" бе хора.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от dream1707
    Всяка си преценява риска и решава дали да го поеме или не.
    Съгласен.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Незнам, дали има определена възраст, на която да изгубиш девственоста си ?? ? Но това, което знам е че всеки решава сам за себе си.

Re: Какво смятате за секса на 13-14 годишна възраст

Цитирай Първоначално написано от LabilnaPsihika
    въпроса ми е "Какво мислите за момичетата, които правят секс на по 12-13-14 и защо смятате така. Вие на колко години го направихте"

П.п. Момче съм и съм възмутен от размаха, с който действат малките к*рвенца.

Котката ми започна къде-къде по-рано. И то наред.

К.

Град
    Софето ;d
    айде ПОЗДРАВ за малките К**ви !!!

http://www.vbox7.com/play:66ac1270

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    Половината които са писали , че имат против секса на 13-14 са го правили на толкова кво се правят ... Не че нещо ама..

Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от slynchicety98
    Половината които са писали , че имат против секса на 13-14 са го правили на толкова кво се правят ... Не че нещо ама..
    като ти гледам ника и ти си на 12 ?

помисли по-добре за себе си

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    Цитирай Първоначално написано от Gr0zDan0v
    Цитирай Първоначално написано от slynchicety98
    като ти гледам ника и ти си на 12 ?

помисли по-добре за себе си
    Ти за мен не се притеснявай

Повече от фен Аватара на crazybebe
    Е , кво от тва ,че са почнали да правят секс на 13-14 години ? Това не ги прави курви ! Явно тогава са се почувствали готови или пък го правят ,за да не ги изостави гаджето им , но това кво ви бърка вас ? Те си решават , това е техният избор. И най-вероятно , като на всеки НОРМАЛЕН човек , на тях им е интересно какво представлява секса .. На който когато му е писано

Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...

Град
    София
    Индивидуално е,някои на 13 са по-готови от други на 16.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си