- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- КАКВО ДА ПРАВЯ ?
За твое сведение-не всички на тоя свят са го правили на 13.
Прави каквото сметнеш за добре,ние ли да ти решаваме житейските проблеми?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
аз ви просто искам да попитам ще постапя ли правилно ако се саберем пак ? и знам че 13 годишна вазраст.. е малко.. но вече е така.. няма кво да критикувате.. исках направих го.. сажелявам.. счупих си главата.. нзнаправено е.. тo повечето от вас "моралистки" сте го напpавили на 13-14 годишна вазраст.. ( не искам да се карам с никои просто казвам ) не ме критикуваите нали сме тyк сички за да си помагаме не да се нападаме ... ? ...
и бтв да отговоря.. на един от горните постове за "лубовта" хм.. като го познаеш там си.. няма мардане.. тва не е просто обич тип " I LOVE JUSTIN BIBIER.. " или "Еминем" или някои си там.. обичам си го..не е детско влубване..
*въздъхва тежко* Виж,прави каквото искаш.След месец-два е много вероятно да си промениш мнението,ама все ни е тая,честно.Съберете се,целувайте се.За мен си оставаш просто поредната лигла на 13.
И да,моралистка съм.И не,не съм го направила на 13-14 с човек,с когото ходим от 3 дни.
И между 'обичам си го' и 'обичам го' има огромна разлика.
Ами нямам отговор по-темата.Иначе сюжета е добър,но тук там трябва да се сложат още няколко художествени описания!
Fashion and Styling
И да се оправи граматика,правопис,пунктуа ция...абеее,трябва си опреснителен курс по български .
аз ви просто искам да попитам ще постапя ли правилно ако се саберем пак ?Първо се научи да НИ пишеш грамотно.
Второ Не няма да постъпиш правилно,ако се събереш пак с него.
Защото ти си малка и наивна глупачка,sorri за изразано е така,и той само се възползва от теб.
3.Казах ти...
Кревата,патката,устата-това е формулата на мъжете (:
Happy End.(:
На мен момичето ми се стува свясно. Да малка е но.. какво пък.. тя си решава.. и относно за пунктиация ,правопис ипорчие.. незнам ама тя си споделя проблема и очаква отговор който може да и помогне ,а не злобни нападки от ваша страна за това как тя пише!!!!![]()
Какъв тогава ти е шибаният проблем ,бе момиче?Първоначално написано от sweetykn
Като толкова се правиш на умна,прецени сама!
Какво си тръгнала да търсиш мненията и съветите на непознати от интернет пространството?
Като ти казват истината се дразниш и се оправдаваш с другите.
Бил те обичал.За 3 дни каква обич,какви 5 лева?
Още ли не си осъзнала,че те е използвал за креватни забавления и толкова.Ужасно си наивна.Наивна и глупава.
Човекът си е направил кефа,а тя горкичката си внушила ,че има любов,та чак ,че и той бил девствен.Ще ме побъркате с тези ''велики'' изказвания.Мъчно ми е за теб,а също и затова ,че заради такива като тебе ,мъжете смятат жените за лесни.
И вместо да мислиш глупости,вземи се научи поне да пишеш правилно!
''периот'',''гажета'',''неможах ''
По-трагичен български няма на къде.А това:
''в неговияя ..град може да има може би 90 % от момичетата.''
Да скъпа,ето ти го отговора.Както виждаш не си останала по-назад.
Дали ще е от неговия град или не,за него е добре дошло.Сама виждаш,че по нищо не се различаваш от съгражданките му.Ето,поредна си.Нито си незабравимата,нито неповторимата,нито незаменимата.Набий си го най-сетне в главата и остави миналото настрана!
Хахаха всички момичета точили лиги по него.А аз карам Порше нали знаеш?!Това са пълни простотии и изобщо чесно никой не го интересува колко имаш по бел.7-ми клас имах 4-ка по БЕЛ и среден успех 4.50 ама не пиша като селски галош (когато реша де)
Ясно е че пак иска да те изчука и айде...пробен период за ко става дума?! Да те изчука пак и да видиш дали ще остане?!
П.П Вземи се гръмни че си осквернена
Кревата,патката,устата.Ясно е че пак иска да те изчука и айде...пробен период за ко става дума?! Да те изчука пак и да видиш дали ще остане?!
Happy end.?![]()
Напълно съгласен !!!Първоначално написано от Extremescream
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
...и още сащaта нощ отидохме на брега на езерото краи селото.беше точно по залез..
Виждам го! Чувам и крякащите жаби...РОМАНТИКА!
Как да не се изебеш с дивийо селтак от твойто село! Аз те разбирам и подкрепям напълно!
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
тва последното неш не го разбрах ама както и да е.. :S нз как да ви го опиша хем сажелqвам.. за лятото хем не.. :S и " те точат лиги по него" но тои не по тях.. или поне .. така знам.. както и да е.. реших.. ще го зарежа.. окончателно колкото и да е трудно..!!:s но някак си.. като гледам дрyго момче.. се едно гледам него.. :КС немога да си го избия от главата
И ПРЕСТАНЕТЕ ЗА ШИБАНИТЕ.. ГРЕШКИ ИСПОЛЗВАМ ОНЛИНЕ КИРИЛИЗАТОР.. КАТО ПАРВО ГО ПИША НА ФОНЕТИКА И ПОСЛЕ ГО КИРИЛИЗИРАМ.. СЛЕДОВАТЕЛНО ЩЕ ИМА ГРЕШКИ МН ЯСНО.. ОМГ..МОГА ДА ПИША.. А КОЛКОТО ДО ПРЕПИНАТЕЛНИТЕ ЗНАЦИ НЕ МИСЛЯ.. ЧЕ СА ВАЖНИ В ТОЗИ ФОРУМ... СЕ ПАК ИМАМ ПРОБЛЕМ.. С МОМЧЕТО.. НЕ С ПУНКТУАЦИЯТА... :@ само знаете да нападате...
Еми браво на теб... но повечето 13-годишни си отварят краката, заради целувките на някой миличък,сладичък и мнооого хубав батко (както авторката). Защото са прекалено малки, глупави и наивни. Точно както в случая. Добре, че поне съзнава грешката си..Първоначално написано от krem4et0
Тц,тц,тц...Ти тъпа ли си или ДА?
Хората ти изписаха 4 страници,в които те съветват да не бъдеш с него отново,а ти твоето си знаеш.
Иска ти се да се ебнеш с него,ама съвестта ще те гризе.
Не си знаеш интересите и се ебеш наляво-надясно.Неориентирана кифла.
Иди и му дай пак да те чука!
Тва ли искаше да чуеш?
Хайде давай!Както си почнала и без друго няма да свършиш добре.
Изпраскала се на 13години за 3 дни.Курвичка,хаха..
Те от сега яко ще те чукат тебе.Малка уличница.
Тва е сякаш да пуснеш на първия срещнат от улицата,който 3 поредни дни те черпи кафе.Пълен ужас!
наистина ли има толко глупави хора на този свят ...
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Хахаха това беше едно от най-добрите мнения в цялата тема! Бруталната истина с 2 думи казана!Първоначално написано от Titanic_baby
Евала!![]()
Пфф..и ти пък си толкова елементарна YyoOnNiItTyY .Със сигурност и теб са те опънали на 13 и сега затова я подкрепяш.Първоначално написано от TooRareToDie
![]()
Злобни нападки...дрън-дрън.
За вас истината значи злобна нападка ли??
Простачки.
Лъжа ли е ,че не може да пише грамотно?
Лъжа ли е ,че е тъпа курва ,пуснала на почти непознат ?
Ако курвите са свястни,тогава мога да приема ,че авторката e свястна.
Не мога да повярвам колко са се изменили възгледите за свестните хора.Вече не цените нито почтеността ,нито морала.
Ако трябва да опиша мозъците ви,то те представляват буквално един перпендикуляр.Без нито една гънчица,ако ме разбираш изобщо.
Глупачки!
хм ку*ва значи да се чукаш с секи срешнат.. за едно кафе или просто е така ? нали аз съм го правила само 1 пат.. с него и с никои дрyг... и честно казано сажелавам за тупата си постапка.. нз защо го направих с него.. :S но просто така постапих.. дали от детинска глупост или аз нз.. кво ( то не че сега съм голяма.. ама както и да е ) просто не исках да .. и аз нз.. да не мисля че съпер съм се преецакала с него.. :S което ясно го осазнавам.. оф нз.. побарквам се.. постояно мисля за него..и хем искам да съм с него.. хем не.. ..
![]()
+∞Първоначално написано от miminko
![]()
Като откача, откачам!
Тя вече е направила БЕЛАТА...Първоначално написано от miminko
![]()
и да си затвори крачетата,вече е 'ОТВОРЕНА'..
![]()
Ахххх,ако знае бащати...твойте секси игри..твойте мръсни игри...НО незнае нали?
Авторке,заради такива малки и безмозъчни момиченца като теб,всички жени сме смятани за лесни....
'БЛАГОДАРСКО'.
Не ви ли писна да си правите фейкове бе, не е интересно вече.
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.