- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Карате ли се с брат си/сестра си?
Даа..![]()
Имам сестра, ама живее на 3000км от мен и да искам не мога да се карам с нея.![]()
Имам брат с 6 години по-голям от мен. Като по-малки сме се карали често,разбира се. Сега обаче замина да учи другаде и когато си дойде не се караме чак толкова. Когато не съм в настроение,почвам да се заяждам и от най-малкото,но мноооооооого го обичам!
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
УжЪс е. Направо, като са видим и ни иде да са изпотрепим !![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
хех караме се, нооо не така както повечето от вас))
Разликата ни е 17 години, тя е малка и обича да си прави щуротиите, понякога ми лази по нервите, но въпреки това много си я обичам![]()
Да
еми доста рядко се случва, като цяло се разбираме доста...
Дааа ;хххх
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Да![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Постоянно!Направо вече се чудя нормално ли е? о.О
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain
Първоначално написано от Monnie
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Да..
Моята разлика с брат ми е 9 години.. той е по големият.. като малки винаги аз съм получавала вниманието и съм била по дива,той беше много търпелив с мен .. винаги сме имали по някой скандал и бой но все намирахме решение .. Сега като сме по големи той е в чужбина и не се виждаме толкова често .. но все пак като си дойде се накефим и после пак изникне някой проблем, макар, че сега не ме търпи както когато бяхме малки..И винаги гледаме да разрешаваме проблемите си като се поставим на мястото на другия.. (не винаги се получава
) .. Но явно и двамата сте изнервени заради родителите си .. той е в пубертета а ти си вече пълнолетния опитай се да говориш с него като голям добър батко.. бъди мъжът.. ..
..
![]()
BELIEVE IN YOUR DREAMS..!!!!
Не, тя е по-малко и ме слуша иначе ..![]()
![]()
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
Много се карах с брат ми, като бяхме малки. Дори до бой сме стигали много честоОт година, година и половина обаче съм забелязала, че много добре се разбираме. И въпреки че имаме 6 години разлика, сякаш почваме да мислим на един акъл. Или той поумнява, или аз изпростявам...
Най-вероятно е второто. :P
ОФФФ и питаш.Всеки ден.Аз сам на 15 той е на 21 студент.Живеем в различни стаи но когато се засечем става варгало.(е не се бием чак на истина но изливаме емоция).Говорим си глупости и др.Само да се видим и става лошо.Родителите ни все повтарят,че не бива все пак сме братя.Не знам какъв е проблема.Ако се наложи да седим в 1 стая двамата става лошо.Напоследък нещата взеха да се подобряват дано да продължи така.Просто не отделяите голямо внимание на събитията след време всичко се оправя ....
като малки много се карахме , но вече не,подкрепяме се за всичко така караме родителите ни да полудеят.
Хахаха...Сега като се замисля със сестра ми като бяхме малки много се карахме и то защото майка ми не й даваше да излиза за да ме гледа.Чупилаа е 2 телефона в земята заради мен...И какви войни имаше: с джапанки например..Ама са се смирихме макар че като ми е скучно отивам да й досаждам ама в последно време не ми обръща внимание и почва да писваЕ не съм чак толко нахаллна амаа...Сега лавно се караме за момичешки работи...Примерно миналата седмица замина с една нейна приятелка някъде и тя ми е взела обувките, MP4-то и един много ценен за мен гланц
![]()
И съм си обещала като се прибере да я набия!!Ще видим дали ще се получи..
Сестрата на една приятелка се казва Калина и е най-ужасното нещо на света,много е досадна,винаги се маца със сладолед и после лепиНепрекъснато яде и тормози всички,изкарва им душите
Тва да не ти е вкъщи
![]()
караме се, ама винаги сте сдобряваме накрая![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..