.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Есе върху Дамата с рентгеновите очи...хелпп...бързичко :)

Здравейте.Ще ходя на олимпиада по БЕЛ и реших да си разработя темите(от минали години,които са се падали) предварително,но една от тях ме затрудни Търсих нещичко за нея в интернет,но без резултат.Та въпроса ми е ще можете и да ми помогнете т.е. да намерите нещо свързано с темата "Опакото лице на модерния свят" Есе върху Дамата с рентгеновите очи.Ще съм Ви много благодарна.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Аха!? Ти ще ходиш на олимпиада от БЕЛ така че да покажеш колко много знаеш по този предмет, но искаш някой друг да ти даде/намери есета и просто да ти ги предаде без да си се трудила. Есе-то не беше ли нещо такова където показваш стойте гледни точки? Като някой ти даде готово есе там няма да са твоите гледни точки т.е ако спечелиш олимпиадата тя няма да е спечелена от тебе, а от този който е написал готовото есе което ти е било предадено.

Или казано просто:

Аз няма да го препиша и да го взема на готово. Просто исках да видя горе долу какви разсъждения трябва да съдържа това есе.А и просто има моменти,в които немога да се справя със всичко,има неща които ме затрудняват.Тогава не е ли по-хубаво да потърся помощ от другаде,за да се опитам и аз да се справя с нещата. Не мисля че има човек.който може и знае всичко и не се нуждае от помощ.Това е първата постната тема от мен в този сайт и явно вместо помощ ще получа упреци

Мега фен Аватара на iiordanova
    Ами то затова е ЕСЕ. Есето представя какво мислиш ТИ. Трябва да е ТВОЕТО мнение. Напиши това , което сама мислиш ,че означава заглавието..

Град
    София
    кликни ТУК
    Виж и ТУК

VaMpiRKaTaaa Благодаря много

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dolly
    VaMpiRKaTaaa Благодаря много
    За нищо.
    Надявам се да съм помогнала.

да виждаш или да не виждаш

Здравейте имам да пиша есе на тема "да виждаш или да не виждаш" , но нищо не ми хрумва.Търсих и в Google , но и там няма нищо а ми трябва спешно. Може те ли да ми помогнете? Ще ви бъда много благодарна!!! Тази тема на есето също е свързана с "Дамата с рентгеновите очи "... Моля ви помогнете ми!
    Последно редактирано от sladkoto25 : 01-06-2012 на 19:57

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си