.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    Чехия

промени ли се след като замина?
    в кои държави НЕ би живял? уай?

фитнес-спорт за здраве или искаш да направиш тяло?
    колко килограма си бил най-много?
    колко вдигаш от лежанка?
    за предмишница тренираш ли?
    кво мислиш за 50 килограмовите манЯци с плочки и хард релеф?
    то густо, то пусто

Цитирай Първоначално написано от Joc
    Чехия

промени ли се след като замина? Много.Като цяло начинът ми на живот се промени, но не с малко, ами кажи - речи с главата надолЕ.Какво в мен се промени, не мога да ти кажа точно, тъй като още не съм се "трансформирал" напълно .Пък и на нашите години човек се променя много бързо и често, не можеш да осъзнаеш какво точно става с теб.
    в кои държави НЕ би живял? уай?
    Турция - заради религията и нейното влияние.Всъщност всички страни в които Ислямът е официална религия.

фитнес-спорт за здраве или искаш да направиш тяло? Зарибих се да си правя тяло, но след време минах на силови тренировки.Аз през целият си живот съм спортувал по един или друг начин, така че фитнеса не ми е първичното спортно занимание.
    колко килограма си бил най-много? 90 Точно около бала, преди да спра фитнеса.
    колко вдигаш от лежанка? Коя от всичките ? Последно правех супер серии (на правата) с 45.Иначе съм бутал 96.5 килограма, 4 повторения.
    за предмишница тренираш ли? Да, тренирах от врата до петите - всичко.
    кво мислиш за 50 килограмовите манЯци с плочки и хард релеф? Мен ме не кефи.Да го извикаш кола да бутне - няма да може.Да кажеш хубаво тяло - пак не, изглежда много грозно.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Търпял ли си по-продължителни нападки и обиди на етническа основа?
    Имало ли е случай, в който да ти се е искало да се родиш етнически българин или друг етнос/раса?

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Търпял ли си по-продължителни нападки и обиди на етническа основа? Мнооооооого.В периода 4-8 клас доста ме малтретираха в училище.Евентуално, като смених училището в 9 клас и попаднах на по - добри хора, нещата се промениха.И от тогава не съм имал сериозни проблеми, породени от произходът ми, освен малки спречквания със сульо и пульо, тръгнали да пазят родината
    Имало ли е случай, в който да ти се е искало да се родиш етнически българин или друг етнос/раса? Като малък (през периода в който споменах горе) това го исках много, за да се чувствам добре поне в училище.С течение на годините осъзнах, че всичко това са глупости и не би трябвало да влияят на човешките взаимоотношения.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Можеш ли да споделиш някой любим спомен ?
    Какъв е най-хубавият подарък, който си получавал някога?
    А какъв е в представите ти?
    Кои качества цениш най-много в характера на един човек ?
    А кои ти правят лошо впечатление?
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
    Можеш ли да споделиш някой любим спомен ? Съвсем първият ми път, когато ходих на лагер в гората, с приятели.Изживяването беше ... сладко
    Какъв е най-хубавият подарък, който си получавал някога? Къща - по - точно е наследство, но тъй като собственика е още жив, го броя за подарък Не толкова до къщата, като имот, а до сантименталното й значение за семейството.С решението на всички имащи дял, да прехвърлят целият имот на мое име, се почувствах доста щастлив.Все пак поверяват на мое име, историята на 3 поколения назад.
    А какъв е в представите ти? Нещо, като гореписаното :Р По - хубав подарък от отговорността - няма.
    Кои качества цениш най-много в характера на един човек ? Себеобладание, реална преценка над нещата, да може да създава емпатия със срещустоящият му.
    А кои ти правят лошо впечатление? Припряност, иии ... всъщност липсата на горните качества ми прави лошо впечатление.

Кога трябваше да предам щафетата

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    По принцип се разбрахмее на по пет дена. На теб ти писна и реши да ставаш или защото нямаше въпроси?

Не знаех, че е станало 5 дена

Айде, като съм я сложил вече, да не връщаме.Така или иначе съм сядал и преди.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Кой празник ще празнуваш? Св. Валентин или Трифон Зарезан?

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Кой празник ще празнуваш? Св. Валентин или Трифон Зарезан?

Аз днеска празник нямам Шефа ми даде почивен ден и ще му се наслаждавам :P

То това си е чист празник бе

пп - пънк, рок или метъл?

Не съм запознат с тези стилове.Музикалната ми култура е много бедна, но така или иначе, аз много музика не слушам

Sex Pistols? Rancid? Bad Religion? Dead Kennedys? Ramones? Anti - flag?
    Нито една група ли не си чувал? /групите са от пънк жанра/

Не чак толкова, де Чувал съм ги, заслушвал съм се в техни песни, но музиката не отразява моята душа

Мхм =]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си