- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Често използване на преса...
Иначе по темата : подходящ шампоан, бласам, маска за коса, които да ползваш редовно. Спрей/балсам без отмиване - Глис и Елсев имат доста хубави. Преди изправяне спрей/балсам за предпазване. Всичко са казали. Но след като вече веднъж ти е изгорена косата, тя не може да се оправи, докато не порасне нова. Може просто да е поскъсиш, ако е дълга.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
о БожееПървоначално написано от bebzgirl
ама на кой му дреме ти от колко време не сиси изправяла косата?? аман от простотии
![]()
а иначе пробвай спрея на syoss :P
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Само да кажа... Пресата ми е купена през ноември някъде и съм я използвала само 5 пъти да кажем.
Косата ми си е била така стърчаща винаги. Не мисля, че има някакъв отрицателен ефект след пресата.
п.п. ще пробвам това на syoss
Вземи си heat protector, на syoss е добър. Няма да ти гори толкова косата. Също така я изправяй на по-ниска температура или просто не я изправяй, измисли си някоя лесна прическа, която да ти харесва и без да си изправяш косата.![]()
chemicalX ♥
I would go through all this pain. Take a bullet straight through my brain. Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same.
Първоначално написано от CookieMonster
И тук е мястото да споделя за 'мистичния' продукт. Един на нивея за изправяне без преси и т.н. просто ти я изглажда 'перфектно' уж казват. За съжеление не помня как се казва и дали още го има, но потърси, в едно синьо шишенце, такова късичко ..![]()