- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Децата "ИНДИГО"
Не съм си и правил труда да прочета дългата статия,но вие губите смисъла на 2та свята...защо смятате че трябвада се премине в друг свят да сме по-добре?Тогава (а.к.а 21.12) е по вероятно да се покаже пътя към обединяване на двата свята,а не преминаването в друг свят...ТОВА е нашия свят,ТОВА е нашата земя,ТОВА е нашето място...грешка е да се мисли че някъде може да сме по добре докато сме в нашите тела.ТОВА е нашия свят,нататъка е вече като умрем,но никой не знае какво става тогава и т.н. Почват да се отвярят много теми тука и вече стана хаотичноа темата е за индиготата.Индиготата се раждат с цел да покажат на хората друг път,за това можем да възприемаме по добре нещата,можем да бъдем,добри треньори,добри учители,да покажем нещо повече,но не за друг свят,а за нашия.
>>DjBelev<<
Никой не знае дали това е неговия свят.И дали не са една холограма само тиии.....
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Ох, как се радвам, че някой се включва за да разбие този мит. Писнало ми е да го чувам.
Кое те кара да мислиш, че другите хора не възприемат нещата по същия начин ?
Сори, но това са най-уникално ненаучните глупости евър. Смяната на магнитните полюси се осъществява дори в този момент, това е естествено и продължително явление, няма как да стане за миг на определена дата, например на така известната 21.12. И въпреки, че полюси се сменят, предмети не изчезват. Магнитното поле НЯМА да се разруши, иначе живота на Земята ще се унищожи. За изменение на атомни структури да не говорим, че написаното е просто смешно...
казах си мнението с обяснението за колата
Ами нали кореспондирам с хората...
Амин ! И аз съм просто разбит от глупостите който се пишат за 21.12...на мнение съм че е възможно да се случи нещо индиректно,което няма да ни затрие за 1 ден или тем подобни абсолютни глупости...
>>DjBelev<<
Интересно ми е как разбра ,че си индиго някой ти каза или видя в интернет изискванията и реши ,че ги покриваш. И бтв това със скоростите няма логика ...
Ами един раптил ми каза...Чел съм достатъчно,правил съм си доста тестове и съм срещал хора който виждат аури.
Как да няма логика,обяснявам ти че това че всичко работи на макс не значи че не може още и че като е на макс го ползваш пълноценно.
>>DjBelev<<
ForzaFelipe дай линк към някои от тези тестове , ако ти е възможно.И да те питам как се чустваш като индиго , тоест вашите знаят ли , отнасят ли се с теб като с дете чудо , а приятелите ти какво мислят?
Дайте поне един авторитетен източник(т.е. не тема във форум, клипче в youtube или самозвани теории) за тия неща дето ги приказвате, че сме били богове, че можете да виждате аурите, че астрала е такъв какъвто твърдите че е и т.н., защото всички източници на тема аури/астрали/ и каквото и да е за които съм чувал твърдят съвсем различни неща. Ако ще религия, философия, окултно/езотерично учение, каквото и да е, в тоя форум (indigota.com) често цитират хора като Щайнер/Дънов/Блаватска/Рьорих(това примерно са авторитетни източници), но техните писания не потвърждават тия приказки. Или мислите че не е така да речем. Или нещо друго. Но кажете, иначе всичко това прилича на свободни съчинения с леки заемки от източниците по въпроса.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Ето примерно един тест - http://www.auracolors.com/personal-a...lors-quiz.html
Rebirthing аз искам да знам той какви тестове е правил ; И ForzaFelipe не ми отговори на въпросите.
Дадоха ти тест вече и не съм чувал за специална поддръжка на индиготата...а на въпроса как се чувствам,чувствам се като себе си...за първи път ми се налага да обяснявам и ми писна,трябваше да си мълча,щях да си спестя време и място в пощата,вместо да отговарям на тъпи въпроси..
>>DjBelev<<
ееееее никой не иска да ми каже каква е тая натална карта![]()
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Направи си и ще разбереш.
http://vitamini.name/new/astro/index...0!?sn=newchart
в www.astro.com е най-точна
ForzaFelipe тъпи въпроси ама не отговаряш мойто момче , минал си покрай индиго ...
вие можете ли да виждате аурите?
Не съм пробвала, но на няколко пъти ми се случи нещо много странно..(само да подчертая, че не се занимавам с чакри, духовни извисявания, пречистване и т.н) Беше покрай 3 през ноща. Лягах си да спя, угасих си лампата, затворих си очите и малко след това пред мен се показа нещо като малко кръгче през което виждах нещо.. След това кръгчето нарастваше и нарастваше докато не започнах да виждам ясно очертанията на стаята, предметите, абсолютно всичко!Станах, бях шокирана, разходих се насам-натам, запалих цигара, премислих как е възможно да се случи такова нещо.. Отговор не намерих. След това, отново ми се случи същото!
![]()
Много нестабилно ми звучи подобна комбинация. Това значи да имаш планети само в западната или само с източната полусфера на хороскопа или пък само под/над хоризонта.
Иначе братовчедка ми има звездата на Давид формирана само от планети. Преди малко говорих с нея и каза, че преди са и казвали, че може да е кристално дете. Тя обаче не отговаря на някои от 'признаците'. Родена е 94-та, а за кристалните деца се пише, че са родени след тази година и по-скоро през 97-ма и 98-ма, не е проговорила късно, даже според думите на леля е проговорила твърде рано, няма спомени от минали животи, не общува с никакви невидими същества, а в ангели пък изобщо не вярва. Но има и неща на които отговаря, много добър музикален слух, невероятно силна интуиция, не задържа вниманието си към едно нещо твърде дълго, интересува се от камъни, минерали и кристали, харесва скалното катерене и водните спортове.
Но за мен геометричните форми образувани в натала са твърде разнообразни за да се навържат към цветовете на аурата...
Изказвала съм си много пъти мнението за астрологията и този път ще го спестя. Та направих си въпросната натална карта в сайта, посочен горе. Имам около 25% съвпадение с интерпретацията и отдолу. А са описани толкова различни характеристики и някои са толкова общо представени, че е напълно очаквано всеки да има известно съответствие с описаното. За да пренебрегнете логиката и науката, вероятно трябва наистина астрологията извънредно точно да представя характеристиките на всички, не само на определени хора, което по принцип може да се отдаде на вероятността. Както и да е, мисълта ми сведена до конкретен въпрос в случая е: на вас наистина ли са ви толкова точни всички интерпретации на наталните карти?