- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- КАКВО ДА ПРАВЯ ?
Оставете я да прави каквото си иска. Не й давайте акъл. Ако иска да прави секс на 14 да прави. Тя си знае. Като чета как се изразяваш по нагоре ми се струва, че си на 13 години. Това, че харесваш момче по външния му вид, не значи, че го обичаш. Това момче е поредния перверзен тип, който иска да прави секс с първата недорасла селянка.
Като ти чета постовете малката само мога да ти предложа едно въже една тухла и карта до най близкия мост.Ти си мега наивна , той не те обича има те само за ебането (казвам ти от личен опит от мъжка гледна точка)
хич нему се връзвай на думите с които те омайва дори и да има кристално женски очи. Ако и за напред ще си такава незнам :X ще страдаш МНОГО .
той не те заслужава и така щом сте правили секс толкова рано и той там те е уговарял пък и после си е казал сам че си му била само бройка![]()
![]()
![]()
абеее фейк е бе, мога да ви посоча няколко причини![]()
Тц тц ,как може да се довериш на момче само за период от 4 дни?Просто найстина съм шокирана...ии не мисля,че трябва да му се доверишш .. той сам ти е казал,че си поредната бройка-дори след това да ти е казал,че съжалява за всичко казано
![]()
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
Та, ти или си била много тъпа или той е бил голям майстор. Ако отговорът е втория та той или е много природно надарен (никаква вероятност) или е много опитен при който случай ти си му бройка. А ти пък откъде знаеш че е бил девствен да не си някъф лекар. По темата аз съм момче и ти казвам той те използва. Много пъти съм си мислил че обичам някой но винаги стигам до решението че това е поредното момиче на което аз просто се кефя![]()
Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno