.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Олимпиада по МАТЕМАТИКА

Ще ходите ли и кога? Аз ще ходя утре. Някой има ли представа какви задачи ще има за 8 клас?

anonymous546178
    Guest
    Ще ходя утре 12 клас съм

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    И аз ще ходя - 8 клас Ами може би ще има всичко до функции, но не съм сигурна.. Имам олимпиадата от миналата година и заради това предполагам така.

Ще ходя. Седми клас съм. А някои има ли задачите от общинския кръг във Варна за седми клас 2010г. ? Търсих, но не успях да ги намеря.

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    Цитирай Първоначално написано от sasec
    Ще ходя. Седми клас съм.
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

утре ;дд ... 6 клас съм =)
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Ходих, егати лесните задачи бяха във Варна :P Ако някой иска да сверяваме задачи от 7 клас да пишe ЛС

Мега фен Аватара на Chacho
    Има ли някъде качени задачите от олимпиадите (за различните класове) и можете ли да пуснете някви тука?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    за осми бяха егаси бъгавите задачи първите ги минах ама третата ме мина мене
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Има ли някъде качени задачите от олимпиадите (за различните класове) и можете ли да пуснете някви тука?
    Провери в math-bg

Днеска бях на софийската за 7. клас.
    Очаквах да е по-трудна, миналата година за 6. клас беше ужасна.
    Имам между 10 и 12 точки, зависи къде какво ще ми дадат. Първа задача съм я решил вярно цялата(линейно уравнение и текстова от работа), на втора доказах еднаквите триъгълници, но забравих да напиша, че ъглите, чието равенство се търси са равни като съответни елементи. На трета имахме две уравнения и трябваше да ги решим. Едното беше параметрично с модул, а другото само параметрично. Реших второто, първото донякъде. После ни питаха за кои стойности на параметъра а уравненията са еквивалентни. Това не успях да го реша, защото нямах отговора на първото.

Днес бях на олимпиада - 10 клас съм от Кюстендил.Стори ми се лесна и мисля, че трябва да имам максимума.Успех на всички на областния

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    охххх мина най-накрая ...ужас :/ на мен точно пък геометри1ната ми беше най-лесна и А и Б което е странно защото попринцип съм много по-зле по геометрия отколкото алгебрата... 3 с параметричното уравнение...оффф Б не можах :/ а А я реших ама един Бог знае колко ми е вярна... 1 А беше лесна...а Б ме затрудни доста ...докато измайсторя таблицата :/
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Аз сам 7 клас на 1-рва зад се получава на X= 2; Y= -2
    2ра задача се получаваше 36 км. и 1ч.48м.
    3та зад не реших в подточка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си