.

Виж резултатите на анкетата: Искате ли темата да е важна ?

Гласували
95. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да!

62 65,26%
  • Не!

33 34,74%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от IvoncHeTyYy
    За Анален Лубрикант ти препоръчвам Durex Play Heat
    Тук си в грешка. Не винаги момичето ще се чувства добре ако има допълнително затопляне от лубриканта. Да не говорим, че както си написала в сайта си Durex Play Heat е "лубрикант със загряващ ефект, който повишава чувствителността".. За анален секс допълнителна чувствителност може само да доведе до повече отрицателни емоции..

Както казах по-горе, Durex Play 2in1 Massage е възможно най-добрия вариант като за първи път, според мен. Няма никакви допълнителни ефекти като heat/tingle, които евентуално да влошат нещата.. пък и тубичката е по-голяма от останалите.

Въпрос на личен избор все пак.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Град
    София
    Сега дадох на една фирма която прави сайтове да ми направи 1 точно с тази цел ще е с много по-голяма информация

Мерси за посещенията ... - засега 9800 посещения от 3392 различни ИП-та

Eclipsercho - можеше да поровиш за Durex Play Heat и тогава да коментираш
    Любовта не е да си намериш някой с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш

Хм направете темата важна ) Май има какво да научат подрастващите ) И без тва задават малоумни въпроси вместо да четат ... макарче ако имаш поне малко развито сиво вещество и без да четеш схващаш как стават нещата ...
    За сайта на мацката - да публикува повече инфо , в секцията Орален секс да опише какво точно тряя да правят жените ( има ужасно много некадърни момичета , ама то с такива момчета няма кой да им го каже ) също така какво се харесва на жените ...
    Ам и още едно съветче - ако знаеш някакви езици - Англ , френски ... етц. опитай се да намериш интересни неюа които да поместиш , така можеш да обхванеш и категорията на хората над 15-16 ... все пак и професионалното жиголо не знае всичко - тънкости БОЛ

ПП Ивонче в унсс ли учиш?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от WhiteOneBG
    Хм направете темата важна ) Май има какво да научат подрастващите ) И без тва задават малоумни въпроси вместо да четат ... макарче ако имаш поне малко развито сиво вещество и без да четеш схващаш как стават нещата ...
    За сайта на мацката - да публикува повече инфо , в секцията Орален секс да опише какво точно тряя да правят жените ( има ужасно много некадърни момичета , ама то с такива момчета няма кой да им го каже ) също така какво се харесва на жените ...
    Ам и още едно съветче - ако знаеш някакви езици - Англ , френски ... етц. опитай се да намериш интересни неюа които да поместиш , така можеш да обхванеш и категорията на хората над 15-16 ... все пак и професионалното жиголо не знае всичко - тънкости БОЛ

Осъществих идеята ти Сега работя за по-възрастните
    Има вече на Английски Анален и Орален Секс скоро и на Руски и Немски.
    Давайте още идеи осъществявам ги!
    Любовта не е да си намериш някой с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Кучешката не е най-добрата поза, ако момчето е неопитно...доста болезнено може да се получи...

Ако се стигне до разкъсване, болести ще са ти последния проблем...

STD-риск има винаги, рана или без. Причината презерватив да е но-важен отзад е повишеният риск от инфекция на пениса...

Ако те боли, правиш го грешно. Ако не можеш да сядаш след това, правиш го много грешно...

Шансът от гаф зависи от диетата. Ако е по-...рехаво, клизма си е препоръчителна. Вагиналното промиване е нездравословно. Клизмата(с чиста вода) не само не е вредно, но дори е медицинска практика. Рисковете са относително малки... Ако гинекологът ти продължава да твърди, че е вредно, не е лоша идеа да си потърсиш по-компетентен доктор.

Цитирай Първоначално написано от IvoncHeTyYy
    Цитирай Първоначално написано от WhiteOneBG

Осъществих идеята ти Сега работя за по-възрастните
    Има вече на Английски Анален и Орален Секс скоро и на Руски и Немски.
    Давайте още идеи осъществявам ги!
    Абе не ми осъществи идеята , карай )
    Иначе има доста полезни идейки в оралния секс - виж за метовите бонбони не се бях сещал хахаха
    Иначе се сещам за една ужасно добра техника на дразнене :P

Град
    София
    Ние винаги с ментолови бонбони го правим!

Доста добри съвети , нека за хората , които все още не са пробвали да опитат . Според мен си заслужава , но трябва да сте внимателни . Прочетете темата и няма да съжаляваме , евала на автора .

Град
    Варна
    Да! 64% [ 59 ]
    Не! 35% [ 32 ]

Тез които са дали НЕ имат ли представа за какво става въпрос или просто се правят на интересни

Мисля, че темата е много подходяща точно ТУКА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си