.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Зависи от самите обувки.. и от това как се справяш с ходенето на тях.
    Щом до сега не си носила толкова високи... купи си ги все пак, но преди да излезеш се упражнявай да вървиш с тях у вас, че поне да се тренираш малко

anonymous708973
    Guest
    Защо въобще коментираме височината?
    Аз съм 1.67 и изглеждам дяволски секси на 10 см ток. (И съм скромна даже.)
    И никак не съм единствена.

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Зависи.
    Значи на 13 съм, взех си обувки 6-7 см ток - за първи път!
    Ходя повече от безпроблемно с тях, както с кецове...Адски удобни са ми,а и не изглеждам прекалено висока!
    Внимавай какви обувки ще си избереш, а както виждаш аз съм живо доказателство за това, че ако си по-малък ти е по-трудно да ходиш - напротив, при мен е обратното!
    аз малко по малко а сам на 12 и половина

Според мен няма да ти е много трудно, но задължително преди това ги носи у вас! Не трябва да рискуваш да се изложиш все пак. Иначе и аз съм 1,67 и с висок ток краката ми изглеждат невероятно, както на всяко момиче естествено. Няма как висока обувка да ти стои зле, така че недей се чуди много, а си ги купувай! Та нали все някога трябва да свикнеш с високи обувки. :P

Мега фен Аватара на iiordanova
    Никой не може да вини някой колко е висок. Не си избираме височината сами.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Stonec0ld
    Според мен няма да ти е много трудно, но задължително преди това ги носи у вас! Не трябва да рискуваш да се изложиш все пак. Иначе и аз съм 1,67 и с висок ток краката ми изглеждат невероятно, както на всяко момиче естествено. Няма как висока обувка да ти стои зле, така че недей се чуди много, а си ги купувай! Та нали все някога трябва да свикнеш с високи обувки. :P
    Ъъъ, зависи от краката, аз съм виждала момичета на които ток им изглежда ужасно грозно...

Град
    София
    Аз съм 165-166cm,спокойно си нося толкова високи обувки и неизглеждам като щъркел...

Имам тези обувки и бих казала,че са многоо над 10см.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    ако се упражняваш, ще можеш
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    Там някъде
    Носи ги.. ще имаш по-дълги крака Не сериозната и аз съм някъде 1.65-67 и като сложа 10 см ток и съм точно колкото майками Няма да изглеждаш много висока,а просто едно обикновенно високо хубаво момиче (не съм те виждала,но предполагам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си