.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Фен
    Град
    София
    В същото положение съм.. много ми е мъчно... няма с кой да изляза, с кой да си поговоря... Просто всички мои познати само за едно и също си говорят... цигари... алкохол...купони...гажета... - все едно нищо друго не съществува и само това им е в устата.. ;;;( Умирам си от мъка.
    Момиче съм!

Цитирай Първоначално написано от schlanky
    В същото положение съм.. много ми е мъчно... няма с кой да изляза, с кой да си поговоря... Просто всички мои познати само за едно и също си говорят... цигари... алкохол...купони...гажета... - все едно нищо друго не съществува и само това им е в устата.. ;;;( Умирам си от мъка.
    Да си говорим как сме решили задачите по химия ли

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tman
    Цитирай Първоначално написано от schlanky
    В същото положение съм.. много ми е мъчно... няма с кой да изляза, с кой да си поговоря... Просто всички мои познати само за едно и също си говорят... цигари... алкохол...купони...гаджета... - все едно нищо друго не съществува и само това им е в устата.. ;;;( Умирам си от мъка.
    Да си говорим как сме решили задачите по химия ли
    Еми не...
    Има безброй други, интересни теми за разговор, с изключение на горепосочените!
    Момиче съм!

Аз живея в друга страна и разбирам как се чувстваш. Нека ви кажа нещо, което трябва да направиш - не търси приятели от мечтите си с очакванията ти .. няма да ги намерите! Просто се опитай да останеш с по-малко приятели, защото след време само те ще имат едни и същи спомени като теб, които ще ви държат заедно завинаги. Истински приятели не идват на вратата ви, ще трябва да ги намериш и да прекарате заедно много време, а не само за да излезете заедно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си