.
Затворена тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 166 от общо 166
    Супер фен Аватара на diksi
    Оф боже ограничени хора.. Защото повечето сте толкова вглъбени в идеята, че сексът е предназначен за 16+ и не поглеждате от друг ъгъл. Може едно не толкова голямо момиче да е по-готово от някоя на 18 примирно. Пък и в крайна сметка животът си е техен, решението - също. Престанете да давате акъл на другите как да живеят живота си, защото вие дори вашия не знаете как. Писна ми от възмущаващи се моралисти.

Според мен всеки сам си решава кога да започне половия си живот а това че някои почват по рано не ги прави к**ви

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна

Re: Какво смятате за секса на 13-14 годишна възраст

Цитирай Първоначално написано от LabilnaPsihika
    П.п. Момче съм и съм възмутен от размаха, с който действат малките к*рвенца.
    True...

Прекалено са малки на 12-14 за секс...нередно е точно във времето когато трябва да седнеш да учиш да си хванеш някой който да те на*бе...казвам го с оглед че една 12-14 годишна няма да разбере кога я използват и има голяма вероятност да попадне на неподходящ...
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Абе я спрете да ми се филмирате бе ! Кой е казал че им давам акъл че не мога се сета ?! Аз си изказвам мнението ! Като е много хубаво за вас и аплодирате ,че днешните ''деца'' се чукат на по 12 години ок и вие някога ще имате синове и дъщери Днешното поколение...днешното поколение само тва ми повтаряте ... еми като са днешното поколение за тва стават на по 12 години майки и бащи !!@!@ Вземете се прегледайте в някоя болница ! По-тъпи отговори не бях чувал ! КАКВО ЗНАЧИ '' ЕМИ ТЯ НА 12 Е ГОТОВА '' ?????????????????
    На 12 трябва да си седи над уроците не да се ебе с тоя и оня !

Цитирай Първоначално написано от Gr0zDan0v
    Цитирай Първоначално написано от xixixixi
    Цитирай Първоначално написано от rammstein123
    Толкова ограничени мнения прочетох, че не е истина.. Я кажете, вие като сте започнали на 15, примерно, да не сте били по-зрели? :О По-умни, по-интелектуално и социално развити? Нима за една година можеш да станеш едва ли не с интелекта на професор!? Пък и това си е някакъв шибан първи път, какво толкова.. Все някога се случва, има ли някакво значение с кого е.. Когато се почувстваме готови, го усещаме и после си го напомняме.. Тези, които реват за разни идиоти, дето са ги нае....ли и изоставили, сами да си правят изводите какви са. Познавам момиче, което е започнало да прави секс на 14, и е в пъти по-умно от половината от вас.. (: Пък и си ги съдете, те решават кога да го направят, не вие, че после да ги упреквате..
    Gr0zDan0v може човек на 17 да е по-назад с развитие,мозък,цели и от 13-14 годишен/на...Ако е започнала да прави секс на 14,но с един кое я прави к***а? Може да е малка,но не значи,че е недоразвита или слабомислеща.Всеки,който знае какво иска,разбира се,прави каквото иска!Годините не играят огромна роля.Сега и на 12 са мутирали (ако говорим за развитие на тялото),по акъл не мога да ги позная с поглед,но е ЛИЧЕН проблем това...не да го обсъждате тука.И да кажете неодобрявам мислите ли,че ще спрете някого,всеки може да изкаже мнение.Затова са темите,но една грешка правите.Курвата спи с много различни мъже в кратък период от време.
    хубаво бе я си помисли ... АКО твоето дете се е** на 12 години какво ще изпаднеш във възторг ли ?
    Не,разбира се,но можеш ли да спреш детето си,ако е решило?Ще те излъже,ще и направиш тест (говорим за момиче,защото при момчетата не е същото),ама това си е за нея..Като родител нямаш какво да направиш.В днешно време трябва..доооста държане изкъсо и т.н. изкючително привантивни мерки,защото обкръжението,мисленето и всичко около тях е такова..Няма и да се промени,освен към по-зле.Аз няма да се учудя след някоя друга година от 2-3 клас да почват.Ама аз не говорех главно за това,а че не е задължително да си к**ва.

Повече от фен
    ми да се ебът ама на 14 години, по малки - не, не е хубаво за тялото. Заухарите не могат да ебът, щом от 14 са започнали, значи са отворени хората...
    ...

пропаднало общество!

Повече от фен Аватара на vassy
    тука не става въпрос за възрастта, ако момиче се чувства готово да започне сексуалния си живот на 12-13-14 години не виждам пречка ... и не мисля че можете да ги наричате ку**и и т.н. +тва времената се променят ей го ся - пръсти, малки момиченца ходят с големи "баткоци"а-у , един като започне и айде всички... Но въпреки това е ДОСТА препоръчително първо да се запознаят с последствията и начините за всяко нещо ... и то не само от Интернет, защото не всичко е вярно !!!

Град
    Europe
    В тези времена ... вече направо си стана традиция .. особено в България вече е дооста масово и .. " готино "
    I'm So F*ckin Perfect Babyy :*

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Да се ши***бат с когото си поискат, само после да не се чудят защо никой не ги уважава.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от slynchicety98
    Половината които са писали , че имат против секса на 13-14 са го правили на толкова кво се правят ... Не че нещо ама..

Защото половината съжаляват за глупостта, която са направили предполагам ... Прибързали са и сега отричат всеки, който е на път да направи тяхната грешка ... Но някои хора имат глави на раменете си по дяволите .. не всички са еднакви.
    12-13 наистина е рано, но преди някой да направи грешката, той си мисли .. Няма вие да съжалявате, той/тя ще си понася последствията... писва ми да се обсъжда все едно и също тук.

Мега фен Аватара на machoka
    Съжалявам, че чак сега видам абсурдната тема.. или по-скоро въпрос, или може би дискусия.

Тук няма място за дискусия 'нормално ли е да правиш секс на 14', още повече да има поддръжници на тази теория. Ще ви питам, като станете родители и щерка ви върти минети по дискотелите или прави романтична любов на свещи (което на практика е един и същи полов контакт), дали няма да почувствате разочарование във възпитателния си ценз.

НЕ, НЕ Е НОРМАЛНО И Е ГОЛЯМА ГРЕШКА! Дискутирано е многократно, ако ви мързи да търсите и да четете, попитайте родителите си за причината.

Приключваме.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си