.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен Аватара на DesireToFire
    Иначе по темата : подходящ шампоан, бласам, маска за коса, които да ползваш редовно. Спрей/балсам без отмиване - Глис и Елсев имат доста хубави. Преди изправяне спрей/балсам за предпазване. Всичко са казали. Но след като вече веднъж ти е изгорена косата, тя не може да се оправи, докато не порасне нова. Може просто да е поскъсиш, ако е дълга.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    Не съм я използвала от 3-4 месеца ... естествената ми форма на косата е хубава ии не мисля че трябва да я горя точно в момента =)
    о Божее ама на кой му дреме ти от колко време не сиси изправяла косата?? аман от простотии

а иначе пробвай спрея на syoss :P
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Само да кажа... Пресата ми е купена през ноември някъде и съм я използвала само 5 пъти да кажем.
    Косата ми си е била така стърчаща винаги. Не мисля, че има някакъв отрицателен ефект след пресата.

п.п. ще пробвам това на syoss

Вземи си heat protector, на syoss е добър. Няма да ти гори толкова косата. Също така я изправяй на по-ниска температура или просто не я изправяй, измисли си някоя лесна прическа, която да ти харесва и без да си изправяш косата.
    chemicalX

I would go through all this pain. Take a bullet straight through my brain. Yes, I would die for ya baby;
    But you won't do the same.

Цитирай Първоначално написано от CookieMonster
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    така или иначе ще си преебеш косата, не го казвам за да съм интересна, а за защото го разбрах за себе си
    Знам, точно за т`ва питах дали има начин да я поддържам права, без да ползвам често преса. Гледах стари теми, и преди съм ги чела, не мисля че е нужно да ме нападате така... Просто исках конкретен отговор как да не си изгарям косата така. Не искам всеки ден да ползвам преса просто. А като се погледна в огледалото, когато не съм изправена, съм ужас.

Мерси за отговорите.

И тук е мястото да споделя за 'мистичния' продукт. Един на нивея за изправяне без преси и т.н. просто ти я изглажда 'перфектно' уж казват. За съжеление не помня как се казва и дали още го има, но потърси, в едно синьо шишенце, такова късичко ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си