- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблем с косата (МОМЧЕ)
a.
Подстрижи я?
Не я мии толкова често!!! Ако трябва смени шампоана.
Опитай се да я пооформяш със сешоар и четка като я сушиш.
Пяна? Лак? Гел?
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Къса подстрижка въобще не ми отива.Така си е добре след като се изкъпя седи както аз искам (права надолу),но за 2-3 часа най-много.От това често миене на косата ми се струва,че 18-22 часа след къпането започва да омазнява и става невъзможна за правене на каквото и да било с нея.До колкото съм чувал има лак,гел и пяна за коса.Първоначално написано от DesireToFire
Колко ти е дълга косата?
Значи първо почваш да си миеш косата най-често през ден! Независимо че не ти харесва и т.н. След време косата ти ще свикне и няма да се омазнява често. Развалил си я с това честото миене. Друго.. какъв ти е шампоана? Защото на мен някои шампоани не ми дайстват добре и ми се е омазнявала косата от тях. Може да я пръскаш с лак като я изсушиш за да стои както трябва, но по-добре го почни след като си отправиш режима с честото миене, защото от лака може да ти се сплъсти допълнително косата.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Косата ми е дълга горе-долу колкото на педе**са Джъстин Бобър(видях го горе и се сетих,че косата ми е толкова голяма),но проблема е,че е мноого чуплива и като минат тези 1-2 часа след къпането,започва да става на г*з (на нищо не прилича)
Косата се омазнява повече като носиш шапка.Поне на мен ми се сплесква и се омазнява и става зле
a.
А ти слагаш ли и нещо след като се изкъпеш и сушиш ли я със сешуар или..?
a.
Може да пробваш да и слагаш малко пяна на влажна коса и после да я сушиш с четка.
Режи, не вярвам така да изглеждаш по-добре, отколкото с къса.