- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво смятате за секса на 13-14 годишна възраст
Оф боже ограничени хора.. Защото повечето сте толкова вглъбени в идеята, че сексът е предназначен за 16+ и не поглеждате от друг ъгъл. Може едно не толкова голямо момиче да е по-готово от някоя на 18 примирно. Пък и в крайна сметка животът си е техен, решението - също. Престанете да давате акъл на другите как да живеят живота си, защото вие дори вашия не знаете как. Писна ми от възмущаващи се моралисти.
Според мен всеки сам си решава кога да започне половия си живот а това че някои почват по рано не ги прави к**ви
True...Първоначално написано от LabilnaPsihika
Прекалено са малки на 12-14 за секс...нередно е точно във времето когато трябва да седнеш да учиш да си хванеш някой който да те на*бе...казвам го с оглед че една 12-14 годишна няма да разбере кога я използват и има голяма вероятност да попадне на неподходящ...
>>DjBelev<<
Абе я спрете да ми се филмирате бе ! Кой е казал че им давам акъл че не мога се сета ?! Аз си изказвам мнението ! Като е много хубаво за вас и аплодирате ,че днешните ''деца'' се чукат на по 12 години оки вие някога ще имате синове и дъщери
Днешното поколение...днешното поколение само тва ми повтаряте ... еми като са днешното поколение за тва стават на по 12 години майки и бащи !!@!@
Вземете се прегледайте в някоя болница ! По-тъпи отговори не бях чувал ! КАКВО ЗНАЧИ '' ЕМИ ТЯ НА 12 Е ГОТОВА '' ?????????????????
На 12 трябва да си седи над уроците не да се ебе с тоя и оня !
Не,разбира се,но можеш ли да спреш детето си,ако е решило?Ще те излъже,ще и направиш тест (говорим за момиче,защото при момчетата не е същото),ама това си е за нея..Като родител нямаш какво да направиш.В днешно време трябва..доооста държане изкъсо и т.н. изкючително привантивни мерки,защото обкръжението,мисленето и всичко около тях е такова..Няма и да се промени,освен към по-зле.Аз няма да се учудя след някоя друга година от 2-3 клас да почват.Ама аз не говорех главно за това,а че не е задължително да си к**ва.Първоначално написано от Gr0zDan0v
ми да се ебът ама на 14 години, по малки - не, не е хубаво за тялото. Заухарите не могат да ебът, щом от 14 са започнали, значи са отворени хората...
...
тука не става въпрос за възрастта, ако момиче се чувства готово да започне сексуалния си живот на 12-13-14 години не виждам пречка ... и не мисля че можете да ги наричате ку**и и т.н. +тва времената се променят ей го ся - пръсти, малки момиченца ходят с големи "баткоци"а-у , един като започне и айде всички... Но въпреки това е ДОСТА препоръчително първо да се запознаят с последствията и начините за всяко нещо ... и то не само от Интернет, защото не всичко е вярно !!!![]()
![]()
![]()
В тези времена ... вече направо си стана традиция![]()
.. особено в България вече е дооста масово и .. " готино "
![]()
![]()
![]()
I'm So F*ckin Perfect Babyy :*
Да се ши***бат с когото си поискат, само после да не се чудят защо никой не ги уважава.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Първоначално написано от slynchicety98
Защото половината съжаляват за глупостта, която са направили предполагам ... Прибързали са и сега отричат всеки, който е на път да направи тяхната грешка ... Но някои хора имат глави на раменете си по дяволите .. не всички са еднакви.
12-13 наистина е рано, но преди някой да направи грешката, той си мисли .. Няма вие да съжалявате, той/тя ще си понася последствията... писва ми да се обсъжда все едно и също тук.
Съжалявам, че чак сега видам абсурдната тема.. или по-скоро въпрос, или може би дискусия.
Тук няма място за дискусия 'нормално ли е да правиш секс на 14', още повече да има поддръжници на тази теория. Ще ви питам, като станете родители и щерка ви върти минети по дискотелите или прави романтична любов на свещи (което на практика е един и същи полов контакт), дали няма да почувствате разочарование във възпитателния си ценз.
НЕ, НЕ Е НОРМАЛНО И Е ГОЛЯМА ГРЕШКА! Дискутирано е многократно, ако ви мързи да търсите и да четете, попитайте родителите си за причината.
Приключваме.