- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бързо свършване :)
Значии.. имам проблем със свършването.. свършам прекалено бързо макс 5 мин ( 4 пъти съм правил секс досега ) и какво ли не пробвах бих 1 чикия 30 мин преди секса пак така после пробвах да си мисля за нещо съвсем далече от секса пак нестава сякаш немога да се контролирам някакви съвети ?
Тия простотии ще ти преебат кура, майна..Първоначално написано от krissy7
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Брат я сподели първо на колко си?!
чесно да ти кажа 1 път като правих секс си мислех че еба слон и ми подейства пробвай![]()
![]()
![]()
![]()
Skype:teo_teodor http://www.facebook.com/teOdoR.tOdoRov.tOdoRov
Каф слон кво пет леа?! То ако е тъй, иди си набии 1 чикия че поне да ти е готино.Първоначално написано от teo0dor
За автора, кат свършиш 1 път бързо, праите 1 почивка и карате 2-ри рунд, 3-ти и докато издуржиш. С всеки рунд става все по труднои идва по бавно.
Пък и туй, с времето се оправя тай че не се коси.
натрупай още experience брат..
Can It All Be So Simple ?
Не използвай никакви боклуци за задържане и глупости.
Никой неможе да докаже ,че човек с опита може да забави процеса изхвърляне
Просто това ти е ген свършваш бързо и това еПравите повичка и така докато не се изморите
Ако ти е толкова проблема
Любовта не е да си намериш някой с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш
Имаше едни презервативи - Durex Preforma, помагали...
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Имаше едни презервативи - Durex Preforma, помагали...натрупай още experience брат..![]()
Като откача, откачам!
Най-гот е момичето да свършва бързо а ти да свършваш бавно и да я докараш до бая оргазми![]()
Знам брат, ама не исках да го казвам щото ше излезнат някакви идиоти с техните факти за алкохола и цигарите и сиг ше заключат темата.Първоначално написано от TooRareToDie
Ами аз пуша неотричам, но това не го знаех че като пушиш 1 цигара преди секса свършваш по-бавно ;д иначе мерси на всички и btw na 18 съм помня, че някой питаше..Първоначално написано от TooRareToDie
Мисли си за нещо гадно,дали слон или кръв или нещо др. ти си реши.Помага
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
Като свършваш бързо...направи и 2 тека да видиш как ще се представиш на 3-тото свършване ако се стигне до там:}