- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Всичко ,което трябва да знаете за Аналния Секс
Тук си в грешка. Не винаги момичето ще се чувства добре ако има допълнително затопляне от лубриканта. Да не говорим, че както си написала в сайта си Durex Play Heat е "лубрикант със загряващ ефект, който повишава чувствителността".. За анален секс допълнителна чувствителност може само да доведе до повече отрицателни емоции..Първоначално написано от IvoncHeTyYy
Както казах по-горе, Durex Play 2in1 Massage е възможно най-добрия вариант като за първи път, според мен. Няма никакви допълнителни ефекти като heat/tingle, които евентуално да влошат нещата.. пък и тубичката е по-голяма от останалите.
Въпрос на личен избор все пак.
Сега дадох на една фирма която прави сайтове да ми направи 1 точно с тази цел ще е с много по-голяма информация
Мерси за посещенията ... - засега 9800 посещения от 3392 различни ИП-та
Eclipsercho - можеше да поровиш за Durex Play Heat и тогава да коментираш![]()
Любовта не е да си намериш някой с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш
Хм направете темата важна) Май има какво да научат подрастващите
) И без тва задават малоумни въпроси вместо да четат ... макарче ако имаш поне малко развито сиво вещество и без да четеш схващаш как стават нещата ...
За сайта на мацката - да публикува повече инфо , в секцията Орален секс да опише какво точно тряя да правят жените ( има ужасно много некадърни момичета , ама то с такива момчета няма кой да им го каже ) също така какво се харесва на жените ...
Ам и още едно съветче - ако знаеш някакви езици - Англ , френски ... етц. опитай се да намериш интересни неюа които да поместиш , така можеш да обхванеш и категорията на хората над 15-16 ... все пак и професионалното жиголо не знае всичко - тънкости БОЛ
ПП Ивонче в унсс ли учиш?
Осъществих идеята тиПървоначално написано от WhiteOneBG
Сега работя за по-възрастните
![]()
Има вече на Английски Анален и Орален Секс скоро и на Руски и Немски.
Давайте още идеи осъществявам ги!
Любовта не е да си намериш някой с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш
Кучешката не е най-добрата поза, ако момчето е неопитно...доста болезнено може да се получи...
Ако се стигне до разкъсване, болести ще са ти последния проблем...
STD-риск има винаги, рана или без. Причината презерватив да е но-важен отзад е повишеният риск от инфекция на пениса...
Ако те боли, правиш го грешно. Ако не можеш да сядаш след това, правиш го много грешно...
Шансът от гаф зависи от диетата. Ако е по-...рехаво, клизма си е препоръчителна. Вагиналното промиване е нездравословно. Клизмата(с чиста вода) не само не е вредно, но дори е медицинска практика. Рисковете са относително малки... Ако гинекологът ти продължава да твърди, че е вредно, не е лоша идеа да си потърсиш по-компетентен доктор.
Абе не ми осъществи идеята , карайПървоначално написано от IvoncHeTyYy
)
Иначе има доста полезни идейки в оралния секс - виж за метовите бонбони не се бях сещал хахаха
Иначе се сещам за една ужасно добра техника на дразнене :P
Ние винаги с ментолови бонбони го правим!
Доста добри съвети , нека за хората , които все още не са пробвали да опитат . Според мен си заслужава , но трябва да сте внимателни . Прочетете темата и няма да съжаляваме , евала на автора .![]()
Да! 64% [ 59 ]
Не! 35% [ 32 ]
Тез които са дали НЕ имат ли представа за какво става въпрос или просто се правят на интересни
Мисля, че темата е много подходяща точно ТУКА![]()