- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Децата "ИНДИГО"
Утре учените ще открият някоя нова планета или съзвездие и цялата астрология ще отида на майната си.
Rebirthing май се оказа някаква класна екстрасенска от научния консенсус................. хихи
Последно редактирано от defender : 09-09-2012 на 22:25
Даааааааа.За християнството все едно има доказателства.А и би трябвало да знаете,че малко или много хората се влияят от космоса.Всички звезди,планети и всичко излъчва енергия.Ние сме съставени от енергия и се влияем от нея.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
дали астрологическите прогнози са верни – ами просто сравнете след известно време обещанията със случилото се и веднага ще се появи крещящо разминаване. Странното е, че дори многократно да сте били лъгани от какви ли не гадатели, някои упорито продължават да им вярват.
О нееееееее какви обещания,аз на гадатели не вярвам,само например на картата такива,които те описват общо иначе никой не знае какво ще е бъдещето,защото то има много варианти и се променят всеки момент може би,но може и да знае някой какво е бъдещето,но не вярвам този някой да тръгне да разправя.Ноооооо по-вероятното е,че никой не знае бъдещето,тия гадатели-мошеници най ги мразя. ;д
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Както писах и в предишните си постове в тази тема, правила съм експеримент сред приятели и познати, които посочиха 'правилната' интерпретация на своята натална карта, а не произволната, т.е такова нещо като ефект на Форер - нямаше.
Абе показва още много неща, но не съм ти ги написала ;д.
Олеееее кви неща???Моля те да ми ги кажеш!
Тва щях да ти кажа,мерси ;д
децата индиго са нищо пред копирната машина, с индиго се работи много по-бавно.
Началото на поста ми харесва. Харесва ми цялата идея, че ако си "добър" (макар да не съм много сигурна какво имат в предвид хората с това), си добър. И не ти трябва индиговата аура, ако нямаш за какво да я използваш и ако нямаш какво добро да направиш с нея. И един въпрос, защото много-много не ви схващам логиките. Защо, по дяволите, дълбаете толкова надолу?! Търсите цветовете на аурите си, "супер силите си"... защо? Не може ли да бъдете просто хора, да правите каквото трябва, да "помагате" на хората и да ги обичате и такива неща, а не да се чудите какви били индиготата и да се опитвате да размишлявате върху тях?! Глупаво е... А и си губите времето. Има много стойностни неща за правене вместо това всичкото...
Точно затова търсим.Защото ти разбираш под човек,ето такива каквито сме ние,"нормални".Но всъщност човек е много повече от това и истинската му същност е със супер сили и аури и така нататък.И повярвай,никой не си губи времето.Ако имаш суапер сили не може да помагаш ли.Обясни ми точно как ако видиш падащ човек от един небостъргач и си обикновен човек,как ще го спасиш и ще му помогнеш?И кой по дяволите е казал,че децата индиго били добри?
Нямам в предвид да правиш невъзможни неща като да спасяваш човек от небостъргач, но има толкова гладни деца, болни хора и така нататък, а ние сме седнали да си говорим за глупости като аури. Губи се целия смисъл да се хвалиш в интернет, че "наталната ми карта е под формата на купа" или "аз съм нещо различно от вас, защото усещам музиката и изкуството различно", ако не направиш нещо, с което да промениш съдбата към по-добро. А децата индиго БИ ТРЯБВАЛО да са добри, нали се бият с разни там същества и да избавят хората от земетресения, наводнения и така нататък. Истинската добрина е да направиш нещо добро, да промениш света, без другите да разбират за това и без да се хвалиш колко си добър по форумите. Това е моето мнение. БТВ, цък. Ще помоля някой, който разбира, да ми каже какво означава. Не за нещо, просто ми е интересно.
П.п. - Може и на лично съобщение, няма значение как.
Човек също така може да оцелее без храна и вода.
това че не си запозната с окултните/езотеричните неща/работи и че разсъждаваш така правилно никак не е случайно, защото в Писанието е писано:
"блажени ония, които, без да видят, са повярвали." Йоан 20: 29,
"на вас, останалите в Тиатир(сиреч, които живеят в непосредствена близост с света на окултизма/езотериката и), които не държат това учение, и които не са познали дълбоките работи (както те ги наричат) на сатана, казвам: Няма да наложа на вас друг товар(т.е. друго задължение);" Откровение 2: 24
всичко онова за децата "индиго" е пълна сатанинска измама - въобще и не ти трябва да го разбираш, за да не изгубиш чистотата на духа си, която имаш, най-добре е да не следваш такива работи, защото виж как чистите духом разбират Божията истина правилно, и я свидетелствуват съвсем вярно, докато онези, които следват духовна/религиозна неправда как не могат да разбират Истината или как не са и верни дори (и) когато я разбират
"Блажени нищите по дух, защото е тяхно небесното царство." Матей 5: 3,
"никой от нечестивите не ще разбере; но разумните ще разберат." Даниил 12: 10,
"И видях, и, ето, Агнето стоеше на хълма Сион, и с Него сто и четиридесет и четири хиляди, които носеха Неговото име и името на Неговия Отец, написано на челата им..... И пееха като че ли нова песен пред престола и пред четирите живи същества и старците; и никой не можеше да научи песента освен сто и четиридесет и четирите хиляди, които са били изкупени от земята. Те са ония, които не са се осквернили с жени(т.е. с духовни/религиозни неправди), защото са девственици(т.е. защото пазят себе си чисти духом);" Откровение 14: 1-4
Последно редактирано от npp : 09-23-2012 на 11:07
И къде е казано, че човек трябва да върши само добро? Аз пък не искам да върша добро. Като видя бездомници ги подминавам, като видя улични кучета ги целя с камъни, като някой е в беда не му помагам и т.н. И това само и само го правя за да видя къде е разликата. А разлика няма. Вселената е напълно безразлична към всеки акт на добро или лошо, на живот или смърт. А в крайна сметка човек върви точно по средата между двете, всеки ден е битка между живота и смърта, между миналото и бъдещето, между доброто и злото. Кой изобщо може да си помисли, че цялата вселена е в перфектен баланс и се подчинява на този вселенски закон, а ние едни прости твари, ще го оспорим. Човека е винаги в баланс, и всички негови творения са също израз на това. Дали е възможно да нарушим баланса? Съмнявам се. Всяко действие си има равно по сила и обратно по посока противодействие. Всяко добро дело генерира еднакво по сила зло такова. А с това, доброто и злото, като вселенски понятия, си остават просто две равни по големина сили, вечно създаващи необходимия баланс. Та как би имало баланс, ако нямаше две еднакви противоположни сили? Как ще има "сега", ако няма "минало" и "бъдеще"? Така че, доброто и злото са просто две страни на една и съща монета. Защо да искаш ези или тура, когато можеш да вземеш цялата монета? Животът е баланс, животът е СЕГА! И от това няма как да избягаш..... което всъщност е ужасяваща мисъл. Но това което е, си е това което е. Не можеш да го промениш. Не можеш да промениш настоящето. Затова да следваш доброто или злото, което е все едно да живееш само в миналото или настоящето, е глупаво.....
![]()
Последно редактирано от Doctor_Satan : 09-23-2012 на 11:58
а ще има ли разлика ако всеки човек започне да те пренебрегва и подминава когато се нуждаеш от помощ, и ако всеки друг започне да те цели с камъни, да те стреля с оръжия, и да те бие с ръце и ритници?!, едва ли ще ти хареса и едва ли ще издържиш и няколко дена на напрежението, обаче просто се правиш на велик след като си живееш комфортно и няма кой да ти направи съществуването непоносимо, разбира се на никоя душа не пожелавам да страда, дори и на най-големите си врагове от човеците, обаче това, което говориш е пълно безумие, а има и по-добри начини човек да се изживява като нещо или някой, например, ако играеш на компютърни игри, тогава никой няма да пострада от боищата, които стават единствено там в виртуалната реалност, но същите неща приложени в действителната реалност биха причинили големи мъки на теб и на всички останали геймъри, така че, би било голямо безумие да предпочетеш да страдаш от непоносими мъки и то продължително време, защото ако това не-дай-Си-Боже стане, и няма къде да избягаш, тогава ще трябва да търпиш едни крайно непоносими страдания за дълго време, и тогава колкото и да съжаляваш за своят безумен избор, ще се окаже твърде късно за разкаяние, ето защо сатанизма и подобните на неговите възгледи са просто едно голямо безумие
Ще има ли някаква разлика за вселената ако някой ме застреля? А ако някой застреля всички хора? Никаква. Кучетата си лаят, керванът си върви.
Аз не проповядвам зло, казвам просто че разлика между доброто и злото няма. Те са двата коректива на съществуването. Ако ги разглеждаме в по-философски смисъл де. Така че да проповядваш добро, е не по различно от това да проповядваш зло. Тъй като и двете са част от живота - ДОКАЗАНИ И ЯСНО ВИДИМИ ЗА ВСИЧКИ, няма логика в това да искаш само едното. А то и не можеш да го получиш, защото както казах всичко накрая се изравнява. Като добавиш малко зло в уравнението на живота, то се изравнява с същото количество добро.Затова най-логичното, а и единственото правилно нещо е да вършиш нищо изобщо - нито добро, нито зло. Защото при извършването на което и да е двете, ти дебалансираш системата и нещата се изкривяват. Една система винаги има нужда от две противоположни неща, които да я поддържат. На принципа теза + антитеза = синтеза.... Така работи всичко, винаги има две възможности. Доброто и злото е просто едно от многото дихотомични разглеждания на света. След като знаеш, че в света всичко е базирано на този принцип, как изобщо можеш да искаш само едното нещо? Да ме питаш защо искам само злото е все едно да питаш себе си защо искаш само доброто. Няма такава система, в която да няма някакво противоречие, разделение и т.н. Просто няма! Затова и раят е невъзможен, а раят на Земята още по-малко. Така че в думите ти няма нито практическа, нито логическа коректност.
Амигдалата е онази част от мозъка отговорна за емоциите и преценката за добро и зло. Ако се повреди, в някои случаи човек спира напълно да съзнава дали извършва нещо нередно или не. Т.е. все пак дори тези неща като добро и зло да са илюзии, такава част на мозъка, която да те контролира да не стигаш до крайности (в правенето на прекалено много от едното или другото) все пак се е развила в процеса на еволюция. (Има много статии за амигдалата в нета, ако на някого му е станало интересно и сам ще си намери)
А колкото до някаква философска гледна точка, такива дискусии са вече затормозяващи. Особено с крайно вярващи. Те не целят да научат нещо от чуждото мнение, а целят да научат другите на нещо. Нпп многократно го е казвал, че идва тук, за да "свидетелства" (което и като дума ми е смешно, все едно идва да дава показания в съда...), а не да му свидетелстват друго...
Всъщност, не вярвам и в Господ напълно. Не че нещо, но не вярвам в нищо, което не съм докоснала, видяла, усетила, помирисала и така нататък. Може би е глупаво, но вярвам повече в неща като любовта, отколкото в Господ или децата индиго.
Относно доктор Сатан *надява се да не сбърка ника*. Никой не е казал, че трябва да вършиш добро и след като гътнеш камбаната, видиш ли, ще идеш в Рая. Всички приказки за това място са глупости, както и идеята, че трябва да помагаш на другите, за да отидеш там. И да, няма разлика дали вършиш едното или пък другото, но някак си сме хора, повтарям и подчертавам ХОРА. Ако видиш някого в беда и не му помогнеш, най-малкото и първо на ум, което би трябвало да ти дойде, е мисълта, че няма да заспиш спокойно тази нощ. Да не говорим пък за чувството, че си имал възможността, но не си го направил. Пак казвам - не си задължен да правиш едното или другото, това е твой личен избор. Аз съм избрала да се чувствам добре, да заспивам спокойна, че днес нито един гладен човек не ми е поискал нещо, а аз не съм му помогнала, защото си мисля, че нарушавам баланса. Може би според вас се изживявам като Супермен, мислейки си, че съм помогнала на някого, но всъщност е от криворазбран егоизъм. И ако по някакъв начин не сте разбрали нещо от думите ми, няма да се учудя - мисля твърде объркано дори за себе си. :дд
Мне, т'ва си е твое мнение.Може би според вас се изживявам като Супермен, мислейки си, че съм помогнала на някого, но всъщност е от криворазбран егоизъм
homo unius libri.И ако по някакъв начин не сте разбрали нещо от думите ми, няма да се учудя - мисля твърде объркано дори за себе си.
Нищо чудно.
Е та децата индиго даже са доказани и документирани,как да не вярваш в тва?Та това е просто аура,която аз виждам дори когато госпожата застане на фина на бялата дъска.Разликата е,че аз винаги виждам жяла аура никога цветна и не знам защо е така.Но да,аз съм завладян от дявола,разбира се.И аз пък вярвам,че всичко е в баланс,едното не може без другото и ида искате и да не искате,каквито и религи да измислите,факта си е факт.
Всъщност на всички ни е през... да кажем "носа", дали идваш с инвазия от индиго-та или не. Вярвам в това, което аз съм видяла, а не това, което някой се опитва да ми втълпи чрез документи, снимки или личен опит. Никъде никой не е споменал дори, че вие, индиго-тата сте обладани от дявола, господ или други такива. Аз просто се бунтувам срещу това, че се хвалите какви сте и какво можете, а никой всъщност не вижда какво сте сторили. Избора дали да вярвате в това или не си е лично ваш и отново повтарям - аз лично се чувствам добре така, ако на вас ви е добре да правите лошотии - окей, нямам право на мнение. Но да повтаряте неграмотно глупавата си теза, че сте индиго или кристално дете и има явна полза от вас, е губене на ценно време.
БТВ, благодаря на всички, които се опитаха да оборят мнението ми, получи се хубав спор, а аз обичам да споря приятелски с някого и да си "развивам" мозъчната дейност. Получавате дълбок поклон и уважение от мен за това, че спорите без да обиждате другия.
Повярвай ми,няма да чуеш нищо интересно.
Относно децата индиго,просто ще пусна един цитат :
"Определението за деца-индиго е дадено от Нанси Ан Тапе, която работи в областта на синестезията, през 1970 г. Тя класифицира хората според цветовете на аурата им. Според нея при тези деца преобладава индигово-виолетовият цвят — нещо, което било характерно за зрели хора с духовни практики или житейска мъдрост зад гърба си. Нанси Ан Тапе твърди, че при близо 95% от децата, родени в последните 10 години, се наблюдавал този феномен. Макар и не научно потвърдена, популяризирането на идеята носи значителни приходи от консултации на подозирани за индиго деца, както и на авторите на книги, филми и организатори на конференции по темата "
Последното изречение говори достатъчно...