.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    likeameowmeow Мега фен Аватара на Eos

На горещя стол е Takova

Надявам се столът да се получи интересен.
    Малко по-късно ще постна и въпроси.

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Години?
    Име?
    Град?
    Снимка?
    Като какъв/ва искаш да преуспееш в живота.
    Любимият ти филм?
    Опише една твоя мечта ...
    Някога влюбвала ли си се истински ?

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Хобита...
    Какво учиш/искаш да учиш?
    Музика?

Цитирай Първоначално написано от burpp
    Години? 19
    Име? Ахмед
    Град? Роден и израстнал съм в Търговище, но в момента пребивавам в Германия.
    Снимка? Ъммм ... в темата за снимки има много, но -http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/47264_145062785532736_100000870470236_207231_20892 20_n.jpg (с бялата тениска)
    Като какъв/ва искаш да преуспееш в живота ? Нямам определен кумир и да казвам: "Ето - такъв искам да стана, това искам да правя, там искам да живея".По - важното за мен е да съм добре, във всички смисли на думата.А как да го постигна това, не съм го проектирал по един конкретен начин.
    Любимият ти филм? Band of Brothers.Всъщност е мини-сериал от 10 епизода.
    Опише една твоя мечта ... Искам да видя колкото може от света.Пътешествия до ... вввсякъде
    Някога влюбвала ли си се истински ? Ммммм, не.Освен един случай в който съм си въобразявал, че съм :P

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Хобита... hiking, camping и всичко, което може да се прави извън града.
    Какво учиш/искаш да учиш? Завърших гимназия Компютърна техника и технологии и сега ще продължа с същото.По - конкретно графичен дизайн.
    Музика? Копче

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    ХОРА, научете се, в думата израснал няма буква "т".

Иначе
    Децката ти мечта?
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Кофти е да отправяш забележки за правопис, а самата ти да бъркаш.

Предишен ник?
    Какво ти дава писането тук? А какво ти взема?
    Как разбра за форума?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Това беше умишлена грешка, знам че се пише детска -.-
    Както и да е.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    ^ Не е добра идея да правиш забележки и да допускаш грешки. А още по-лоша идея е след това да твърдиш, че било умишлено
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от Ewok
    ХОРА, научете се, в думата израснал няма буква "т".

Иначе
    Децката ти мечта?
    Бих ти отговорил подобаващо, но ... когато използваш 5 различни езика всекидневно не е много лесно да си напълно коректен във всичките.

Иначе:
    Мечтаех да бъда наказвател на лоши татковци.Като малък, в нас имаше много кавги и проблеми между майка и татко.Тормоз, алкохол и т.н., и аз мечтаех да стана силен и голям и да наказвам лоши бащи

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    ^Кофти е да отправяш забележки за правопис, а самата ти да бъркаш.

Предишен ник? Serseri91
    Какво ти дава писането тук? А какво ти взема? Дава миии ... информация, различни виждания по всякакви теми, запознанства, въпреки че само по скайп (за сега !).
    Взема ми малка част от стреса, натрупал се през деня.

Как разбра за форума? Търсех нещо в гугъл и попаднах тук.Случайно, с една дума

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    ^ Не е добра идея да правиш забележки и да допускаш грешки. А още по-лоша идея е след това да твърдиш, че било умишлено
    цък

без лоши чувства
    Няма повече да спамя тук.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Как реши да напуснеш България?
    Това от трудните за вземане решения ли беше?
    Чувстваш ли се в свои води там?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Как реши да напуснеш България? Като се замисля сега, не го реших пълносъзнателно.Просто си мислех, че тук е Утопия.Бях повлиян от многото хора около мен, говорещи за това, колко е хубаво в чужбина.
    Това от трудните за вземане решения ли беше? Имайки предвид горният ми отговор - беше доста лесо, даже все едно си го бях решил преди 10 години.
    Чувстваш ли се в свои води там? Бах ... свикнах на живота тук, но нещо винаги липсва ... Тук е хубаво, но не като вкъщи Не мога да го опиша с думи.Трябва да се преживее.
    Когато се прибирам в България, момента в който виждам надписа "Добре дошли в България" ми се сгрява душата.Човек принадлежи там, където са му корените.Другото са балалайки.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    с какво се занимаваш там?
    то густо, то пусто

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Любимо място (по възможност извън БГ)?
    Каква е разликата между приятел и познат според теб?
    Хората бъркат ли значението на тези две думи?
    Чувстваш ли различно отношение към теб в Германия?
    Казваш, че си имал трудно детство...успя ли да надрастнеш преживяното и чувстваш ли се по-силен както си си мечтаел?
    Харесваш ли София? Защо?
    Любовта е...
    Политиката е...
    Кариерта е...
    Семейството е...

ПС: Сори, че малко се отклконявам от темата, но ми направи впечатление коментара ти за връщането в България...Аз лично за мен мога да ти кажа, че изобщо не се радвам като се връщам, защото се сещам колко важни хора съм зарязал някъде си по света и как връщането ми слага край на всички хубави изживявания. Така че тоя надпис "Добре Дошли" ми носи само гадно. Корените са важни до един момент. Има по-важни и много по-силни неща от тях, обаче...мисля, че ще го усетиш в даден момент...

Цитирай Първоначално написано от Joc
    с какво се занимаваш там?
    За момента работя и спестявам пари за ученето си.Получиха се едни усложнения с курсовете по немски и ми се налага да отложа още 1 година университета.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Любимо място (по възможност извън БГ)? Бодрум, Турция.Няколко лета съм ходил там на море и от там са ми най - приятните летни спомени.
    Каква е разликата между приятел и познат според теб? Миии ... Лично аз се чувствам по - добре, когато общувам с "познати".Разговора минава на ниво.Познатият винаги ще ти свърши някоя дребна услуга, докато приятелят, защото е такъв и може да ти се гевези, ще ти откаже.Аз поне имам малко приятели, които съм допуснал до личното си пространство, а много познати, които са ми доста по - приятни да си останат такива.
    Хората бъркат ли значението на тези две думи? Да - и то е нормално, тъй като има много степени на приятел (да кажем) - добър, по - добър, най - добър, най - най - добър и така .... дрън дрън ... в реда на нещата си е да бъркаш добрият познат с приятел.
    Чувстваш ли различно отношение към теб в Германия? Към мен лично - не, но виждам, че има едно предразсъдъчно отношение към чужденците.Аз им свикнах на културата и се сливам, не бия на очи - не ме третират различно
    Казваш, че си имал трудно детство...успя ли да надрастнеш преживяното и чувстваш ли се по-силен както си си мечтаел? Постоянно се опитвам да помагам на хората, а по природа съм си пълен егоист (противоречиво, ха?).Имам чувството, че съм задължен да спася всички.Мисля, че тази черта на характера ми е отражение точно на преживяното преди години.Защото знам какво е да си безсилен и колко щастлив се чувства човек, когато има кой да му подаде ръка.
    Харесваш ли София? Защо? Ако щеш ми вярвай, веднъж в живота си съм бил в София и то беше, когато заминавах за Германия.стоях 4 часа на летището и това е
    Любовта е...
    Политиката е... игра "Кой лъжи по - добре"
    Кариерта е... средство да постигнеш целите си,но разбира се, както всичко, и кариерата я превърнаха в пишко(вагино)мерило.
    Семейството е... допълнителни проблеми.от 12 годишен съм бил на своя глава.Единствено с баба, но тя само готви, чисти и пере, неща, които и аз научих в последствие.И сега живея с други хора в къщата (семейство, иначе казано) и за мен е доста тежко натоварване.Особено с изчаткала майка, като моята.

ПС: Сори, че малко се отклконявам от темата, но ми направи впечатление коментара ти за връщането в България...Аз лично за мен мога да ти кажа, че изобщо не се радвам като се връщам, защото се сещам колко важни хора съм зарязал някъде си по света и как връщането ми слага край на всички хубави изживявания. Така че тоя надпис "Добре Дошли" ми носи само гадно. Корените са важни до един момент. Има по-важни и много по-силни неща от тях, обаче...мисля, че ще го усетиш в даден момент...

Не знам ... времето ще покаже, дали ще оттихне или засили мъката по родината.Свързвам го с корените ми.Турците имат много силно чувство за принадлежност.За тях, родината е няколко позиции след здравето и любовта.Може би от там идва тази носталгия

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com

От всички езици, които знаеш, кой най ти харесва?(също така кой ти се струва най-богат)
    Хм, ако решиш да си вземеш домашен любимец, какъв би си избрал и как би го кръстил (тъй ми скимна тоз въпрос :Д)

This is it, for now
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Супер фен Аватара на Dumb
    Айдее : )
    Нещо не се засичаме по скайп, младежо!
    Намери ли мистериозното момиче? ( ще се сетиш )
    На колко години за пръв път прави секс?
    Мастика или ракия?
    Героят (приказка, филм, пиеса, анимация което си избереш), който най много прилича на мен е....

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    Кво бачкаш?
    Харесваш ли си работата?
    а заплатата?
    Би ли го работил в България?
    то густо, то пусто

Цитирай Първоначално написано от StolenBliss

От всички езици, които знаеш, кой най ти харесва?(също така кой ти се струва най-богат) ? Българският.Славянските езици са по - богати и благозвучни.Много по - лесно е да се изразиш.
    Хм, ако решиш да си вземеш домашен любимец, какъв би си избрал и как би го кръстил (тъй ми скимна тоз въпрос :Д) ? Хъски И ако е женско ще си го кръстя Лулу

This is it, for now

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от Takova
    Цитирай Първоначално написано от StolenBliss

Хм, ако решиш да си вземеш домашен любимец, какъв би си избрал и как би го кръстил (тъй ми скимна тоз въпрос :Д) ? Хъски И ако е женско ще си го кръстя Лулу

This is it, for now
    Хихии, I knew it ! <3
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Цитирай Първоначално написано от Dumb
    Айдее : ) АААААЙДЕЕЕЕЕЕЕ
    Нещо не се засичаме по скайп, младежо! Ако влизаш, може и да стане
    Намери ли мистериозното момиче? ( ще се сетиш ) Мне Май не е било писано да се запознаем
    На колко години за пръв път прави секс? на 15-тият ми рожден ден.Клиширано, но т'ва ми беше истинският подарък от гаджето
    Мастика или ракия? Директно ти отговарям - TUK
    Героят (приказка, филм, пиеса, анимация което си избереш), който най много прилича на мен е.... На мен или на теб ? Хах ... ъммм Marsupilami (това, дето ми е аватар у ФБ).Шантаво животинче, за което всичко е игра, но и сериозен, когато е нужно.

Цитирай Първоначално написано от Joc
    Кво бачкаш? Много работни места смених.Правех пици, доставях пици, ринах сняг, инсталирах интернет на компютърни зали... В момента съм нает като асистент.
    Харесваш ли си работата? Н'дааааа, защото текущата е сериозна, с редовни документи, осигуровки, данъци, джъз-бъз - всичко кактп си му е реда.
    а заплатата? Да.
    Би ли го работил в България?
    Да, но не мисля, че би било същото, както тука.

Да нямаш планове за Чужбинария ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си