Цитирай Първоначално написано от jghgh
Цитирай Първоначално написано от realantisocial
Съжалявам, но когато едно момиче върти пет момчета е уличница. Веднага ще се обоснова - тя контролира ситуацията, тъй като момчетата се борят за нея, а не тя за тях. Момчето е логично "герой", защото, забивайки пет мадами, означава, че се е потрудил.
Това би трябвало да я прави "пичка", "хитруша", която си знае мястото/интереса/бла-бла и как да ги върти.
Май искаш да кажеш, че според тъпите пишкодръпковци е "уличница".
Както и да е, не намирам за коректно който и да е да върти по 1000 човека, но все пак двойният стандарт го има.

Иначе и аз подкрепям, че тези неща някак си отживяват с времето и не се гледа чак толкова лошо и момиче да се забавлява за 1на нощ и т.н.
Аз лично не смятам, че е хубаво да се хойка много-много, когато си жена, но в крайна сметка по-зрелите хора имат и друга работа освен само да лепят етикети и проявяват малко повече разбиране от девствените идиоти, за които ако нямаше "к**ви", щяха да си останат на мазни чекии и секс с грейпфрути.

Съжалявам за хейта, но напоследък съм отчаяна от момченцата в Любов/Секс .. всичките яко лепят квалификации, а същевременно имат гнусни свински разбирания.. абе нз

Но мнението ми се припокрива с тва на manliftingbanner. Не ме кефят нещо тия, които всяко второ нещо го оправдават с "Ние сме мъже и затова...", въпреки че също не одобрявам безразборното "ходене" на жените. Някак си.. в крайна сметка трябва да сме в ролята на избиращи, съответно подбиращи, а не "все едно сме си ги намерили на пътя" (ахах мъжкия лаф), но това не значи че нямаме и ние право на човешки живот и физиологични нужди. Например ...
А всъщност, на тая възраст, няма почти нищо общо с морала, по-скоро с възпитанието и най-вече с това, че хората пробват нови неща.

Пък и секса е за удоволствие в 21век в нерелигиозните общества.